Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaktus, bo ostatnio robię się czerwcówką
jest mi tu super, dlatego muszę pogodzić się z tym, że być może będę jedną z pierwszych, więc wszystko dogłębnie Wam opisze, jak bardzo boli, jak było tragicznie, itd...
Kamika, jestem z Krosna, ale mąż mnie wywiózł na wioski więc okoliceRadzę się zaopatrzyć w porządne ubrania zimowe, bo calą noc znowu sypie
zima na maxa. A Ty jakie rejony?
-
Hejka
Ale mialam ciezka nocleb mnie bolal a w mieszkaniu ani pol tabletki... w dodatku poklocilam sie z narzeczonym, poszedl spac na kanape a rano sie nawet nie pozegnal. Jest mi strasznie smutno
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
PannaNatalia wrote:Kaktus, bo ostatnio robię się czerwcówką
jest mi tu super, dlatego muszę pogodzić się z tym, że być może będę jedną z pierwszych, więc wszystko dogłębnie Wam opisze, jak bardzo boli, jak było tragicznie, itd...
Kamika, jestem z Krosna, ale mąż mnie wywiózł na wioski więc okoliceRadzę się zaopatrzyć w porządne ubrania zimowe, bo calą noc znowu sypie
zima na maxa. A Ty jakie rejony?
PannaNatalia lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
cookiemonster wrote:Dziewczyny, wiem, że temat był już wielokrotnie, ale tym razem te, które posiadają detektory mogą napisac konkretne modele? Pamiętam tylko, że Rosa ma sonoline B i nie wiem czy jakieś inne firmy też tu są??
Dziewczyny gratuluję dzieciaczków i kciuki za dzisiejsze wizyty &&&Selja lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
BloodMarry uszy do góry. Mam nadzieję że już się czujesz lepiej. A z facetami to już tak jest.. Ciąża to też dla nich ciężki okres. Może zrób mu jakąś przyjemność kulinarną albo zamów pizzę albo wyślij SMS czy jakiś film razem obejżycie. Może też mu ciężko czasem. Ciężko tak coś doradzić jak się was nie zna. Może galaretka z owocami by wystarczyła:)
-
PannaNatalia nic się nie bój, że będziesz z czerwca bo ja termin na 16 lipca ale na bank będzie w czerwcu
Może ja będę pierwsza
Muszka mam dobry humor bo nic mnie nie boli, nie ciągnie, nie swędzi. Dosłownie nic!!! Jakbym nie była w ciążyPo raz pierwszy od kilku tygodni nie mam żadnych dolegliwości, czy to normalne?
Amore lubi tę wiadomość
-
Bulkaasia,wiem jak to jest,mnie to az lrzerazilo jak zniknely wszystkie cierpietnicze objawy...
Ciesz sie chwila,wiecznie trwala nie bedzie
Ja dzisiaj tez super,nalrawde jest dobrze,bolu nie mam,krwawien brak...jedynie co mi sie nie podoba to zjadlam pomarancze i znow mam obrzydliwy smak w ustach...wkurza mnie to...
Zagryzlabym to prince polo skoro juz leoparde wspomnialaale nie mam w domu niestety....wczoraj kuoilam dwa rodzaje ciasta bo mi sie ich zachcialo,ale dzis juz nie mam na nie ochoty....buuu
bulkaasia lubi tę wiadomość
-
Bloodmary,pewnie przez hormony bardziej sie smutkasz,a facet powinien wiedziec ze masz racje,w koncu jestes w ciazy!
odkrecicie to jak wroci&&&
Z takich tematow wyprawkowych,macie cos czego nie mialyscie z pierwszym dzieckiem a teraz chcecie kupic? Albo cos co wydaje sie niekoniecznie bardzo potrzebne ale tez chcecie sie tym rozpiescic? Ja wylrawke bede kompletowac w miare pozno,gdzies w maju chociaz jak zrobia cc to nie wiem kiedy bo to miesniaki rzadza...ale nie chce robic skladziku w domu niepotrzebnie,chce miec na wszystko gotowa kase i wiedziec gdzie isc zeby kupic co potrzebuje od reki....wszystkie listy jakie widze w necie sa o polowe dla mnie za dlugie i maja mnostwo zbednych rzeczy...sama mam tez kilka rzeczy ktore myslalam ze beda super w pierwszej ciazy a potem byly bezsensu....ale mam tez takie ktorych nie mialam a teraz chce miec...moze rzucicie swoimi przemysleniami na te rzeczy ktore tym razem chcecie sobie sprawic?
