X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaNatalia jakto co tu robisz? Zle Ci z Nami :-P

PannaNatalia lubi tę wiadomość

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2017, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamika, ja mam, działa :)

kamika23 lubi tę wiadomość

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Panna Natalia Ty jesteś z podkarpacia prawda ? Ja stamtąd pochodzę ;) Własnie jutro jedziemy tam na weekend.... jakie rejony ? :)

ckaidqk34aroni5a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2017, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaktus, bo ostatnio robię się czerwcówką :P jest mi tu super, dlatego muszę pogodzić się z tym, że być może będę jedną z pierwszych, więc wszystko dogłębnie Wam opisze, jak bardzo boli, jak było tragicznie, itd... :D :D

Kamika, jestem z Krosna, ale mąż mnie wywiózł na wioski więc okolice :P Radzę się zaopatrzyć w porządne ubrania zimowe, bo calą noc znowu sypie :) zima na maxa. A Ty jakie rejony?

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okolice krosna :P wioska totalna ;) napisze Ci na priv

No ja wiem że tam jest zawsze zimniej niż w Krakowie czy ogólnie miastach :D wiec zawsze przygotowana dobrze jestem :)

ckaidqk34aroni5a.png
  • BloodMary Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2017, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)

Ale mialam ciezka noc :( leb mnie bolal a w mieszkaniu ani pol tabletki... w dodatku poklocilam sie z narzeczonym, poszedl spac na kanape a rano sie nawet nie pozegnal. Jest mi strasznie smutno :(

16udk0s3u51hfmay.png
    36 dc bhcg : 41
    38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
    44 dc bhcg : 3330
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaNatalia wrote:
    Kaktus, bo ostatnio robię się czerwcówką :P jest mi tu super, dlatego muszę pogodzić się z tym, że być może będę jedną z pierwszych, więc wszystko dogłębnie Wam opisze, jak bardzo boli, jak było tragicznie, itd... :D :D

Kamika, jestem z Krosna, ale mąż mnie wywiózł na wioski więc okolice :P Radzę się zaopatrzyć w porządne ubrania zimowe, bo calą noc znowu sypie :) zima na maxa. A Ty jakie rejony?
    Albo przenosisz i i tak bedziesz lipcowka <3

PannaNatalia lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • sisi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cookiemonster wrote:
    Dziewczyny, wiem, że temat był już wielokrotnie, ale tym razem te, które posiadają detektory mogą napisac konkretne modele? Pamiętam tylko, że Rosa ma sonoline B i nie wiem czy jakieś inne firmy też tu są??
    Ja też zamówiłam sonoline B.

Dziewczyny gratuluję dzieciaczków i kciuki za dzisiejsze wizyty &&&

Selja lubi tę wiadomość

20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
    19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
    19/02/2021 Anielka 2860
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy tak o tych detektorach i musialam sobie malutkiej podsluchac :D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Amore Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BloodMarry uszy do góry. Mam nadzieję że już się czujesz lepiej. A z facetami to już tak jest.. Ciąża to też dla nich ciężki okres. Może zrób mu jakąś przyjemność kulinarną albo zamów pizzę albo wyślij SMS czy jakiś film razem obejżycie. Może też mu ciężko czasem. Ciężko tak coś doradzić jak się was nie zna. Może galaretka z owocami by wystarczyła:)

xvqvdqg.png
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaNatalia nic się nie bój, że będziesz z czerwca bo ja termin na 16 lipca ale na bank będzie w czerwcu :) Może ja będę pierwsza :)

Muszka mam dobry humor bo nic mnie nie boli, nie ciągnie, nie swędzi. Dosłownie nic!!! Jakbym nie była w ciąży ;) Po raz pierwszy od kilku tygodni nie mam żadnych dolegliwości, czy to normalne?

Amore lubi tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 trymestr...
    Mialo byc fajnie a ja co chwile latam siku! Siku na pezemian z bolka z dzemem truskawkowym :D

Leoparde lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa, ja dzisiaj wstając z łóżka miałam parcie na słodkie, a dokładniej na prince polo classic. Wchodząc do kuchni zajrzałam do lodówki, patrzę - oliwki :-D zjadłam kilka oliwek zagryzając wafelkiem ;-)

Amore lubi tę wiadomość

• Muszka15 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bulkaasia,wiem jak to jest,mnie to az lrzerazilo jak zniknely wszystkie cierpietnicze objawy...
    Ciesz sie chwila,wiecznie trwala nie bedzie ;)

Ja dzisiaj tez super,nalrawde jest dobrze,bolu nie mam,krwawien brak...jedynie co mi sie nie podoba to zjadlam pomarancze i znow mam obrzydliwy smak w ustach...wkurza mnie to...

Zagryzlabym to prince polo skoro juz leoparde wspomniala ;) ale nie mam w domu niestety....wczoraj kuoilam dwa rodzaje ciasta bo mi sie ich zachcialo,ale dzis juz nie mam na nie ochoty....buuu

bulkaasia lubi tę wiadomość

0MPT.png
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bloodmary,pewnie przez hormony bardziej sie smutkasz,a facet powinien wiedziec ze masz racje,w koncu jestes w ciazy! ;) odkrecicie to jak wroci&&&

Z takich tematow wyprawkowych,macie cos czego nie mialyscie z pierwszym dzieckiem a teraz chcecie kupic? Albo cos co wydaje sie niekoniecznie bardzo potrzebne ale tez chcecie sie tym rozpiescic? Ja wylrawke bede kompletowac w miare pozno,gdzies w maju chociaz jak zrobia cc to nie wiem kiedy bo to miesniaki rzadza...ale nie chce robic skladziku w domu niepotrzebnie,chce miec na wszystko gotowa kase i wiedziec gdzie isc zeby kupic co potrzebuje od reki....wszystkie listy jakie widze w necie sa o polowe dla mnie za dlugie i maja mnostwo zbednych rzeczy...sama mam tez kilka rzeczy ktore myslalam ze beda super w pierwszej ciazy a potem byly bezsensu....ale mam tez takie ktorych nie mialam a teraz chce miec...moze rzucicie swoimi przemysleniami na te rzeczy ktore tym razem chcecie sobie sprawic?

