Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Amore wrote:Oki dzięki będę szukać. wogóle jak już mnie gdzieś swędzi to jest to skóra na plecach ;]
Amore - ja absolutnie nie w kategorii straszenia, ale jak mnie swędziała skóra na plecach tak na dole w pierwszej ciąży, to profesorcia kazała mi zrobić badania (za cholerę nie pamiętam jakie) bo takie swędzenie z tyłu to jest jeden z markerów cholestazy ciążowej. Piszę, żebyś ewentualnie zameldowała swojemu ginowi, że Cię swędzi i niech on oceni co z tym zrobić"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Co do smarowania brzucha i ciała to ja używam Babydream z Rossmana ale nie oliwke tylko Lotion
Bardzo mi pasuje i zapachem i składem przede wszystkim. Polecam o tym poczytać na blogu http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html
Ja też chyba zaraz pójdę podsłuchać maluchazazwyczaj daje się szybko złapać i głosno go słychać więc nie mam stresa póki co
Marciiik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamika23 wrote:Nicka ja też nie czuje, a już np Rosax co ma dzień starszą ciążę ode mnie mówi że czuje
Każda w innym czasie poczuje czym ty sie przejmujesz ?
Może z dwie czy 3 osoby napisały o ruchach więc nie wszyscy nie wszyscy
To dobrze,ze sama nie jestem -
Ja już drzemek nie robię po południu bo spie po 9-10h z przerwami na siusiu
Co do ruchów do moja koleżanka kończy 19 tydzień i nic nie czuje a z ciążą jest wszystko oki.
Ja czuje tylko kłucie.. no i w końcu brzuszek rośnie.
Już sobie kupiłam trochę ciuszków ciążowych bo nie zapinam swoich spodni...
Co do H&M to ja nosze 40 w większości sklepów a w h&m się nie ubieram bo nie jakość nie równa się cenie i zawsze takie szmaty mi się wydają w sklepie, rozmiarówka jest wg mnie zaniżona.
Ale linia ciążowa rewelacja zobaczyłam u kumpeli i sama zamówiłam spodnie jeansy za 80 zł super. wzięłam mniejsze na teraz i większe na potem.
-
nick nieaktualnyA moj nie chce mi kupić detektora, bo kaze mi czekac do nast wizyty, ktora jest za tydzien,aby sie upewnić ze lekarz powie ze mozna kupić bo jest bezpieczny. Przeciez gdyby nie byl to by nikt nie kupowal, coraz bardziej swiruje a myslalam,że wrzucil na luz
-
Nicka ja jak kupiłam detektor to mój też stwierdził że jak bede używać codziennie to on mi to zabierze i schowa tak że nie znajde
Kazałam mu poszukać i pokazać mi czarno na białym coś co zasieje chociaż cień wątpliwości co do braku szkodliwości lub szkodliwości tego urządzenia... nie znalazł, wiec skonczył temat no ale sama sie staram nie siegać po niego codziennie
Nicka678 lubi tę wiadomość
-
Witajcie szalone- znowu tyyyyyle nadrukowane
Asiczk11, Tweety89, Sisi Nevermind -Gratuluję wczorajszych wizyt i wspaniałych zdjęć maluszków
Rosax- ja też bym chciała o taką zgodę jak Ty- ale gdzieś w głowie siedzi taki strach, że jak tylko się coś zaczyna dziać to panikuję- w poprzedniej ciąży nie było zbliżenia przez ponad 8mcy (zakaz od lekarzy) i daliśmy radę,ale wiem, że conajmniej jedna ze stron bardzo cierpi !! Jak się przełamać, doradźcie ????
JA WAM DALEJ ZAZDRASZCZAM DETEKTORÓW!!!!
PannaNatalia- kiedy masz połówkowe, ja dopiero 10 lutyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 11:36
tweety89, asiczka11, sisi lubią tę wiadomość
-
1kaktus wrote:DTEM my tez jak narazie mamy czerwone swiatlo od lekarza niewiem na jak dlugo zobaczymy, ale i tak bardzo sie boje...
U nas od lekarza jest zielone ale u mnie we łbie to chyba szlabany, czerwone swiatła i Policjant na straży jednocześnie!!! -
DTEM wrote:U nas od lekarza jest zielone ale u mnie we łbie to chyba szlabany, czerwone swiatła i Policjant na straży jednocześnie!!!
u mnie czerwone w głowie i czerwone od ginki - tak samo było w ciąży z córką
cóż, pozostają.....robótki ręczne;) ewentualnie egzaminy ustne;) bo koneserem wejścia od zaplecza to nie jestem;)
ale się sprośnie zrobiło przed południem, hoohoho;)AniaKami, moniqe, sisi, Amore, bulkaasia, She86 lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualny
-
U nas zielone swiatlo a i tak mi sie tak nie chce, ze szok...
A co do spania, ja dzis obudzilam sie jak na mnie to wczesnie bo o 12 ale zazwyczaj jest to 14... za to wieczorem mam wiecej energii i nie dziwne jest u nas, ze o 23 sprzatam albo robie pranie a o 1:30 sie kapierano jestem nieprzytomna...
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330