Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja melduje się o wczorajszym usg, wszystko jak na ten etap wygląda ładnie jeszcze tylko te nieszczęsne Nifty.
Będzie dziewczynka, ale tak czułam od początkuJaguś_7810, bulkaasia, Amore, Solane, mamakejti, PannaNatalia, asiczka11, AniaKami, lottinka, Zoja, Marciiik, DTEM, Alimak, megi78, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczynki
Czy moge tak jeszcze trochę podciągnąć femibion 1 bedac w II trymestrze? Patrzylam na sklad to rozni sie tym,ze tam sa kapsulki z dha 200 mg a ja biore z olimp tabs 1000 mg a no i jest w tabletce tez zelazo,miedz,mangan,cynk,magnez ( biore chela mag b6) i wit D 200j.m a ja znowu juz biore d-vitum 2000j.m
Haha nie wiem co z tym fantem zrobic, pokrecone jak sloikWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 09:28
-
Witam wszystkie Brzuchatki
Wczoraj mąż rano pomalował framugi farbą olejną. Jak wróciłam z pracy to nadal było czuć i ten zapach ledwo znosiłam. A wieczorem dostałam takiej migreny, że myślałam że zejdę z bólu. Do tego podbrzusze i lewa strona ciała mnie bolała /kłuła.Zasnęłam po 19. Budziły mnie dziwne sny, że zęby mi wypadły, ehhhh... Dziś wzięłam wolne z pracy bo nadal nie fajnie się czuje
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i pięknych Maluszków!!!
Rosa ja w H&M kupowałam rozmiar swój lub mniejszy bo były jakieś na wyrost. Legginsy mam za luźne -
Nevermind trzymam kciuki za wyniki nifty.
Ja mam dzis wizyte na 10.20, stres miesza sie z radością. Zobaczymy ile uroslo moje malenstwo i lekarz ma potwierdzic plec. Na chwile obecna dziewczynka, zobaczymy jak bedzie za godzine.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 09:22
Jaguś_7810, AniaKami, sisi lubią tę wiadomość
-
AniaKami wrote:Mamakejti czy mialas robiony wymaz/posiew z szyjki albo pochwy przed szwem? Jesli tak to kiedy i ile przed zabiegiem? Bralas jakies probiotyki?
AniaKami, posiewu nie miałam, ale przed zabiegiem było badane ph pochwy, wieczorem przed zabiegiem dostałam taką globulkę, która miała działać własnie antybakteryjnie;)AniaKami lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Rosax ja tez przed ciążą nosiłam rozmiar 34/36 na H&m zamowilam spodnie 36 i sa idealne,sukienke tez roz.36 i tez super. No ale ja mam maly brzusio na plusie tylko pół kilograma.Ale Pan doktor wczoraj mnie uspokoił,ze mam jeszcze czas na rosniecie. Dziewczyny czy slyszalyscie o wskazaniu do cc za wzgledu na późny wiek matki wczoraj zapomniałam o to zapytac gin.
-
Amore wrote:odkryłam przez przypadek płyn do kąpieli babydream nawet nawilżył skórę miło
szukam jakiegoś kremu do smarowania. co polecacie?
bo mam dwie oliwki jedna biooil druga tołpa i poprostu oleje dla mnie to masakra..
Spróbuj oliwkę w żelu Bielendy "Sexy Mama" (czyli idealnie dla nas;), taka żółta tuba
albo oliwkę w sprayu Palmers - migdałowaAmore lubi tę wiadomość
-
Nicka678 wrote:Czesc dziewczynki
Czy moge tak jeszcze trochę podciągnąć femibion 1 bedac w II trymestrze? Patrzylam na sklad to rozni sie tym,ze tam sa kapsulki z dha 200 mg a ja biore z olimp tabs 1000 mg a no i jest w tabletce tez zelazo,miedz,mangan,cynk,magnez ( biore chela mag b6) i wit D 200j.m a ja znowu juz biore d-vitum 2000j.m
Haha nie wiem co z tym fantem zrobic, pokrecone jak sloik
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
bulkaasia wrote:Witam wszystkie Brzuchatki
Wczoraj mąż rano pomalował framugi farbą olejną. Jak wróciłam z pracy to nadal było czuć i ten zapach ledwo znosiłam. A wieczorem dostałam takiej migreny, że myślałam że zejdę z bólu. Do tego podbrzusze i lewa strona ciała mnie bolała /kłuła.Zasnęłam po 19. Budziły mnie dziwne sny, że zęby mi wypadły, ehhhh... Dziś wzięłam wolne z pracy bo nadal nie fajnie się czuje
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i pięknych Maluszków!!!
