X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • Pikcia Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megi78 wrote:
    hihihi babcia megi brzmi dobrze :). smacznego. Natkę pietruszki też wrzuć jak zmielisz to nawet nikt się nie zorientuje ;)

Babcia Megi od razu skojarzyła mi się ze Spadkobiercami :) Jak będziesz TAKĄ BABCIĄ, to tylko pozazdrościć ;)

km5scwa1iu8rlkuf.png

F. <3 III.2019
    M. <3 VII.2017
    K. <3 IV.2006

• SteveS Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia 2017, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och dziewczyny, szlag mnie dziś w sklepie trafił normalnie. Stoję w kolejce do warzywniaka, za mną stała bywalczyni tegoż osiedlowego sklepu. Przede mną kobitka coś kupuje, a ta za mną nie dość, że stoi mi na plecach i dźga mnie łokciem, żebym się przesunęła (bez słowa oczywiście - bo ona chciała coś tam zobaczyć za ladą), to jeszcze mi kaszle normalnie z otwartymi ustami w kark i twarz. No ciśnienie mi podniosła momentalnie, a jaka była obrażona, że zwrócilam jej uwagę - co prawda w sposób mało miły, ale nadal zaliczany do kulturalnych. Nienawidzę takich ludzi.

KgXdp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2017, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SteveS wrote:
    Och dziewczyny, szlag mnie dziś w sklepie trafił normalnie. Stoję w kolejce do warzywniaka, za mną stała bywalczyni tegoż osiedlowego sklepu. Przede mną kobitka coś kupuje, a ta za mną nie dość, że stoi mi na plecach i dźga mnie łokciem, żebym się przesunęła (bez słowa oczywiście - bo ona chciała coś tam zobaczyć za ladą), to jeszcze mi kaszle normalnie z otwartymi ustami w kark i twarz. No ciśnienie mi podniosła momentalnie, a jaka była obrażona, że zwrócilam jej uwagę - co prawda w sposób mało miły, ale nadal zaliczany do kulturalnych. Nienawidzę takich ludzi.

Słusznie. Z chamstwem trzeba walczyć, a niestety jest wszechobecne...

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za pysznosci serwujecie <3 u mnie dzis byla zupa porowa a jutro kotleciki mielone ziemiaczki z koperkiem (mrozonym tak jakby swiezym) i salata ze smietana .

No gratuluje zostania przyszywana babcia <3 moja mam miala 38 jak zostala zona dziadka (babcia) tak sie mowi u nas jakby ktos nie wiedzial . Wnuk to prawdziwy dziadek a babcia to zona dziadka a jak wnuczka to babcia a dziadek to maz babci .

Dzis poogladalam miliony ciuszkow , wszystko takie pieeekne i malusie <3 a gdy chcialam ladowac w koszyk juz cos to nagle przyjaciolka mi napisala ze o 5:40 ma planowany wyjazd do mnie . Tak sie ucieszylam ze zrezygnowalam z zakupow <3 jutro wieczorem juz bedzie ze mna <3 niespodzianka idealna <3

Steves ja tez chyba bym tak zareagiwala .. co za wredny babsztyl !

megi78 lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • AniaKami Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She trzymam kciuki za pomyslnosc zabiegu, bedzie wszystko dobrze!;) buziaki i usciski

She86 lubi tę wiadomość

16ud3e3kui6kcuib.png
    Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
    Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
  • bulkaasia Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drugi dzień walczę z zaparciami - masakra !!!

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • Amore Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka byłam dzisiaj na wizycie i doktor dotknął mi brzuch na kozetce i powiedział że wszystko ok. Morfologia i mocz do zrobienia i wizyta za miesiąc.

etam

żeby poprawić sobie humor pojechaliśmy do sklepu z wózkami. Jak dotknęłam nówke sztukę gondole emaljunge z wielgaśnymi kołami to aż się zakochałam. co za luksus w prowadzeniu! co za komfort w środku!

Marciiik lubi tę wiadomość

xvqvdqg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2017, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

https://naforum.zapodaj.net/dcf29e80473a.jpg.html

oczywiście próbowałam zrobić miniaturkę, ale niestety nie umiem :(, to ja i mój bebzunik ;)

Jaguś_7810, Amore, Anga1989, rosax3 lubią tę wiadomość

• Muszka15 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez,ja tez trzymam kciuki za pomyslny zabieg She

Bulkaasia,kefirek czy maslaneczka..a rano naczczo wode z chtryna? Podobno pomaga...

Ja taka zadowolona zmobiadu juz dawno nie bylam,objadlam sie jak bak! O dziwo z miesa to wolowina mi wchodzi...hmm
    Teraz siedze z herbatka z miodkiem i cytrynka...tez nowosc w ostatnich czasach anie nie marudze....kolacji nie jem bo jeszcze obiad czuje!

Megi niestety nie widze foci bo ten tablet nie chce wyswietlic linkow buu

Pytanie z innej beczki,czy ktoras z Was np musi zmienic auto zeby jej sie wozek zmiescil do bagaznika? Bo ja sie troche obawiam ze po pierwsze mi sie nie zmiesci a po drugie zakupow juz nie zmieszcze,mam maly wozik citroen c3 , lubie male wozy bo ja mala jestem i ogarniam lepiej male...no i wszedzie sie mieszcze na tych naszych waskich drozkach o parkowaniu nie wspomne...ale hmm..moze sie okazac ze bedzie trzeba rozmiar zmienic,naszym wielkim niebardzo chce jezdzic...ktos ma takie dylematy?

