Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a mi na mozg pada. Jak mnie brzuch pobolewal to sie martwilam ze mnie boli jak od dwoch dni nieboli to tez mnie to martwi bo juz sie do niego przyzwyczailam. W sumie od dnia upadku nieboli mnie nic no ale przeciez bylam u lekarza i wszystko bylo ok. A w paranoje wpadam. Czy ktoras z Was tez tak miala ze raz bolalo raz nie? Moze sie jak narazir porozciagalo czy cos?
-
Jeju ja dostalam pinka w oczy
przegladam strony bejbijowe tylko w pinku
Hahahaaha
I tak sobie pomyslalam wlasnie. Bo z synem jak sie dowiedzialam bylam dokladnie w 12+6 byl mniejszy bo mial 6,28 i lekarz stwierdzil i pokazal siusiaka. (ogladam zdjecie wlasnie) wiec jesli teraz powiedzial ze baba i ma juz 6,98 to chyba mu wieze. Ten sam lekarz i ten sam sprzet. Jakby byl pisuak to byloby go juz widac jak z synem.a go nie widac
Ale mam rozkminehahahah
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Kaktus,ja dokladnie tak mam,najpierw zero boli a potem straszne bolesci,teraz minely jak reka odjal chociaz mowili ze nie mina do porodu....i znow doslownie nic mnie nie boli,nic sie nie rozciaga,moge przyjmowac wszystkie pozycje i nic nie czuje ....tez mam schize,nawet mezowi truje o tym...czyzby wszystko sie super mocno naciagnelo i teraz kilka tyg spokoju? Nie wie...czekam na doppler
Rosax,jak dla dziewczyn pink tak dla chlopakow niebieski...a mi sie nic nie podoba haha... -
Dziękuję Dziewczyny! Dzięki Waszym ciepłym słowom moja radość jest zwielokrotniona
Co do bóli to ja mam tak, że boli kilka dni, ostatnio macica bolała mnie mocniej niż wcześniej (bo do tej pory tak lekko jak przed okresem), ale jak widać wszystko w porządku, a potem nie boli nic. Np teraz czuję się bardzo dobrze jakiś 2.-3. dzień (poza uczuciem ewidentnego rozciągania i łaskotania po bokach) a wcześniej przez jakiś może tydzień ciągle coś mi doskwierało w podbrzuszu. Wydaje mi się więc, że to jest naturalne, że objawy przychodzą i odchodzą
Kiedy łożysko jest na przedniej ścianie to tylko tyle, że później można wyczuć ruchy tak? -
do wolowa mam bliziutko;) do ferii chyba tez nie daleko;)
Mezus na popce a ja zmolestowalam tate i robi mi swiezy soczek jablkowy;)
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
A oto moja kiejda na imprezkę. Oraz ja w wersji "no make up" !!!
Chyba rajtki neutral byłyby lepsze??- ale braki narazie, no i jakiś sweterek trza wykombinować aby zakryć grube łapki
ogólkie sukienka gatunkowo rewelacja!!! materiał się naddaje więc może jeszcze na jakąś imprezę się przyda (chyba, że dalej będę rosła w takim tempie)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/15dffea51f7c.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e5a780869c2.jpgMuszka15, Anga1989, Mania25, megi78, Zoja, Leoparde, Madlene.:), evcikm81, Amore, Nicka678, bulkaasia, Marciiik, sisi lubią tę wiadomość
-
Super kiecka i super wygladasz.
Rajtki chyba faktycznie cieliste i cieliste buciki;)
Ja mam u kuzynki weselicho 24 czerwca i jak nie rozpakuje sie w polowie czerwca to na jej wesele chyba w worku pojde albo w szlafrok sie owine heheheDTEM lubi tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
wszystko jest dobrze
serducho 156 - 157 uderzen na minute (mierzyła 2 razy), kość nosowa jest, przezierność 1,5 mm, wymiar dwuciemieniowy 19,8 mm, długość CRL 65,5 mm , ryzyko jakichkolwiek chorób praktycznie żadne.... (dla ciekawych wstawie liczby jesli chcecie ?), łozysko na tylnej ścianie i wysoko
nadrobił 5 dni więc zamiast 12t1d mamy dziś 12t6d
Data porodu się zmienia poki co na 20.07
mam mase zdjęć (samych narządów mam zdjęć 9) i chyba 11 zdjęć dziecia
a no i coś tam nabąkneła że "jest wyrostek płciowy i prawdopodobnie, ale ona nie chce nic mówić zeby sie nie pomylić, ale sie jej wydaje że raczej chłopak...." ale to 3 razy mówiła żeby spokojnie do kolejnego USG czekać i sie nie nastawiać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d05ec3bcb091.jpg
DTEM, Mania25, Jaguś_7810, megi78, Alimak, Leoparde, SteveS, lipa, Madlene.:), Amore, Zoja, Fatim, Solane, cookiemonster, bulkaasia, Marciiik, sisi lubią tę wiadomość