Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHaha! No ja też się nie powstrzymałam i wychodzi córka, syn, córka
W sumie trójkę bym chciała
Mam nadzieję, że na następnej wizycie się dowiemI jakoś tak mi się wydaje, że dziewczynka będzie, ale to pewnie z przekory (wmówiłam sobie, bo mąż twierdzi, że chłopak, to tak złośliwie mówię mu że dziewczynka). No ale w sumie to jest mi to totalnie obojętne!
-
A widzę ze piszecie o płci- u nas lekarz w zeszłym tygodniu-15 tydzien, stwierdził, ze raczej dziewczynka, ale powiedział, ze to jeszcze wczesny etap, wiec dziewczynce moze cos jeszcze urosnąć
tak wiec mam jeszcze pokoju na różowo nie malować
Zoja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tina85 wrote:A widzę ze piszecie o płci- u nas lekarz w zeszłym tygodniu-15 tydzien, stwierdził, ze raczej dziewczynka, ale powiedział, ze to jeszcze wczesny etap, wiec dziewczynce moze cos jeszcze urosnąć
tak wiec mam jeszcze pokoju na różowo nie malować
Wpisz się kochana na listę
Tak jak u nas, na I prenatalnym córa- ale bez 100% gwarancji- więc czekamy, wróżymy i ... sprzeczamy z mężem, który syna obstawia
evcikm- pobaw się z obrączką
Marciiik- chłopy tak mają, nie dadzą się mamuśce pocieszyć coreczką, no i boją się przewagi jajników w domu!!! Choć mój z bliźniakami chciał 2 córki, a ja syna a drugie obojętnieMarciiik lubi tę wiadomość
-
Ja już po usg genetycznym
wszystko w porządku
w ciągu 10 dni roboczych wyniki pappy . jak wrócę do domu i usunę że zdjęcia moje dane to wstawię fotkę
chyba siusiak
zgodnie z kalendarzem chińskim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 15:12
cookiemonster, Alimak, Anga1989, lottinka, Nicka678, Madlene.:), DTEM, bulkaasia, SteveS, tweety89, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Dtem,pokazuj sie w nowej kreacji!
Gratki za wszystkie dobre wiesci z usg,ktora jeszcze zostala z wizyta na dzis?
Ja bylam na zakupach,tak tak,pojechalam ,zrobilam,wrocilam i nadal nic nie boli,ba nawet nie cauje ze w ciazy jestem poza tym niedobrym smakiem w ustach...ja taka skrajna jestem w tej ciazy albo nic nie czuje albo umieram z bolu....czy to z wiekiem takie dziwactwa przychodza?!
Ale do rzeczy,no bylam na sklepach to weszlam corce szkolne rajty kupic bo ona lubi w dziurawych chodzic- nie pytajcie...i przeszlam sie dzialem dzieciecym....wiec tak,nowa kolekcja dla chlopcow tak rozczarowujaca ze az zal,wszystko niebieskie,mdle,bez wyrazu,wrecz smutne na moj gust,dla dziewczyn skolei pelno wszystkiego ....ogolnie sklepu nie lubie zabardzo ale zeby az tak mieli biednie dla chlopaczkow,ja coraz bardziej mam przeczucie na synka i tak mi zal ze nie bede mogla postroic troszke...oj oj musze przeglad innych sklepow zrobic koniecznie...w tkmaxx kuknelam na rzeczy niemowlece tez bo czasem maja poduchy do karmienia lub spania no ale nie bylo niestety...kocyki ladne byly ale konkretne dla danej plci,nic neutralnego... -
Muszka a co ja mam mowic? Serio ale ciuszki dla syna kupowalam w polsce bo tu jeden wzor wszedzie... Buty to do dzis 2-3 rodzaje tylko i nie ma wiekszego wyboru. Stoisko z chlopiecymi gatkami ma 2m2 a dla dziewczynek pink zajmuje pol sklepu.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Rosax,to tymbardziej fajnie ze teraz dziewczynka,poszalejesz dla odmiany!
Nicka,tak jest i to moj ulubiony sklep ogolnie,kupuje tam ciuchy corce,z tym ze polowa dla chlopcow jest taka...niebieska bleee...gap widzialam na stronce ma sporo kolorowo paseczkowych ciuszkow- fanka paseczkow sie klaniaale jest tych ciuchow do wyboru naprawde malo...ja to lubie pomarancz,musztardowy,fajna zielen,turkus ewentualnie a tu do gratanu czerwien doloza i wszystko takie samo oklepane...haha ale mam problemy co? No ale juz wole takie niz jakies zdrowotno-powazne
-
W tesco z f&f tez jest fajna kolekcja dla chlopcow ale tez unisex w szarosciach, bezach itd
Kusicie tym detekorem moj M niechce o tym slyszec ale moze da sie przekonac. Do tej pory tez w sumie bylam na nie ale jak czytam Wasze wpisy to cos mnie tykajak narazie mam zakaz ale kto wie
-
1kaktus,tesco nie ogladalam jeszcze,czesto podrabiaja wzorami nexta to moze cos bedzie...z corka mialam taka przygode z bodziakami z tesco,to bylo 10 lat temu wiec niekoniecznie bylyby takie teraz ale dostalismy od znajomych duza paczke chyba 7 pak body..no i od poczatku byly takie bardzo wygardlone pod szyja,dekolt taaaki ze z ramion spadaly...one byly 3-6 mcy wiec taki dosc dlugi okres noszenia...no a ze ja nie lubie marnowac rzeczy to mowie,a przemeczymy sie,w do,u zakladalam...coz ze te skubane rozly z dzieckiem,doslownie naciagaly sie z wiekiem!! Po roku juz je wzielam ze zloscia na szmatki bomilez mozna czekac az dziecko wyrosnie
-
nick nieaktualnyKaktus
mój też był na nie. Kupiłam w 11 tc i nie mogłam namierzyć małego przez 3 tygodnie. Cały czas się ze mnie potem śmiał, że wyrzuciłam pieniądze na gadżecik
a w sobotę tak był podniecony, że zaczął nagrywać na komputerze
Ja mam taniutki, dałam 120 zł, nie liczy niestety tętna ale to sama sobie policzę. Generalnie fajna sprawa, ale tak jak mówią fora - od 14/15 tygodnia bo wcześniej dużo stresu. Chyba, że masz szczęście -
63 mm - wg USG 12 tydzień 5 dzień
NT 1,7
bicie serducha 156 uderzeń/min
No i szykuje się chłopakStaraliśmy się o dziewczynkę, ale owulacja wystąpiła wcześniej i nastawiałam się na chłopca, choć miałam ciągłą nadzieję, że jednak dziewczynka będzie
Ale lekarz powiedział, że jeszcze wszysto może się zmienić
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0487e6bc80ae.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 17:45
Nicka678, Anga1989, lottinka, Muszka15, cookiemonster, megi78, 1kaktus, bulkaasia, sisi, DTEM, Selja, Zoja, Alimak, Leoparde, SteveS, Amore, tweety89, Solane, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Padlo na mnie i sobie powrozylam z obraczki, 3 dzieci syn syn corka, pierwsze sie zgadza, zobaczymy jak reszta;)
U mojej mamci robilam to wyszla jej dwojka syn i corka i to sie zgadza:)
Ja mieszkam 30km od Wroclawia i mam detektor wiec zapraszam chetna na kawke i podsluchanie malucha;)
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....