Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
lottinka wrote:Dziękuję dziewczyny!!!
Kalia, baaaaaaardzo chetnie poproszę!!!!!a co to za wyrostek bo ja nie widzę? :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 23:44
lottinka lubi tę wiadomość
-
Selia gratuluje
Lottinka sliczny ten twoj malec
Uwielbiam bejbi na usg *_* niepojete nowe zycie, jak to sie tam dzieje ze rosnie w brzuchu mamusi? Ahhh, chyba nigdy tego nie zrozumiem jak komorki potrafia sie pieknie dzielic i powstaje dzidzia.Selja, lottinka lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dziewczyny ktore robia hybrydy jakis czas tenu pisalyscie ze po zrobieniu pazurkow pojawialo sie plamienie potwierdzila sie Wasza teoria? Bo z tego co pamietam planowalyscie znowu probowac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 23:02
-
AniaKami wrote:Mamakejti jak tam po szwie? Jak sie czujecie?
Dziękuje Kochana , że pytasz, przespałam dwa dni po prostu mnie wycięło, dzisiaj rano wstałam z łoża, poszlam pod prysznic, potem gin jeszcze usuwał mi opatrunek pochwy, i powiem Wam, że ból był niemal porodowy....ale plamień żadnych póki co nie mam wiec jutro najpewniej wyjde do domku, za dwa tyg kontrola szwu,
napiszę Wam, że zaliczamy niezłą porażkę na sali, przywieźli popołudniu kobietę w zawansowanej ciąży sparaliżowaną od pasa w dół, z lekkim niedorozwojem, która po prostu wydaje taki fetor z siebie, że wyszłyśmy wszystkie na korytarz, ona jet z jakiegoś ośrodka przywiezziona, ale smród jet nie do wytrzymania, w dodatku charczy cały czas bo jest palaczką... i położne prosiły, żeby nic jej nie mówić, bo jest agresywna i nie może się zdenerwować, jedna z lasek już poszła na kortarz spać, ja to rozważam, bo to jest taki smród jak czasami człowiek bezdomny wsiądzie do zatłoczonego autobusu...
ja wiem, że ta kobieta to też człowiek, ale cholera jasna jestem tak wkurwiona, że spać nie mogę, jutro wychodzę, jak nie zaczadzieję w nocy
co byście zrobiły?"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Z tej aromoterapii zapomniałam pogratulować Mamusiom, które dzisiaj oglądały swoje pociechy;)
GRATULUJĘ!
Któraś z Nas pytała ile powinno być DHA - 500 dziennie
Co do poznania płci, ja dostałam info po usg w 11+5 tc wiec wczesne "wykrycie" jest możliwe, zależy od sprzętu i doświadczenia ginaSelja lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Jeszcze zerknęłam że piszecie o misiu szumisiu, my mieliśmy owieczkę, którą będziemy wykorzystywać także teraz
http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=Owieczka+z+bij%C4%85cym+sercem+przytulanka+STERNTALER&bmatch=base-relevance-floki-5-uni-1-1-1025
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Dzieć ma 8,5 cm i poruszal troche raczka
chlop moj bardzo chcial potwierdzenia plci, ktora wstepnie zostala okreslona na prenatalnych przez innego lekarza no i doktorek najpierw powiedzial, ze on sie nie podejmuje bo potem sa pretensje, ze co innego ale zjechal mu miedzy nogi i chyba juz malemu ten siusior nie zniknie bo kazdy zobaczyl, ze tam cos jest
Anga1989, 1kaktus, Selja, lottinka, megi78, Madlene.:), Leoparde, Marciiik, lipa, DTEM, sisi, Solane, bulkaasia, Marzenie27 lubią tę wiadomość
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
Lottinka śliczne dzieciątko!
Gratuluje udanych wizyt!!
Dziękuję za komentarze dotyczące specyfiku na drugi trymestr. W końcu zdecydowałam się kupić prenatal duodwie tabletki bierzecie do śniadania i jedną do kolacji?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 06:03
lottinka, Selja lubią tę wiadomość
-
lottinka wrote:Rosa, zpraszam Cie z patelnia. W ktorym tygodniu odstawilas progesteron? Ja dziś nie wzięłam, siedzę i się schizuje
Powiedzcie dziewczyny ze odstawiałyście tez wczesniej pliiiiz
Ja odstawilam w 10+3 i nie mialam od tamtej pory zadnych plamien. Jest oklottinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam w 16 tygodniu
wyczekuje ruchów i juz sie doczekac nie moge.
w ktorym tygodniu poczulyscie w pierwszej ciąży ruchy, jakiekolwiek akcje w brzuchu?
Luz Maria powodzenia na wizycie.
Lottinka - ja odstawilam duphaston w ostatnim dniu 13 tygodnia, bo wtedy mi sie skonczyl. Tez schizowalam bo mialam wczesniej plamienia, ale na szczescie nic sie nie dzialo i do tej pory mam spokoj, odpukacJaguś_7810, lottinka, Anga1989 lubią tę wiadomość
-
Mania biorę prenatal duo tak jak piszesz
rano rózowa i jedna z DHA a wieczorem druga
Powiedz tylko za ile kupiłaś ? Bo pewnie w stacjonarnej aptece ? Ja zamówiłam przez neta bo w mojej aptece było 15 zł drożej
Lottinka gratuluje USGśliczny maluch. Ja odstawiłam duphaston już z tydzień temu (wtedy jeszcze ciąża była 5 dni do tyłu czyli tej jakoś 11tcośtam i nic się nie dzieje
Będzie ok nie schizuj
lottinka, Mania25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnga1989 wrote:Gabi ja w poniedziałek poczulam smyrniecie ale to bylo delikatne i takie chwilowe. Od tamtej pory cisza...
tak szybko?
ja się martwię że nawet jak coś będzie się działo, to tego nie rozróżnię od ruchów jelit albo żołądkai będę się martwić że tyyyle czasu nic nie odczuwam
-
gabi544 wrote:Wow
tak szybko?
ja się martwię że nawet jak coś będzie się działo, to tego nie rozróżnię od ruchów jelit albo żołądkai będę się martwić że tyyyle czasu nic nie odczuwam
Sama byłam w szoku ale to na pewno jelita nie były. Nigdy nie miałam takiego uczucia, więc Ty też tego nie pomyliszz niecierpliwością czekam na więcej znaków od malutkiej bo to było piękne
gabi544 lubi tę wiadomość