Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dtem,a wiesz ze ja tez mam jeszcze gdzies taki rteciowy,pamietam ze mama mi przywiozla z pl bo teraz juz chyba ich nie robia nie? My te wszystkie lata taki elektryczny stosujemy co do buzi mozna czy pod pache,ogolnie tragedii nie ma ale u malego dziecka to bywa roznie,kreci sie wierci placze i cuduje...kiedys mielismy tez nawet taki paseczek co sie niby do czola przykladami minka sie robi smutna jak jest temp,niby dla dzieci ale to tez badziew bo nawet stopni nie pokazuje...
Nienie elektroniczna tez kuoie bo nam sie super sprawdzila,to byl bardzo trafiony wybor,tylko teraz to takie z kamerkami juz sa a my taka normalna z fp mielismy,tez super byla no ale te bajery teraz hmm -
nick nieaktualny
-
Muszka szukaj nA dole bardziej a najlepiej krec w boki w miejscu i tam gdzie uslyszysz galop to w tym kierunku idz z glowica.
Ponad 200 to mi tez wyskakuje jak zlapie dwa od razu. Te 130 co mialas moglabyc pepowwina i dlatego spokojny bum bum bylo.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Muszka15 wrote:Dtem,a wiesz ze ja tez mam jeszcze gdzies taki rteciowy,pamietam ze mama mi przywiozla z pl bo teraz juz chyba ich nie robia nie? My te wszystkie lata taki elektryczny stosujemy co do buzi mozna czy pod pache,ogolnie tragedii nie ma ale u malego dziecka to bywa roznie,kreci sie wierci placze i cuduje...kiedys mielismy tez nawet taki paseczek co sie niby do czola przykladami minka sie robi smutna jak jest temp,niby dla dzieci ale to tez badziew bo nawet stopni nie pokazuje...
Nienie elektroniczna tez kuoie bo nam sie super sprawdzila,to byl bardzo trafiony wybor,tylko teraz to takie z kamerkami juz sa a my taka normalna z fp mielismy,tez super byla no ale te bajery teraz hmm
Ech- te zwykłe termometry zostały wycofane kilka lat temu- nie pamiętam ile, kazałam wtedy mężowi wykupić zapas z aptekiPrzywiózł 4 szt- 2 się jeszcze uchowały ale będę musiała pomyśleć o jakimś elektronicznym chyba ?!?! Zamiast listów z uśmiechem poprostu lizałam czoło, jak było słone to znaczyło że będzie gorączka i trzeba było sprawdzić jaka
Szumiś rewelacja- chyba się skuszę, albo podpowiem chętnym ciociom i wujkom co zakupić
Leoparde- rzeczywiście jest w składzie DHA 20mg ale to chyba za mało, nie ma procentowej wartości ile powinno się spożyć.
-
nick nieaktualny
-
Fatim,ja tez tone,doslownie zawalilam pol pokoju ciuchami po corce z tym ze moja starsza,juz intak pominelismy kilka rozmiarow spodni bo ma jakios dziwnie dlugie nogi i jak dziecko 9,5 roku tak nogi datujemy na 12 lat...i muuuuusze sie tegompozbyc ale ttaaaakkk nie chce mi sie tego wystawiac na ebaya ze szok,czekam na natchnienie a motywacja by byla bo zrobi sie miejsce i wpadnie kaska na inne pierdolki
-
Szumiś potwierdzam, fajny gadżet. Moja od maleńkości z nim śpi, teraz ma 10 m-cy i to ukochana przytulanka, w nocy jak nie może zasnąć też jej włączam.
Nie mam elektronicznej niani przy małej teraz planuje kupić z kamerką. Dla mnie również obowiązkowy zakup to laktator elektryczny. Mam ręczny i nieraz się z nim namęczyłam a karmić mam zamiar naturalnie i czasami wyjść więc laktator obowiązkowy. Ręcznie pewnie też bym się udoiła ale szkoda mi czasu jeszcze jak dwójka na głowie będzie
-
Leoparde jest tak jak Steves pisze... pregna plus osobno (kwas foliowy, jod, d3) a pregna DHA jest osobno czyli kupujesz dwa pudełka osobno. Ja w tym prenatal duo też mam tak że są w pudełku 2 rodzaje tabletek.... 30 tab. z witaminami i 60 tab. z kwasmai DHA czyli witamin 1 tabletka a dha 2 tabletki dziennie... tak niby jest zalecane na tych moich
Fatim gratulujeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 16:12
-
Niania elektroniczna z kamerka to potwierdzam, ze super gadżet, ja do tej pory używam jak mały ma drzemke w ciagu dnia lub jak siedzimy jeszcze wieczorem a on juz spi. Świetnie sie sprawdziła, moja ma jeszcze wbudowany termometr dla dzidzecka i do mleka, ale jest podobny jak ten zwykły bezdotykowy, wiec tez szału nie ma.
-
Fatim po pierwsze i najwazniejsze- GRATULUJE :* cudny malec i rewelacyjne wieści!!!
Muszka Laski dobrze piszą! Liczby się zmieniają w zależności co złapiesztakie wolne pukanie to przepływy. Dzidzia to mega szybkie, rytmiczne uderzenia i to musi być słychać
Rosa dobrze pisze. Czasem w miejscu trzeba tą głowica na boki poruszać by dobry kąt znaleźć. I nie stresuj się. Spróbuj wieczorem i wciągnie brzuch haha. U mnie pomaga
Ooo tak! Niania z kamerą to u mnie must have! Syn ma 2 lata i 4 mies i dalej używamy. Teraz maluch w spadku dostanie
Termometr do mierzenia z daleka- KUPA!!! Nie polecam szczerze!
Laktor elektryczny rewelacja jak ktoś planuje ściągać np na wyjścia, czy na zaś do mnożenia! Mam z Canpol elektryczny i ręczny awent którym na szybko ściągalam tylko po kilka ml jak syn np zasnął a mi cycki rozrywalo
-
kamika23 wrote:Leoparde jest tak jak Steves pisze... pregna plus osobno (kwas foliowy, jod, d3) a pregna DHA jest osobno czyli kupujesz dwa pudełka osobno. Ja w tym prenatal duo też mam tak że są w pudełku 2 rodzaje tabletek.... 30 tab. z witaminami i 60 tab. z kwasmai DHA czyli witamin 1 tabletka a dha 2 tabletki dziennie... tak niby jest zalecane na tych moich
Fatim gratuluje
Ja to wszystko rozumiemSama dostałam od doktorki próbkę pregna plus i dlatego napisałam ze w tych witaminach coś juz troszeczkę tego DHA jest no ale tak jak zauważyła DTEM nie ma go zbyt wiele.
Sama zażywam prenatal duo i właśnie w tych proponują nawet dwie kapsułki dziennie + classic