Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A DTEM jak u Ciebie? Bo ja nadal czuje skutki nauki latania w lazience
smieja sie ze mnie ze mi spadochron kupia
Rosa dobrze ze sie odezwalasjak Ty dzisiaj to ja jutro zaczynam 2 trymestr
a Dziecio wg usg juz jest w 2 trymestrze
gratuluje Corci
jednak bedzie rozowy wozek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 10:47
-
Muszka jeeee super wieści!!! Życie bez bólu jest takie piękne Haha
wczoraj koleżance Ti napisałam
Oby tak już zostało
Rosa super wieściJej i zazdroszczę że znasz już płeć i to z taką dokładnością!
Ja też nic nie pisze w temacie bakterii bo nie jestem lekarzem a wyników u nas nie dają tylko wszystko u położnej zostaje. Więc śpię spokojnie
Muszka ja mam ten co Rosa chyba. Sonoline? Jakoś tak
Wczoraj trochę się naszukalam ale znalazłam drugi dzień pod rząd maluszkauciekł z prawej strony na środek nad spojenie
No i muszę trochę wciągać brzuch jak go szukam hahaU mnie jest bardzo wcześnie więc i tak szok że go znajduje
-
A wlasnie Dziewczyny z wlasna DG ktoras niepamietam ktora pisala ze wychodzi ze dostanie 600 zl macierzynskiego a mi sie gdzies w oczy rzucilo ze ponoc ma byc tak ze jesli kobiecie wychodzi mniej niz 1000 zl to dostanie wyrownanie z zus bo wprowadzili zasilek dla niepracujacych i pracujacych na umowach zlecenie i o dzielo ale ze obejmie to tez pracujace normalnie ze beda wyrownywac do 1000 zl. Moze warto cos poszukac o tym niepamietam gdzie to czytalam ale to zawsze dodatkowe pienieniadze wiadomo bez szalu ale miec a niemiec 400 zl?
-
Leoparde wrote:Rosa gratuluję córeczki! Płeć wyszła taka jak z wróżb i pH?
Tarot ze syn
Obraczki corka
Chinski corka
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Z synem dowiedzialam sie w takim samym czasie jak dzis
ten sam lekarz, moje znajome i rodzina tak samo dowiadywaly sie i lekarz sie nie pomylil jeszcze nugdy w naszych przypadkach .
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
1kaktus wrote:A DTEM jak u Ciebie? Bo ja nadal czuje skutki nauki latania w lazience
smieja sie ze mnie ze mi spadochron kupia
Rosa dobrze ze sie odezwalasjak Ty dzisiaj to ja jutro zaczynam 2 trymestr
a Dziecio wg usg juz jest w 2 trymestrze
gratuluje Corci
jednak bedzie rozowy wozek
Oj czuję- mój jeden półdu... jest szarofioletowy, boli mnie jeszcze i nie gę siedzieć, brzuch "ciągnie"za to włosy i buźka po maseczce z jajek cudowne:)
Rosax- super wieściMarzena się spełniają !!!
Zazdraszczam Wam trochę tego doppplera- ale w sumie cieszę się że czuję mojego skarba- choć wczoraj tylko raz, pewnie jeszcze wystraszone po upadku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alimak wrote:Dziewczyny miałyście plamienia po jakiś usg? Zastanawia mnie ile po takim czymś by trwało i czy to moje to właśnie po nim czy ten ucisk łożyska daje o sobie znać, bo wciąż trwa...
Alimak a mialas USG transwaginalne?
Ja po tym upadku jak mnie lekarz badal to troche zabolalo ale powiedzial ze musi dokladnie zbadac a potem robil dlugie usg. Ale plamienia niebylo. Moze zadzwon do swojego lekarza jak masz taka mozliwosc i dopytaj bo moj mowil zeby go informowac jakby pojawily sie jakiekolwiek plamienia. Plamienia sie zdarzaja ale moze lepiej to sprawdzic. A moze robil Ci tez cytologie? I moze to po cytologii? Mi przed ciaza raz sie zdarzylo podplamiac po cytologii.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 11:27
-
A ja sir ciagle zastanawiam nad detektorem. Z jednej strony spokoj by byl jkbym uslyszala serduszko z drugiej panika jakbym go nieznalazla. A sama niewiem. Czytalam tez w opiniach ze te detektory drqznia dzidzie i sama niewiem jak czytam ze znajdujecie tetno i wogole to az mnie troche sciska.
-
Kaktus ja ci powiem ze jak mala ucieka to sie nie denerwuje ze tetna nie slysze bo slysze jak tam biega i po jakims czasie robie druga probe.
07.11.2012 Julian
Alimak, czytałam bloga 'rodzina w budowie' i tam w pierwszej ciąży autorka tez miała plamienia przez łożysko nachodzace na szyjkę. I tez w którymś z 'nastych' tygodni. Polecam w ogóle, bardzo fajnie sie czyta opisy tydzień po tygodniu a potem porod
PannaNatalia, co innego L4, które ak najbardziej w Twoim przypadku będzie takie jak teraz wyzsza pensja, a co innego macierzyński - skoro jesteś na L4 od podwyżki, nie będzie się ona do niego liczyła. Bierze sie 12 miesięcy przed pierwszym L4 w ciąży. Żeby to anulować trzeba potem przepracować pelnych 3 miesiące, tak jak wyżej dziewczyny pisały
Dziewczyny wpiszecie mi proszę prenatalne na jutro w tabelce?
Everything you need will come to you at the perfect time
-
nick nieaktualny
-
Ja juz po zakupach. Zaliczam do udanych
kupilam dlugi sweter z golfem no i bielizne
Rosa gratuluje córeczki
A no i bylam u poloznej. Skonsultowala wyniki z moja ginka i wszystko jest ok. Nastepne badanie moczu i tak robie przed wizyta wiec 3 lutego nawet jakby cos wyszlo to ginka juz zareaguje odpowiednioWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 12:07
Marciiik, Muszka15, Zoja lubią tę wiadomość
-
Nicka678 wrote:Robiłam ta wróżbe z obrączka i sie kreci w kółko. Tylko nie wiem co to oznacza? W jednym ze na dziewczynke a w drugim ze na chłopca
W poziomie pisiorek.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp