Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam z rana
Co do aut to ja mam skode octavie ale nie kombi bo i tak mam duuuzy bagaznik a szukalam auta by pomiescil duzo. Wyhazdy do polskiblacza sie z bagazami i moja niunia sie swietnie spisuje a moj maz ma identyczny jak ja tylkobkolory inne mamy wewnatrz i zewnatrz i on wersje bardziej sportowa i wiecej koni .
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyJa się witam w 5 miesiącu! o!
Amore ten wózek w wersji gondola też mi się podoba, ale tak jak piszesz jako spacerówka już nie... i za te pieniądze wózek na pół roku, może niekoniecznie...
Lottinka, hamaczek szałowy
Co do auta, my mamy forda fiestę i na razie przy nim zostaniemy. Mieszkamy w małym miasteczku, tu wszędzie jest blisko, w razie czego możemy pożyczyć kombi od teściowej, a budujemy się teraz i zależy nam, żeby jak najszybciej się z tą budową uporać. A potem będzie trzeba kupić auto, ale suva jakiegoś, bo działkę mamy w środku lasu.Nicka678, Amore, lottinka, DTEM, Anga1989, megi78, sisi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim
Nocka ok i nawet chce mi się do pracy jechać
Co do auta to my mamy Peugeot 508 kombi i na teraz jest dobry. Mąż już szuka czegoś na 7 miejsc i z dużym bagaznikiem ale to tylko busy
Kciuki za wizytujące!!!Leoparde, megi78 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny czy kłuje Was moze w pachwinach? Bo ja wczoraj czułam takie igly w pachwinach dzisiaj przeszło. Chyba muszę zwolnic tempo bo zaczynam się stresowac. A jeszcze przed nami mega remont i jak uslyszalam wczoraj ze bedzie trwal 3 miesiace to się zalamalam. Ja jeszcze nie myślę o ciuszkach i przyborach dla malenstwa może w kwietniu. Jak będzie dziewczynka to nie ma problemu bo przyjaciolka ma dla mnie 2 duze pudla ubranek.
-
cześć dziewczyny,
co do samochodu, to ja akurat nie mam problemu, bo mam duże kombi - i zwykle wole nim jeździć niż małym samochodem, bo jakoś tak się czuję bezpieczniej - że nawet jak ktoś we mnie wjedzie, to jest jeszcze tyyyyyle miejsca z każdej strony...ale mam znajomych, którzy mają 3-drzwiową toyote yaris i nie zmienili auta po urodzeniu dziecka. Jeżdżą nią wszędzie z wózkiem i bagażami - byli u nas w wakacje, a mają ponad 300 km..
nie do końca wiem jak oni to robią, ale wszystko im się mieści..
krolikan
-
Dzień dobry!
Ewela35, mnie kłuje czasem, albo czuję napięcie, jak za szybko maszeruję w pracy albo po pracy. Potem przechodzi jak właśnie zwolnię tempo. Też mam przed sobą remont, co prawda tylko łazienki ale to strategiczna część mieszkania
A tu taka ciekawostka odnośnie imion (dla tych z Was które mieszkają w PL)
http://www.rjp.pan.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1132
Na samym dole są imiona niezalecane, np Opieniek, Poziomka i Tupak (serio??? hehehe)
Rosa, w Polsce nie zalecają nazwać MayaMarciiik lubi tę wiadomość
Oleczka ur. 10.06.2017
-
Witam sie i ja!
U nas czyste niebo i ostry mroz...corka wybyla do szkoly a ja dzis bede uskuteczniac siedzenie domowe bo musze czekac na kuriera,moze nawet posprzatam
Powodzenia na wizytach,ja juuutro ho ho ho!
Z tym autem to mam zagwozdke no,chyba przyjdzie mi dobudowac pietro do mojego citroenka haha bo nie wiem na co by go wymienic zeby bylo male ale bagaznik mialo podwojny....mini combi?
Tez bym chciala poogladac wozki gdzies,tymbardziej te dwa modele ktore mnie interesuja ale u nas ze wsi jest dalekooo do duzych sklepow,do Salisbury albo Bristolu musialabym sie wybrac a to godzina drogi...wiec juz dla naszej trojki wycieczka....
Mam jakis taki lek ze mi ten bol wroci tak jak mowili i uziemni mnie kompletnie,nie chce zeby maz wybieral te sprzety,tzn ja znam jego gust i wiem ze da rade ale tez chce miec z tego przyjemnosc...musze obczaic co i jak a on w razie czego pojedzie i kupi przed porodem,wlasciwie netem mozna wszystko zamowic do domu wiec to moge nawet z lozka zrobic,tylko caly szkopol w tym ze najpierw chce gdzies to zobaczyc na zywo -
Ewela35 wrote:Hej dziewczyny czy kłuje Was moze w pachwinach? Bo ja wczoraj czułam takie igly w pachwinach dzisiaj przeszło. Chyba muszę zwolnic tempo bo zaczynam się stresowac. A jeszcze przed nami mega remont i jak uslyszalam wczoraj ze bedzie trwal 3 miesiace to się zalamalam. Ja jeszcze nie myślę o ciuszkach i przyborach dla malenstwa może w kwietniu. Jak będzie dziewczynka to nie ma problemu bo przyjaciolka ma dla mnie 2 duze pudla ubranek.
ha ja remont zaczynam w poniedziałek i ma potrwac miesiąc - półtora07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Asiczka,moja corka jest Maya i nic nie mowili w usc przy zapisie,chyba maja lagodzace podejscie dla ludzi mieszkajacych zagranica ..rosa z niemiec to tez da rade
Swoja droga wszystkie Maye jakie znam to bardzo charakterne dziewczyny,indywiualistki...nasza poszla w sztuke wiec jeszcze do ogarniecia haha ale ten upor hooo ho ho....znam ciezkie lrzypadkiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 10:13
-
Muszka15 wrote:
Z tym autem to mam zagwozdke no,chyba przyjdzie mi dobudowac pietro do mojego citroenka haha bo nie wiem na co by go wymienic zeby bylo male ale bagaznik mialo podwojny....mini combi?
o
a może można z c3 zrobić mini combi..jak dziecko usadzisz za sobą, a złożysz siedzenie pasażera, to pewnie da radę tam jakoś w miarę nieruchomo upchnąć wózek.. a zakupy czy inne graty do bagażnika..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 10:14
krolikan
-
Wszystkim remontujacym cierpliwosci zycze! U nas tez by sie przydalo,tzn chcielismy sypialnie zamienic wiec trzeba by 2 odswiezyc ale jak pomysle o przeniszeniu mebli i wszystkiego to mi sie nie chce,moze na wiosne? Za to napewno ogrod i podjazd musimy zrobic,ploty...
-
Jestem w stanie uwierzyć, że dla statusu jedynego i wyjątkowego dziecka rodzice są gotowi na różne imiona, ale żeby Wilk? Pacyfik? Poziomkę jeszcze przyjmę bo skoro jest Jagoda i Kalina to czemu nie?
Andrzelika to chyba ortograficzny przypadekA może ja nazwę Anga, tego jeszcze nie zakazali
Anga1989 lubi tę wiadomość
Oleczka ur. 10.06.2017