Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
1kaktus wrote:Dziewczyny ktore robia hybrydy jakis czas tenu pisalyscie ze po zrobieniu pazurkow pojawialo sie plamienie potwierdzila sie Wasza teoria? Bo z tego co pamietam planowalyscie znowu probowac.
U mnie nic takiego nie miało miejsca.
Odnośnie moich wyników biochemii, byłam wczoraj u swojej gin, zaproponowała mi sama wizytę poza swoimi godzinami pracy. Na USG wszystko wygląda ok, przeziernosc 1.2, kość nosowa jest, nóżki, rączki, mózg i inne narządy super... Dzidziuś ma 6.5 cm więc wychodzi 12+6 a nie 12+1, może z tego powodu białko pappa było wyższe niż wskazywalby wiek - w momencie badania 11+5 wg OM. Tylko wciąż niepokoi podwyższone wolne bhcg.
Na dziś udało mi się umówić do innego lekarza już w większej klinice, który ma program do przeliczania. Boje sie, dziś piątek 13choć trochę uspokoiłam się po wczoraj. Trzymajcie kciuki!
-
Syn od wczoraj wymiotuje goraczka prawie 39...
Wrocilam od lekarza.. Dostalismy czopki.. Grypa zolatkowo jelitowa.. Obym sie nie zarazila ;(
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Syn od wczoraj wymiotuje goraczka prawie 39...
Wrocilam od lekarza.. Dostalismy czopki.. Grypa zolatkowo jelitowa.. Obym sie nie zarazila ;(
To trzymaj sie mocno! Ponoc jakas zjadliwa bestia u nas grasuje oby to niebyla ta sama:-/
Duzo zdrowka dla Malego oby mu szybko przeszlo. -
nick nieaktualny
-
Masz racjęz jednej strony taka niecierpliwość, a z drugiej już mogłabym wiedzieć hahah
a wizytę teraz mam koniec 17 tyg. to mam nadzieję, że dowiem się, bo heloł
chociaż nie wiem dlaczego, ale i ja mam od samego początku przeczucia, że to chłopak i mój mąż też. Jak rozmawiamy o babasku to mój mąż, a do małego to kupimy i to
a ja takie oczy
tak jakby był jasnowidzem hahahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 14:05
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Paula wszystkiego najlepszego
!!!
Jagna ja też nie znam płci ale liczę, że 31/01 uda mi się dowiedzieć. Będzie to 16tc
Zamówiłam sobie na ebayu taką koszulkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e243f3f04c5b.jpgAnga1989, Jaguś_7810, Leoparde, rosax3, moniqe, megi78, Marzenie27, Amore, Maria91, asiczka11, sisi lubią tę wiadomość
-
1kaktus wrote:Paula wszystkiego najlepszego!!!
Dziekuje za wszystkie odpowiedzu odnosnie hybryd, bo mnie to zastanawialo bo robilam od poczatku juz 4 razy i pamietalam ze o tym pisalyscie:-)
Ja robie co 3 -4 tyg regularnie i nic nie dzieje sięnie dajmy się zwariować, ciąża to nie chorobowa. Tymbardziej moja kosmetyczka jest w 7 miesiącu ciąży i cały czas robi tzn. jeszcze przez miesiąc
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
bulkaasia wrote:Paula wszystkiego najlepszego
!!!
Jagna ja też nie znam płci ale liczę, że 31/01 uda mi się dowiedzieć. Będzie to 16tc
Zamówiłam sobie na ebayu taką koszulkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e243f3f04c5b.jpg
Śliczna ja mam czarną tylko na środku jest Kinder Niespodziankabulkaasia lubi tę wiadomość
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
nick nieaktualny
-
Paula55- wszystkiego najlepszego
pysznej kolaccyjki!!!!
Bułkaasia- świetna koszulka, ja zamierzam coś zamówić dla każdego z rodzinki w stylu "najlepsza starsza siostra..." i dla sibie z ekstra rysunkami (no sobie to nawet dwie lub trzy a co?!?!?) i dać na walentynki
A ja dzisiaj dostałam rachunek za telefon i załamka- syn nabił nam rachunek na 1900 zł, oczywiście nieświadomie, próbujemy wyjaśnić cóż to za numer z którym się połączył na prawie 3godz, szok.... zachciał nam się brać dzieciom telefony na abonament i jeszcze na męża firmębulkaasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaguś_7810 wrote:Eh tak was podczytuje dziewczynki i zazdroszczę wam tych wizyt i zdjęć z USG
ja mam wizytę dopiero 26 stycznia i chyba do tego czasu oszaleje i zwariuje ( już mężowi mówiłam ) już tak mi się dłuży .........