U mnie nr 1 jest ten doppler,mialo go nie byc ale jak widac hmm
Nr 2 chce smietnik na zuzyte pieluchy,mielismy problem zeby upchnac pampersy w smietniku,maz musial po nim skakac bo tak wzroslo zapotrzebowanie i mimo pakowania ich w foliowe woreczki smierdzialy blee..wiec tym razem chce je zapakowac i ugniesc maksymalnie
Nr 3 termometr do ucha,nie wiem jaki,z corka mialam zwyklymelektroniczy ktorego uzywamy do dzis i jest wystarczajacy ale chyba akazja kuoic cos lepsiejszego -
nick nieaktualnyMuszka15 wrote:Bloodmary,pewnie przez hormony bardziej sie smutkasz,a facet powinien wiedziec ze masz racje,w koncu jestes w ciazy!
odkrecicie to jak wroci&&&
Z takich tematow wyprawkowych,macie cos czego nie mialyscie z pierwszym dzieckiem a teraz chcecie kupic? Albo cos co wydaje sie niekoniecznie bardzo potrzebne ale tez chcecie sie tym rozpiescic? Ja wylrawke bede kompletowac w miare pozno,gdzies w maju chociaz jak zrobia cc to nie wiem kiedy bo to miesniaki rzadza...ale nie chce robic skladziku w domu niepotrzebnie,chce miec na wszystko gotowa kase i wiedziec gdzie isc zeby kupic co potrzebuje od reki....wszystkie listy jakie widze w necie sa o polowe dla mnie za dlugie i maja mnostwo zbednych rzeczy...sama mam tez kilka rzeczy ktore myslalam ze beda super w pierwszej ciazy a potem byly bezsensu....ale mam tez takie ktorych nie mialam a teraz chce miec...moze rzucicie swoimi przemysleniami na te rzeczy ktore tym razem chcecie sobie sprawic?
U mnie nr 1 jest ten doppler,mialo go nie byc ale jak widac hmm
Nr 2 chce smietnik na zuzyte pieluchy,mielismy problem zeby upchnac pampersy w smietniku,maz musial po nim skakac bo tak wzroslo zapotrzebowanie i mimo pakowania ich w foliowe woreczki smierdzialy blee..wiec tym razem chce je zapakowac i ugniesc maksymalnie
Nr 3 termometr do ucha,nie wiem jaki,z corka mialam zwyklymelektroniczy ktorego uzywamy do dzis i jest wystarczajacy ale chyba akazja kuoic cos lepsiejszego
ja też mam krótką swoją listę co najciekawsze znalazlam ją jeszcze na jakimś penie po pierwszym dziecku hehehe. z rzeczy których nie miałam to ta długa poducha i teraz chcę ją mieć i termometr taki mierzący na odległość jak w szpitalach mają. miałam ten do ucha i mnie wkurzał bo za każdym razem inną temp mierzył zależało jak d tego ucha się przyłożyło -
Dzień dobry!!
Ja też mam ten detektor co Rosa. H nas jakiegoś mega wyboru nie maale kumpela co pracowała w przychodni mówiła żeby tego na słuchawki Noe kupować bo jest mniej dokładny. U niej lekarze polecają ten z sonda bo sami takich używają
Muszka ja myślę nad koszem właśnie (ale nie nowym), miś szumis i nie wiem co jeszcze haha. Ale mam pole do popisu bo inne gadżety mam więc mogę wydac dodatkowa kasę hahajuż zamówiłam materiał na kocyk lub rożek do łóżeczka i będę szyć
-
Bulkaasia ja tak wczoraj pytalam bo caly czas cos bolalo ciagnelo a tutaj cisza w brzuszku
moze to ten etap
jak bolalo to sie martwilysmy jak nieboli tez zle i dogodz tu babie w ciazy
Mery spokojnie niesmutajfacet tez przewaznie przezywa to na swoj sposob
w Tobie wszystko buzuje a w nim pewnie tez, bedzie dobrze niesmutaj
bulkaasia lubi tę wiadomość
-
Megi,o widzisz,jak znajdziesz taki termometr to podzielmsie modelem,u nas w szpitalu mierza do ucha ale jak jest cos jeszcze fajniejszego to chetnie sie dowiem!
Paula,o wlasnie,kosz tez chce i tez uzywanytez nie mialam a bedzie mi znacznie wygldniej ,juz widze jak go wynosze w to lato do ogrodu haha....no tylko altanke musi mi maz zdazyc dobudowac ,maly szczegol
Co to ten mis szumis? Mis co wydaje dzwiekimszumiace jakies? Tez musze obczaic,ja mialam dla Mayci z FP taka superasna pozytywke z rainforestowej serii i ona takie dzwieki szumiace robila,dluuugo lecialy,zmienialy sie nomogolniemsuper,ciekawe czy moja siostra jeszcze ja ma hmm