Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w 17 tygodniu !!! 40% ciąży za nami
Selja- gratuluję księżniczki
Lottinka- śliczny dzdziuśja ma duphaston brać conajmniej do 20tygodnia, chyba najdłużej z nas wszystkich ?
gabi544- w pierwszej ciąży to rozpoznałam ruchy gdzieś koło 20tc, wcześniej pewnie sobie z nich nie zdawałam sprawy
mamakejti- Ty tymbardziej człowiek, zażadaj zmiany sali, jak wszystkie się przeciwstawicie to albo ją wywiozą albo Wam salę zmienią- fajnie, że wszystko poszło gładko. Wracaj do domku
Bloodmary- gratuluję chłopakawszystko się równoważy w naszej tabelce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 10:46
Anga1989, Jaguś_7810, Zoja, Selja lubią tę wiadomość
-
Eh tak was podczytuje dziewczynki i zazdroszczę wam tych wizyt i zdjęć z USG
ja mam wizytę dopiero 26 stycznia i chyba do tego czasu oszaleje i zwariuje ( już mężowi mówiłam ) już tak mi się dłuży .........
( tyle już z was zna płeć a ja nie
jak na ostatniej wizycie dzidzia miała 6,20 cm to pani doktor, że za wcześnie i jeszcze nie czas na poznanie płci
a wy już tu bardzo wcześnie poznajecie
ale tak jak mówicie, zależy od sprzętu i lekarza! Na wizycie byliśmy 29 grudnia i jestem ciekawa jak dzidzia urosła ...
A tak poza tym muszę się wam pochwalić, że mąż robi już pokoik dla małej/małego i w naszym dużym pokoju też, także siedzę całymi dniami w salonie i ewentualnie przenoszę się do sypialnibo szpachlowanie ścian jest mega głośne i już mi głowa pęka ^^
Wybraliśmy kolory neutralne, bo jakoś nie chce robić pokoiku dla dziewczynki - różowego, a dla chłopca niebieskiego
Kolory i styl taki będziemy mieć :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/addc8c58d798.png
Oczywiście mebli nie kupujemy jeszcze i łóżeczka, ale takie na pewno będziemy mieli wczesną wiosną
Jak wam się podoba taki typ pokoiku?Leoparde, Anga1989, megi78, sisi, bulkaasia, Marciiik, lottinka, Marzenie27, asiczka11 lubią tę wiadomość
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Jaguś, mnie się podoba bardzo! Ja to jestem zakochana w takim klimacie. Piękne szarości, przydymione błękity i pasy na ścianie. W mieszkaniu juz troszkę takich kolorów mamy, ale nie ma tu zbyt dużego pola do popisu bo jeszcze jesteśmy na wynajmowanym. Jak nam się już uda wybudować domek to ten styl będzie w nim rządził
Jaguś_7810 lubi tę wiadomość
-
Jaguś_7810 wrote:Eh tak was podczytuje dziewczynki i zazdroszczę wam tych wizyt i zdjęć z USG
ja mam wizytę dopiero 26 stycznia i chyba do tego czasu oszaleje i zwariuje ( już mężowi mówiłam ) już tak mi się dłuży .........
jak na ostatniej wizycie dzidzia miała 6,20 cm to pani doktor, że za wcześnie i jeszcze nie czas na poznanie płci
ale tak jak mówicie, zależy od sprzętu i lekarza! Na wizycie byliśmy 29 grudnia i jestem ciekawa jak dzidzia urosła ...
A tak poza tym muszę się wam pochwalić, że mąż robi już pokoik dla małej/małego i w naszym dużym pokoju też, także siedzę całymi dniami w salonie i ewentualnie przenoszę się do sypialnibo szpachlowanie ścian jest mega głośne i już mi głowa pęka ^^
Wybraliśmy kolory neutralne, bo jakoś nie chce robić pokoiku dla dziewczynki - różowego, a dla chłopca niebieskiego
Oczywiście mebli nie kupujemy jeszcze i łóżeczka, ale takie na pewno będziemy mieli wczesną wiosną
Jak wam się podoba taki typ pokoiku?
szarość i biel- moje koloryja bym tylko dodatki zmieniła bo żółtego nie lubię, ale cudnie. U nas remont i pokój dla dziecka na jesień dopiero
narazie maleństwo z nami bo sypialnia wielka !!!
-
Jaguś_7810 wrote:Eh tak was podczytuje dziewczynki i zazdroszczę wam tych wizyt i zdjęć z USG
Jak wam się podoba taki typ pokoiku?
U nas bedzie mieta i szaryale remoncik to chyba dopiero marzec/kwiecien.
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
Leoparde wrote:Jaguś, mnie się podoba bardzo! Ja to jestem zakochana w takim klimacie. Piękne szarości, przydymione błękity i pasy na ścianie. W mieszkaniu juz troszkę takich kolorów mamy, ale nie ma tu zbyt dużego pola do popisu bo jeszcze jesteśmy na wynajmowanym. Jak nam się już uda wybudować domek to ten styl będzie w nim rządził
To mój styl również tylko wiesz co:) trochę ten kolor mocno żółty zastąpię jeszcze jaśniejszym, taki pastelowy żółty chciałabym żeby był
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
BloodMary wrote:U nas bedzie mieta i szary
ale remoncik to chyba dopiero marzec/kwiecien.
