Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kamika23 wrote:Dziewczyny Wy mi powiedzcie co jeść na problemy z przysłowiową "dwójką" ? Nigdy nie miałam problemów.... po kawie od razu leciałam, po mleku i jogurcie też.... a teraz nic nie pomaga... ani nabiał, ani duzo wody, ani jabłka śliwki.... juz nie wiem co robić bo sie budzę z bólem brzucha z tego powodu a nic z tego nie wynika....
mój zestaw ratunkowy: maślanka i chrupkie pieczywo i duuuuużo wody
w razie w nie zawahałabym się użyć czopka glicerynowego"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
kamika23 wrote:Dziewczyny Wy mi powiedzcie co jeść na problemy z przysłowiową "dwójką" ? Nigdy nie miałam problemów.... po kawie od razu leciałam, po mleku i jogurcie też.... a teraz nic nie pomaga... ani nabiał, ani duzo wody, ani jabłka śliwki.... juz nie wiem co robić bo sie budzę z bólem brzucha z tego powodu a nic z tego nie wynika....
Activia, siemie lniane, ja wole len mielony odtluszczony, kapusta kiszona i woda z kapusty, ponoc kwas buraczany ( na innym forum czytalam) kiwi, jablka z skorka, rodzynki, morele, maslanka, owsianka. Blonnik pelnoziarniste pieczywo, jak nieprzejdzie to mozesz ginowi o tym powiedziec i moze Ci dobrac czopki chyba glicerynowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 15:08
-
-
nick nieaktualny
-
Muszka standardowo kciuki mocno zaciśnięte niech to świństwo w końcu da Ci spokój. Jagna dzieki za mądre słowa. My właśnie obejrzeliśmy film zle mamuśki uśmiałam się bardzo. A najbardziej wzruszył mnie mój M jak na koniec pocalowal mi brzuch i powiedział ze nasze dziecko nie musi być najmadrzejsze ma być porostu szczęśliwe.
-
DTEM wrote:Twin- czy też będziesz miała bliżniaki??? cz z myślą o rodzeństwie?
Jeśli chodzi o zaparcia to w aptece jest syrop Lactulosum (chyba tak się nazywa)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 16:08
-
A jeszcze z wozkow ktore mi sie podobaja to anex sport. Tez ma fajne opinie i wyposazenie. A jakie foteliki bierzecie pod uwage? Ja chyba sie zdecyduje na maxi cosi city albo pebels ( czy jakosc tak) w zestawie z wozkiem i adapterami.
Muszka jak tam u Ciebie? Kciuki nadal zacisniete z calych sil. -
Po raz trzeci dziś poczułam to "puknięcie". W brzuchu
Coraz bardziej zaczynam wierzyć, że to ruchy...
No i mamy str.400, wowWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 17:53
lottinka, Leoparde, Anga1989, Nicka678, megi78, mamakejti, Selja, Madlene.:), Amore, Marzenie27, Zoja, Solane, DTEM lubią tę wiadomość
-
bulkaasia wrote:Po raz trzeci dziś poczułam to "pęknięcie". W brzuchu
Coraz bardziej zaczynam wierzyć, że to ruchy...
Wow to musi byc niesamowitecoz u Ciebie kotluja sie dwa Ktosie wiec moze zaczynasz to wczesniej odczuwac