Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nicka, wg mojej znajomości tej wróżby to dziewczynka. Ale traktuję to tylko w kategoriach zabawy, więc się nie sugeruj
mi wychodzi córka, córka, syn
Rosa gratulacje! Będzie wymarzona córcia!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 12:12
Everything you need will come to you at the perfect time
-
nick nieaktualnylottinka wrote:Nicka, wg mojej znajomości tej wróżby to dziewczynka. Ale traktuję to tylko w kategoriach zabawy, więc się nie sugeruj
mi wychodzi córka, córka, syn
Rosa gratulacje! Będzie wymarzona córcia!!!
No pewnie, to tylko czysta ciekawość byla -
Rosa gratuluję córeczki
Dziewczyny powodzenia na reszcie wizyt &&&&
A ja wczoraj pękłam i kupiłam ten detektor tętna. Naoglądałam się filmików na youtubie i kupiłam. Drogi nie był, a móc usłyszeć tętno maluszka bezcenne
Ma dojść w piątek, wypróbuję i dam znać20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
nick nieaktualny
-
Ja jestem zadowolona ze swojego sonoline b
Ma mozliwosc sluchania glosnio a nie tylko sluchawki. Latwo znalesc mala, ale w sonoline c na wyswietlaczu pokazuja sie jeszcze ruchy co na b nie ma.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosa, ale zazdroszczę, że już znasz płeć! Super, gratulacje
Co do macierzyńskiego, moja znajoma poszła teraz i też wychodziło jej jakoś 800 zł, ale tak jak piszecie, dostała 1000, bo państwo wyrównuje czy jakoś tak.
Ja mam nadzieję, że do czerwca będę pracowała (jestem nauczycielką). Mam nadzieję, że ten krwiak mi teraz planów nie pokrzyżuje, ale jeśli trzeba będzie iść na l4 to oczywiście dzidzia jest najważniejsza.
A co do wróżb, o których mowa, to jakiś czas temu moja dyrektorka w pracy robiła mi obrączką wróżbę ile dzieci będę miała i wyszła P I Ą T K A !! wszyscy się śmiali, że muszę się zabrać za robotę, bo nie zdążę ;p No i się zabrałam ;p Według jej wróżb pierwszy miał być chłopak ^^ Zobaczymy
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko z łóżka (naczytałam się , że z krwiakiem trzeba leżeć, więc korzystam ;p ) -
asiczka11 wrote:no dobra ja też trochę zazdroszczę. siedzę i wróżę nad biurkiem w pracy, wyszło czworo dzieci
syn córka córka syn
o rany oby tylko połowa się sprawdziła
no ja mam absolutny zakaz- ale zazdraszczam straszniektóra z detektorem mieszka najbliżej???- wpadnę na kawkę
Fajniutko Ci wyszło- idealne rozłożenie sił damsko-męskich
mi wyszło: córka, syn, corka- i jak narazie się zgadza (bliźniaki właśnie w takiej kolejności przyszły na świat) a już w lutym- "Zgadnij kotku co jest w środku???"- dla synka tylko imię mnie przeraża- he he he
Maria91, Leoparde lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PannaNatalia wrote:Fajna ta wróżba
chłopczyk, dziewczynka, dziewczynka
wiek wyjścia za mąż też się sprawdził
Powtórzyłam oczywiściewyszło to samo, ale jazda
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Cześć Dziewczyny! Dawno nic nie pisałam, właściwie to juz pare dobrych tygodni! Ciezko mi było znalezc czas miedzy praca, dluuugimi dojazdami i oczywiscie bardzo zajmującym dwulatkiem
nadrobiłam pare stron i widzę, ze wszystkie macie sie dobrze
u nas tez ok, brzuch rośnie w zastraszajacym tempie! Dzidzia zreszta tez- cały czas według usg 2 tygodnie do przodu. Niestety mamy problemy z szyjka, ktora podobno sie skraca, wiec obecnie siedze na zwolnieniu. Z jednej strony fajnie bo moge spędzić wiecej czasu z małym urwisem a z drugiej strony szok bo w poprzedniej ciazy pracowałam do 9 miesiąca i w tej tez miałam taki zamiar
ale jak widac nie wszystko mozna zaplanować