( tyle już z was zna płeć a ja nie
jak na ostatniej wizycie dzidzia miała 6,20 cm to pani doktor, że za wcześnie i jeszcze nie czas na poznanie płci
a wy już tu bardzo wcześnie poznajecie
ale tak jak mówicie, zależy od sprzętu i lekarza! Na wizycie byliśmy 29 grudnia i jestem ciekawa jak dzidzia urosła ...
A tak poza tym muszę się wam pochwalić, że mąż robi już pokoik dla małej/małego i w naszym dużym pokoju też, także siedzę całymi dniami w salonie i ewentualnie przenoszę się do sypialnibo szpachlowanie ścian jest mega głośne i już mi głowa pęka ^^
Wybraliśmy kolory neutralne, bo jakoś nie chce robić pokoiku dla dziewczynki - różowego, a dla chłopca niebieskiego
Kolory i styl taki będziemy mieć :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/addc8c58d798.png
Oczywiście mebli nie kupujemy jeszcze i łóżeczka, ale takie na pewno będziemy mieli wczesną wiosną
Jak wam się podoba taki typ pokoiku?
Nic się nie martw, ja płci nie znam jeszcze, bo dziecko wstydliwe, pokazać nie chciało i spało jak suseł (wizytę miałam 28.12), a kolejna wizyta 27.01! Nie jesteś więc sama
Pokoik super i jak ten żółty będzie właśnie bardziej pastelowy, tak jak piszesz, to super!Jaguś_7810 lubi tę wiadomość
-
Marciiik wrote:Nic się nie martw, ja płci nie znam jeszcze, bo dziecko wstydliwe, pokazać nie chciało i spało jak suseł (wizytę miałam 28.12), a kolejna wizyta 27.01! Nie jesteś więc sama
Pokoik super i jak ten żółty będzie właśnie bardziej pastelowy, tak jak piszesz, to super!
Uff to jednak rzeczywiscie sama niie jestem))
Marciiik lubi tę wiadomość
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Delilah11 bedzie wszystko dobrze i daj nam znac jak po wizycie!
Najwazniejsze ze na usg wszystko dobrze, a nie chce sklamac ale gdzies slyszalam ze bialko pappa duzo mowi o lozysku, chyba mamaginekolog mowila na live o badaniach prenatalnych.
Duzo osob robi tylko usg i jak na nim jest ok to nie robia badan z krwii, naprawde wszystko jest na pewno bardzoooo dobrze i dzidziol jest zdrowy;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 14:09
delilah11 lubi tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Dziewczyny od jakis 2 tyg meczy mnie chyba rwa kulszowa, zaczelo sie od bolu biodra a doszlo teraz cale udo, kolano i lydka. Caly czas mam wrazenie jakby ta noga mnie "krecila" i bolalo udo, kustykam, no i mam napady takiego bolu ze nie wiem co z ta noga zrobic, jaka pozycje bym nie przyjela to boli niemilosiernie, odejmuje mi miesnie ze nie moge samodzielnie nia ruszyc, nie wspominajac juz o staniu na niej, najczesciej taki napady mam ze 2-3 w nocy a w dzien jakos mnie omijaja albo jeden sie pojawi, w ostatecznosci biore paracetamol ktory mi pomaga ale boje sie go brac czesto zeby nie zaszkodzil, lekarze rozkladaja rece, samo przejdzie moze zaraz moze po porodzie. Czy ktoras z was tak miala? Co to moze byc i jak sobie z tym radzic? Placze juz z bolu i bezsilnosci a to dopiero 16 tydzien
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
AniaKami wrote:Delilah11 bedzie wszystko dobrze i daj nam znac jak po wizycie!
Najwazniejsze ze na usg wszystko dobrze, a nie chce sklamac ale gdzies slyszalam ze bialko pappa duzo mowi o lozysku, chyba mamaginekolog mowila na live o badaniach prenatalnych.
Duzo osob robi tylko usg i jak na nim jest ok to nie robia badan z krwii, naprawde wszystko jest na pewno bardzoooo dobrze i dzidziol jest zdrowy;)
Ja jestem jedna z tych ktore robily tylko USG badan krwi nierobilam nawet lekarz nienamawial bo powiedzial ze na usg jak jest ok to badanie z krwi jest tylko dodatkiem USG daje 85% pewnosci.