Mięta i szary mamy teraz właśnie i już czaas na zmiane, ale to w tym dużymale kolorek miętowy nadal śliczny
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
DTEM wrote:szarość i biel- moje kolory
ja bym tylko dodatki zmieniła bo żółtego nie lubię, ale cudnie. U nas remont i pokój dla dziecka na jesień dopiero
narazie maleństwo z nami bo sypialnia wielka !!!
Ten mega kurczakowy żółty właśnie zastąpię takim pastelowym bardzo jasnym odcieniem żółtego, bo typowo żółty też zbytnio mi się nie podoba
No to zazdroszczę dużej sypialni, my mamy taką , że zaraz wchodzisz i leżysz na łóżku hahaha
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
nick nieaktualnyJagne super kolorystyka. Mój M oszalał i na wiosnę chce całe mieszkanie odświeżyć. W sumie to dobrze bo juz się z tym zamiarem rok nosimy tylko ja nie bede mogła w tym uczestniczyć a uwielbiam wszelkie malowania i majsterkowanie
Jaguś_7810, Leoparde lubią tę wiadomość
-
megi78 wrote:Jagne super kolorystyka. Mój M oszalał i na wiosnę chce całe mieszkanie odświeżyć. W sumie to dobrze bo juz się z tym zamiarem rok nosimy tylko ja nie bede mogła w tym uczestniczyć a uwielbiam wszelkie malowania i majsterkowanie
Bedziesz leżała i dyktowała co i jak ma być haha
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Jagus,fajny pokoik sie szykuje! Ja lubie kolory ,w tym zolty tez
My narazie pokoiku dla dziecka robic nie bedziemy,jaknajdluzej bede z tym zwlekac bo mamy 3 sypialnie i ten najmniejszy bylby dla dziecka a chwilowo sluzy jako goscinna sypialnia/biuro/graciarnia...jak dam tam dziecko to nie wiem gdzie upcham te cala reszte wiec dziecko z nami bedzie w sypialni dlugo poprostu,zabawki i tak wyladuja na dole w salonie znajac zycie bo juz to z corka lrzerabialam i nie sadze zebym chkdzila z bablem do jego pokoiku sie bawic jak obiad na dole w kuchni i cala rodzinka w salonie na kanapie...chociaz i tak sie ciesze ze dom kuoilismy z 3 sypialniami bo dopiero byloby kombinowanieJaguś_7810 lubi tę wiadomość
-
Wstalam dzisiaj z paskudnym bolem glowy,u nas tez dzis spadl pierwszy snieg,odrobineczke wprawdzie tak ze ledwo widac no ale jest,niebo czyste,sloneczko swieci....wszystko ladnie pieknie ale mi ta cudna pogoda nie posluzyla dzis....jak corka zmyla sie do szkoly to ja spowrotem do lozka myk...wlasnie sie przebudzilam,ale glowa boli nadal,pewnie cisnienie wyzsze ehhh
-
Mamakejti,ale numer no,zareagowalas jakos na te wspollokatorke,wynioslas sie tez? Kurcze no wiedza jak jest a jeszcze ja dadza w kolo ludzi ktorzy sie mecza z nia,wiadomo tez czlowiek i tak jak kazda zasluguje na opieke i pomoc ,nie mozna bylo jej wykapac chocaz,pomoc sie doprowadzic do jakiegos stanu?
-
Cześć laseczki
Jagus u mnie też króluje szarość u synka w pokoju plus turkus i bielZresztą cały dom mam w bieli, szarości i czerni oprócz łazienki
Będzie super.
Mamakejti nie zazdroszczę sytuacjiTymbardziej jak teraz jest okres wrażliwości na zapachy. Oby Cie szybko wypisali.
U nas wczoraj popruszył śnieg i mój syn oszalał że szczęścia hahaniech się dziecko napatrzy bo w Szkocji to anomalia haha.
Ja dziś świętuje urodzinki więc mąż jak wróci z pracy zabiera nas na obiad. Pewnie zajrzę dopiero wieczorkiem więc powodzenia na wizytach i dobrego dnia :*Jaguś_7810, Anga1989, DTEM, megi78 lubią tę wiadomość
-
Witam, w końcu doczekałam się na list ze szpitala i idę na prenatalne 17 stycznia na 16 30
Już łapie mnie mały stresik...
Poza tym czekam na kuriera z moim dopplerem, boję się iść pod prysznic żeby go nie przegapić
Muszka u nas też śnieg, rano nawet mocno pruszyło ale co z tego jak o 10 wyszło słoneczko i cały zniknął.
Paula wszystkiego najlepszego!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 12:27
evcikm81, kruszynka5 lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Jagus ja tez taki typ wybralam tylko u nas beda pastelowo rozowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 12:49
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp