Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też zielone światło a częstotliwość marna bo wieczorem padam na twarz i śpię nieraz po 21
A wczoraj i dziś to w ogóle humor mi się zmienił z ekscytacji na podły, w efekcie pokłóciliśmy się z mężem i jestem do teraz w marnym nastroju. Siedziałabym w piżamie i żarła lody śmietankowe (a siedzę w gabinecie w pracy) i na domiar złego jakieś lęki o przyszłość mnie nachodzą. Wchodzę na bbf żeby pobyć z Wami i jest troszkę lepiej
Oleczka ur. 10.06.2017
-
U nas zielono i nawet ochota jest, ale co z tego jak naszemu synowi coś się porobiło i chce spać tylko z nami... Ostatnio pewni że już śpi wyszliśmy do drugiego pokoju i juz się zabieramy za siebie aż tu nagle bach! drzwi się otworzyły i leci tekst: coś wy tu kombinujecie.. Całe szczęście światło było wyłączone
tweety89, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Leoparde - haha młody Was pilnuje
a ja zaczynając 2 trymestr hmm czy ktoś mówił ze będzie lepiej??
Walczę z ciśnieniem i to niskim ;(
a ogólnie to zawsze mam podwyższone a jak położna mierzyła przed wizyta ostatnio to było 140/80 ale jej mowie ze to stres i mówiła żeby obserwować.
Atu nagle w niedziele głowa pęka totalne osłabienie i mierze ciś
90/702 szklanki wody nogi do góry trochę wzrosło zmusiłam się do znienawidzonej kawy w ciąży której piłam za dużo przed
no i teraz z rana często jest 100-105 to pierwsze i tak 2 godz walcze żeby wzrosło bo kreci się w głowie...Leoparde lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to u mnie byla raz mierzona na fotelu z tego względu ze pobierala posiew to przy okazji sprawdzila. Niby ręcznie to nie miarodajnie,lepiej przez usg dopochwowe. Oj chyba bede musiała zmienic lekarza z kliniki i przepisac sie gdzie indziej calkiem. Bo ci z kliniki to widac maja to gdzies
-
Nicka678 wrote:No to u mnie byla raz mierzona na fotelu z tego względu ze pobierala posiew to przy okazji sprawdzila. Niby ręcznie to nie miarodajnie,lepiej przez usg dopochwowe. Oj chyba bede musiała zmienic lekarza z kliniki i przepisac sie gdzie indziej calkiem. Bo ci z kliniki to widac maja to gdzies
U mnie zawsze jest badanie na fotelu z jakies 10min no i pozniej USG z 15-20min no i przy biurku tez z jakies 15min siedzimy i gadamy
-
U mnie najpierw badanko na fotelu, pozniej badanko szyjki na usg przezpochwowym i podgladanie dzidziusia przez brzuch, tak robi moj gin prywatnie;)
A Lekarz na nfz dopiero na ostatniej wizycie zmierzyl mi szyjke na usg bo go upomnialam, szykowal sie cwaniak tylko na usg przez brzuch bez badanka na fotelu. W poprzedniej ciazy byly lekarz wlasnie tak robil ze malo kiedy badanko na fotelu, jak juz zaczelo sie usg przez bezuch to chcieli zeby tylko odslonic brzuszek i tyle, tym razem sie nie dam i wy dziewczyny tez nie, sprawdzajcie szyjki, lepiej chuchac na zimne;)
Dzisiaj na 18 wizyta prywatna, lekarz ma dobry sprzet i mamy nadzieje dowiedziec sie kto w brzuszku mieszka;)
Trzmajcie kciuki!sisi, Anga1989, Nicka678 lubią tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
oto moje spóźnione
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d57da56fa655.jpg
AniaKami- trzymam kciukiJaguś_7810, Muszka15, Leoparde, AniaKami, Anga1989, mamakejti, megi78, 1kaktus, Ewela35, tweety89, Pikcia, BloodMary, Marciiik, Paula55, Amore, asiczka11, sisi, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
Ja mam mega wyrzuty jeżeli chodzi o współżycie
pierwszy trymestr zakaz bo plamienia
Teraz moja ginka mówiła że cos(kurczę nie powiem bo nie chce palnąć głupoty) jest wysoko i możemy, ale ja się nie umiem przemoc nawet na robotki ręczne nie mam ochoty ciągle ta blokada....
W pierwszym trymestrze mój lekarz mówił że na fotelu nie bada bo wszystko przez usg dopochwowe jest widoczne dopiero na fotelik w 2 trymestrze czyli mam wizytę za 13 dni to zobaczymy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anga1989 wrote:A ja sie załamuje bo szukam czegos ciazowego do noszenia a tu albo nic takiego nie ma albo znowu ceny z kosmosu. Oszaleli z tymi cenami
ja kupiłam leginsy za 30 zł z przesyłka na allegro i są naprawdę spoko. na h&m internetowym na wyprzedaży spodnie za 80 zł c&a może tez cos zostało
a reszty nie szukaj na dziale ciążowym bo to jest przeginka...
ja byłam w c&a to tuniki były powyżej 100 zł z na dziale zwykłym na wyprzedaży bardzo podobne za 50 zł.
Teraz jest taka moda że spokojnie wszędzie znajdziesz... a i potem wykorzystasz.
Nie wiem czy lubisz i preferujesz ale ja ostatnio kupiłam sobie większe sweterki w lumpku po 4 zł z h&m i c&a po wypraniu i od mechaceniu są jak nowe -
tweety89 wrote:Ja mam mega wyrzuty jeżeli chodzi o współżycie
pierwszy trymestr zakaz bo plamienia
Teraz moja ginka mówiła że cos(kurczę nie powiem bo nie chce palnąć głupoty) jest wysoko i możemy, ale ja się nie umiem przemoc nawet na robotki ręczne nie mam ochoty ciągle ta blokada....
nie miej wyrzutów sumienia, to Ty zmagasz się z dolegliwościami ciążowymi, jeśli brak "klasycznego" sexu jest taką dolegliwością, to M spokojnie ja zniesie;)tweety89 lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."