U mnie nr 1 jest ten doppler,mialo go nie byc ale jak widac hmm
    Nr 2 chce smietnik na zuzyte pieluchy,mielismy problem zeby upchnac pampersy w smietniku,maz musial po nim skakac bo tak wzroslo zapotrzebowanie i mimo pakowania ich w foliowe woreczki smierdzialy blee..wiec tym razem chce je zapakowac i ugniesc maksymalnie
    Nr 3 termometr do ucha,nie wiem jaki,z corka mialam zwyklymelektroniczy ktorego uzywamy do dzis i jest wystarczajacy ale chyba akazja kuoic cos lepsiejszego

0MPT.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2017, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszka15 wrote:
    Bloodmary,pewnie przez hormony bardziej sie smutkasz,a facet powinien wiedziec ze masz racje,w koncu jestes w ciazy! ;) odkrecicie to jak wroci&&&

Z takich tematow wyprawkowych,macie cos czego nie mialyscie z pierwszym dzieckiem a teraz chcecie kupic? Albo cos co wydaje sie niekoniecznie bardzo potrzebne ale tez chcecie sie tym rozpiescic? Ja wylrawke bede kompletowac w miare pozno,gdzies w maju chociaz jak zrobia cc to nie wiem kiedy bo to miesniaki rzadza...ale nie chce robic skladziku w domu niepotrzebnie,chce miec na wszystko gotowa kase i wiedziec gdzie isc zeby kupic co potrzebuje od reki....wszystkie listy jakie widze w necie sa o polowe dla mnie za dlugie i maja mnostwo zbednych rzeczy...sama mam tez kilka rzeczy ktore myslalam ze beda super w pierwszej ciazy a potem byly bezsensu....ale mam tez takie ktorych nie mialam a teraz chce miec...moze rzucicie swoimi przemysleniami na te rzeczy ktore tym razem chcecie sobie sprawic?

U mnie nr 1 jest ten doppler,mialo go nie byc ale jak widac hmm
    Nr 2 chce smietnik na zuzyte pieluchy,mielismy problem zeby upchnac pampersy w smietniku,maz musial po nim skakac bo tak wzroslo zapotrzebowanie i mimo pakowania ich w foliowe woreczki smierdzialy blee..wiec tym razem chce je zapakowac i ugniesc maksymalnie
    Nr 3 termometr do ucha,nie wiem jaki,z corka mialam zwyklymelektroniczy ktorego uzywamy do dzis i jest wystarczajacy ale chyba akazja kuoic cos lepsiejszego
    Hej :)
    ja też mam krótką swoją listę co najciekawsze znalazlam ją jeszcze na jakimś penie po pierwszym dziecku hehehe. z rzeczy których nie miałam to ta długa poducha i teraz chcę ją mieć i termometr taki mierzący na odległość jak w szpitalach mają. miałam ten do ucha i mnie wkurzał bo za każdym razem inną temp mierzył zależało jak d tego ucha się przyłożyło

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!!
    Ja też mam ten detektor co Rosa. H nas jakiegoś mega wyboru nie ma :/ ale kumpela co pracowała w przychodni mówiła żeby tego na słuchawki Noe kupować bo jest mniej dokładny. U niej lekarze polecają ten z sonda bo sami takich używają ;)

Muszka ja myślę nad koszem właśnie (ale nie nowym), miś szumis i nie wiem co jeszcze haha. Ale mam pole do popisu bo inne gadżety mam więc mogę wydac dodatkowa kasę haha :) już zamówiłam materiał na kocyk lub rożek do łóżeczka i będę szyć ;)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• 1kaktus Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bulkaasia ja tak wczoraj pytalam bo caly czas cos bolalo ciagnelo a tutaj cisza w brzuszku :-) moze to ten etap :-/ jak bolalo to sie martwilysmy jak nieboli tez zle i dogodz tu babie w ciazy :-)

Mery spokojnie niesmutaj :-) facet tez przewaznie przezywa to na swoj sposob :-) w Tobie wszystko buzuje a w nim pewnie tez, bedzie dobrze niesmutaj :-)

bulkaasia lubi tę wiadomość

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wogole to trzymam kciuki za wizyty dziś! Napewno będą same super wieści :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Muszka15 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi,o widzisz,jak znajdziesz taki termometr to podzielmsie modelem,u nas w szpitalu mierza do ucha ale jak jest cos jeszcze fajniejszego to chetnie sie dowiem!

Paula,o wlasnie,kosz tez chce i tez uzywany ;) tez nie mialam a bedzie mi znacznie wygldniej ,juz widze jak go wynosze w to lato do ogrodu haha....no tylko altanke musi mi maz zdazyc dobudowac ,maly szczegol ;)

Co to ten mis szumis? Mis co wydaje dzwiekimszumiace jakies? Tez musze obczaic,ja mialam dla Mayci z FP taka superasna pozytywke z rainforestowej serii i ona takie dzwieki szumiace robila,dluuugo lecialy,zmienialy sie nomogolniemsuper,ciekawe czy moja siostra jeszcze ja ma hmm

0MPT.png
‹‹ 427 428 429 430 431 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