Rosa ja w H&M kupowałam rozmiar swój lub mniejszy bo były jakieś na wyrost. Legginsy mam za luźnea ty odpoczywaj duzo i dojdz szybko do siebie
Hmm to pewnie bede sie w nich topicno nic odesle i zamowie rozm mniejszy
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ewela35 wrote:Rosax ja tez przed ciążą nosiłam rozmiar 34/36 na H&m zamowilam spodnie 36 i sa idealne,sukienke tez roz.36 i tez super. No ale ja mam maly brzusio na plusie tylko pół kilograma.Ale Pan doktor wczoraj mnie uspokoił,ze mam jeszcze czas na rosniecie. Dziewczyny czy slyszalyscie o wskazaniu do cc za wzgledu na późny wiek matki wczoraj zapomniałam o to zapytac gin.
07.11.2012 Julian
Dzień dobry!! W końcu mogę tak napisać
Mimo że katar mam przeokropny to czuję się ciut lepiej!!! Wczoraj myślałam że umieram
Rosa haha te twoje tekstyJa w hm kupiłam ciążowe legginsy 34 a zwykle 36 i obie pary dobre
Ja zwykle wszędzie kupuje 34 chyba że zawyzone rozm to 36.
Super one są!
Muszka tak sir cieszę że przeszły Ci te bóle!!!! Umeczylas się biedna i już wystarczy :*
Ja niestety nawet jak bym chciała to nie mam możliwości drzemki bo synek nie śpi w dzień od dawna...
Chyba że mąż ma na rano to po jego powrocie z pół h mi się uda.
Trzymam kciuki za Wasze wizyty dziś
-
Ja smaruje się masłem z palmersa. Jestem nim zachwycona choć zapach nie każdemu podejdzie.
Do tego mam resztke bio Oil. W Pl kupię zestaw z Bielendy.
Ja wykorzystuje też oliwke w żelu jak dopplerem badam maluszka
Zamiast żelu do.usg kupiłam oliwke z Johnson w żelu po badaniu tylko ja po brzuszku rozsmarowujeprzyjemne z pożytecznym
-
nick nieaktualny
-
PannaNatalia wrote:O właśnie, czas podsłuchać dziedzica, w końcu minęło 2 dni
a dzis nie znalazlam malej
tak szalala, tak chlapala wodami, kopala znow w glowice i uciekala.. Max 10 sec ja podsluchalam..
07.11.2012 Julian
mamakejti wrote:AniaKami, posiewu nie miałam, ale przed zabiegiem było badane ph pochwy, wieczorem przed zabiegiem dostałam taką globulkę, która miała działać własnie antybakteryjnie;)
Mamakejti a w tej ciązy tez juz masz szew? Wiem że pisałaś że w poprzedniej ciąży miałaś zakładany szew w 18 tc. Ja idę w poniedziałek na założenie szwu, troszkę wcześnie, ale tak gin zdecydowałNatalia27.03.2016
-
Z sennoscia to u mnie tez masakra w sumie wlasnie od 2 trymestru, a mialam tyskac energia ...
Ja uzywalam caly czas oliwki dlq mam z rossmana ale cos mi przestala podchodzic i skora sucha mimo wszystko mam balsam z tej serii i mam z lirene serie do biustu i reszty ciala wiec chyba zaczne to uzywac. -
nick nieaktualny
-
She86 wrote:Mamakejti a w tej ciązy tez juz masz szew? Wiem że pisałaś że w poprzedniej ciąży miałaś zakładany szew w 18 tc. Ja idę w poniedziałek na założenie szwu, troszkę wcześnie, ale tak gin zdecydował
Nie za wcześnie;) ma być skończony I trymestr, ja miałam zakładany szew dokładnie 14+6, moja profesorcia wie co robi, trzeba szyć, póki jest co....także nic się nie martw i zaufaj lekarzowi!She86 lubi tę wiadomość