Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
1kaktus wrote:A ja znalazlam takie cos moze komus sie przyda
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6959c09bdd8.png
Ja napewno czesciowo z tego skorzystam w sumie ubranek troche dostane po bratqnkach mojego M. I kupie tylko to czego bedzie brakowalo. Na liscie jest kilka zimowych rzeczy ktore raczej mozemy skreslic kilka dodatkowych ktore autorka bloga okreslila jako dla niej nieprzydatne zaznaczyla je gwiazdka.
Podobna lista jest tez na belly
-
Muszka15 wrote:A ja po lekarzu,cisnienie 128/101 ..w trybie pilnym do szpitala,antybiotyk odstawic bo to nie infekcja pecherza..czekam na meza i jedziemy do szpitala,3 majcie kciuki prosze
To trzymaj sie tak i niech Cie porzadnie zdiagnozuja!!! Dawaj znac co u Ciebie!!! Kciuki zacisniete! -
OOOO temat wózków no pięknie, zakupy i wyszukiwanie perełek to moja specjalność
Mi się marzył wózek Greentom. Jednak dostaliśmy gondole na pożyczkę w 1 ciąży Navingtona i byłam mega zadowolona,jednak ja nim po górach dolinach jeździłam to musiał być kawał wózka.
Obecnie mam spacerówkę i planuje dokupić dostawkę więc pogodzę dwie dzidzie w nim, a gondole muszę kupić. W związku z tym że obecnie będę się bardziej poruszać po mieście i z 2 dziec,i wózek musi być w miarę lekki i zwrotny ( i oczywiście piękny dla mojego oka ) zdecyduje się na mój wyszukany Greentom. Kolor jeszcze do przemyślenia
-
kamika23 wrote:hej
chwile mnie tu nie było, ale jak zobaczyłam że piszecie o wózkach to muszę się odezwać hehe
Mi wpadł w oko ten: https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec5acde1223c.jpg
i póki co nic innego mi się nie podoba.... zakochałam się
Bardzo ładny! podobny do Mutsy Igo, który bardzo mi się podobał, ale był za drogiNatalia27.03.2016
-
Amore mówisz o bugaboo donkey
bardzo fajny wózek! Mnie sie tylko w bugaboo nie podobają gondole
po przesiadce do spacerowki jak dla mnie bugaboo cameleon wózek ideal
Muszka, rany boskie niech Cie juz wylecza, sie nacierpisz....trzymam kciuki żeby Cie w szpitalu migiem zdiagnozowali!!!Amore lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Amore wrote:a widzialyscie takie wózki z koszem na zakupy obok a nie pod spodem? kiedyś widziałam na żywo i nawet fajnie wyglądało a w necie jakoś nie mogę znaleźć nic takiego
-
Muszka15 wrote:A ja po lekarzu,cisnienie 128/101 ..w trybie pilnym do szpitala,antybiotyk odstawic bo to nie infekcja pecherza..czekam na meza i jedziemy do szpitala,3 majcie kciuki prosze