Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A czy któras z Was zauważyła zmiany w siusianiu? konktretnie chodzi mi o słaby strumien, czasami wrecz kropelkowo i trwa to chyba z 5 minut.... nic nie boli ale chodzę czesto i na długo. Nie wiem czy to objaw ciązy czy coś niepokojącego. Wizyta dopiero we wtorek.
lipa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do tych termometrów laserowych to odradzam.... W szpitalu pokazało mi 37 stopni, chociaż mówiłam, że źle sie czuję i, że mam bankowo więcej. Mąż poszedł i kupił zwykły z alkoholem, podobny do rtęciowego i pokazał mi 39,2. Położne mówiły, że te strzelające do czoła i ucha są niemiarodajne.. najlepsze pospolite. Dla dzieciątka to nawet te owulacyjne elektryczne są lepsze według mnie.
-
Solane,ja mam problemy z tym siusianie, od jakiegos czasu,tylko ze ja chyba lrzez ten ucisk miesniakow,mam jakby blokade,po dluzszym czasie kropelkowo sie udaje i nim strumien jest silniejszy to juz trzeba konczyc...po krotki czasie znow musze isc na powtorke...
Kurcze to nie wiem jakiego termometra szukac,ma ktos jakis fajny i miarodajny?
Przyszedl doppler,niestety nie znalazlam tetna...w szpitalu na takim mi znalezli bez problemu w zeszlympiatek wiec albo cos robie nie tak albo cos sie stalo,
Moze cos robie zle,powiedzcie,wyciskam zel ,zalaczam na power,pojawiaja sie takie kreseczki i szukam i nic,zero,nawet szumow nie ma... -
nick nieaktualnyMuszka, znajdź swoje tętno na pachwinach
jak znajdziesz swoje, to szukaj dzidka. Ja znajdowałam go bardzo nisko, zaraz koło linii majtek po lewej stronie. Przesuwaj milimetr po milimetrze i się nie schizuj - mi się udało dopiero po 14 tc i to parę minut go szukałam.
O i mam, 138 uderzeńWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 13:32
-
Dobra,podociskalam wszystkie kabelki i w koncu wydal jakis szum! Kobieta i sprzet taaaaa...no i chyba znalazlam bo tetno 136 to tylko daiecka moglo byc nie? I teraz uswiadomcie ciemnote,jak bylo na wyswietlaczu 230 to co to bylo? Jakas zyla czy cos? Bo takie niskie pomiary jak 50-80 to moje tak? Juz odlozylam slrzet ale nastepnym razem tak zrobie ze od tych pachwin zaczne,jaki mniej wiecej wychodzi wtedy pomiar? Aaa i nie robilo mi bum bum tylko widzialam na wyswietlaczu numerki,dlatego wiem ze cos takiego jak 136 tak wogole bylo bo z dzwiekow to raczej szumy byly przy kazdej glosnosci
-
nick nieaktualnyTwoje tętno będzie w granicach 60-90 uderzeń
dziecko od razu poznasz bo będzie powyżej 120. Następnym razem mocno się napnij, rozciągnij nogi i przykładaj mocno głowice
jeździj po milimetrze aż usłyszysz bum bum, bo to o to w tym chodzi
Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z rzeczy wyprawkowych to ja tez chce ten kosz i szumisia. Ten szumią to podobno super sprawa, mój kolkowy synek do około 4 miesiąca spał tylko przy dźwiękach odkurzacza, suszarki albo startującego odrzutowca
miałam ściągnięta aplikacje na telefon i tez fajnie sie sprawdzała, ale miś wydaje sie o wiele bardziej odpowiedni niż komórka w kołysce
-
A co do termometrów to ja mam taki bezdotykowy, ktory przykłada sie do czoła i tez szału nie ma. Polozna mi mówiła, ze one nie sa dokładne bo łapią tez powietrze miedzy czołem a termometrem, wiec zawsze beda troche zaniżać. Mówiła tez ze najlepsze dla takich małych brzdąców sa takie do pupy, ale jakos sobie tego nie wyobrażam...
-
Muszka ja czesto lapie dzidziolka i nie pojawiaja mi sie liczby tylko 3 kreseczki, dopiero po jakims czasie liczby.
Jak suwasz glowica po ciele to masz taka wlasnie sytuacje ze pokazuje 130 cos a nie slychac bum bum. Poprostu przyloz glowice i poczekaj z 10 sekund jak nic nie uslyszysz to przestaw ja o milimetr i znowu poczekaj, szukaj na lini gdzie masz gumke od majtek. Cierpliwosci i nie sugeruj sie liczbami, najlepiej podlaczyc sluchawki, dac na max glosnosci i sobie szukac powolutku;)
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
nick nieaktualny
-
Ach, ach, ach i och! Będzie synek
ma już 7,14cm i cały czas o 2 dni do przodu z rozwojem
moje maleństwo jest całe i zdrowe, tak bardzo go kocham
czas zacząć sprzedawać rzeczy po córce, bo płeć zdaniem dr nie ma już szans się zmienić
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c41390cec115.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f221b137c28e.jpgcookiemonster, PannaNatalia, DTEM, Anga1989, megi78, evcikm81, Amore, SteveS, sisi, Nicka678, Leoparde, bulkaasia, Marciiik, Mania25, Zoja, wiosnaachtoty, Solane lubią tę wiadomość
-
Fatim serdeczne gratulacje- cudny synuś
poczytam o DHA oczywiścieufam swojej lekarce i myślę, że skoro kazała brać Pregna plus to widocznie to powinno starczyo Ale to się wszystko pozmieniało- 11 lat temu żadnych suplementów nie brałam..Termometr mieliśmy zwykły rtęciowy (jeszcze mam) i rzeczywiście mierzyliśmy c zęsto temp. z pupce. Muszę zobaczyć co to ten Szumiś ?!?!?
Fatim lubi tę wiadomość