Amore,to mialas angielska wizyte widze,ciekawe czy mi pani polozna brzuch pomaca w srode i czy pomierzy macice..nie wiem od ktorego tygodnia ja mierza,nie pamietam juz...

Amore, bulkaasia lubią tę wiadomość

0MPT.png
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie smacznie zrobilo:-) mmm ziemniaczki z koperkiem i salata z smietana:-) uwielbiam albo kefirek do tego. Ten makaron z jarmuzem tez wypas.

Steve masakra niezosze takich ludzi. Dobrze ze zareagowalas.

Gratuluje wszystkich wizyt.

Ja jutro prosze o pozytywne fluidy przy powrocie do pracy a potem o kciuki na wizycie o 16.

Jaguś_7810, megi78, Amore, Marciiik lubią tę wiadomość

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • asiczka11 Przyjaciółka

Wysłany: 23 stycznia 2017, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszka15 wrote:
    Pytanie z innej beczki,czy ktoras z Was np musi zmienic auto zeby jej sie wozek zmiescil do bagaznika? Bo ja sie troche obawiam ze po pierwsze mi sie nie zmiesci a po drugie zakupow juz nie zmieszcze,mam maly wozik citroen c3 , lubie male wozy bo ja mala jestem i ogarniam lepiej male...no i wszedzie sie mieszcze na tych naszych waskich drozkach o parkowaniu nie wspomne...ale hmm..moze sie okazac ze bedzie trzeba rozmiar zmienic,naszym wielkim niebardzo chce jezdzic...ktos ma takie dylematy?

Muszka, my nie mieliśmy dylematów, zaraz jak się dowiedzieliśmy o ciąży zmieniliśmy auto na kombi ;-) Bałam się że nie ogarnę długości wozu, ale jest spoko, bardzo pojemny. Nie bój się dużego auta :)
    Ale to też zależy jak często będziesz ten wózek wozić, bo jak najczęściej samo dziecko w foteliku to przecież c3 wystarczy :) My mamy jedno auto więc jest długie. Wieźliśmy szafę 2,40 z ikei, weszła :D

Amore lubi tę wiadomość

Oleczka ur. 10.06.2017 <3

f2w33e3kg3ugig3f.png
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lottinka i jak zamowienie z gemini? Ja niezamowilam bo jest niedostepny ten lek ale mam jeszcze kilka dni wiec poczekam i zobacze co i jak.

A jeszcze cos mi sie przypomnialo. Kilka dbi temu kupilam spodnie ciazowe w c&a lubie z tamtad ciuchy wiec wybor sklepu byl prosty. Spodnie tanie niebyly. Zalozylam je moze z 5 razy i raz wypralam i co? Rozeszly sie na szwie. Pojechalam kase zwrocili bez dyskusji i spoko ale nauczona dobrymi doswiadczeniami ze to pewbie wadka jedna byla wzielam drugiebtakie same bo wygodbne byly i co? Ta sama sytuacja porazka normalnie z tym. Takze troche moja opinia o tym sklepie sie zmienila. I jutro do pracy a ja bez spodni. Na sukienki za zimno nq szczesci3 znalazlam jakies spodnie w ktore wchodze. Juz upatrzylam spodnie z bonprix musze zamowic a jutro po pracy podjade do h&m i kupie jedne na przeczekanie.

qdkki09kwrowb7nz.png

• 1kaktus Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i mi sie przypomnialo Bukasia na zaparcia: kefirek, maslanka, kapusta kiszona, siemie lniane lub len mielony sziewczyny z innego forum polecaly kwqs buraczany, woda z cytryna.

bulkaasia lubi tę wiadomość

qdkki09kwrowb7nz.png

• BloodMary Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia 2017, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszka my kupujemy auto na wiosne :) nie wiem jakie bo to akurat zostawiam mojemu ale napewno bedzie combi :)

Teraz mamy wystarczajacego opla agile ale jak trzeba bedzie wsadzic wozek to juz nic innego nie wejdzie :)

16udk0s3u51hfmay.png
    36 dc bhcg : 41
    38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
    44 dc bhcg : 3330
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiczka11 ,ja tak do duzego juz tyle lat probuje sie przekonac i czuje ze nie ogarniam,te nasze angielskie drogi jak niemkrzaki to auta poparkowane po dwoch stronach drogi i wez sie wymin :/ mielismy kombi i nie lubilam bardzo,teraz mamy zafire ale jest sportowa wiec bardzo niska w dodatku,unikam jak ognia...moja mala biedronka to uwielbiam jezdzic bo tez wszedzie sie mieszcze,nie wiem jak to zrobic..bede jezdzila wszedzie wlasciwie,na poczatku fotelik ale znajac zycie zima w foteliku tym malym bedzie ciasno ,corce pamietam ze zima juz zmienilismy na wiekszy a wozek caly do bagaznika...hmm wprawdzie planuje wozek miastowy z malymi kolkami ale to ja jestem u nas od zakupow duzych i malych i tak normalnie spozywka zajmuje mi caly bagaznik...tez mam problemy co?;)

0MPT.png
  • Amore Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi78 jak wejdziesz na stronę zapodaj to kliknij na forum. tam wybierasz rozmiar zdjęcia. A potem masz 3 linki. ostatni jest pod BBCCODE (na forum / miniaturka) to ten musisz skopiować.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 22:26

xvqvdqg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2017, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do auta ja w zeszłym roku zmieniłam właśnie duże auto na śliczne mniejsze ale nowe hehehe. Mam nadzieję że wozek będę mieścić bo to takie suvowate. Ale też już o tym myślałam. No nic ja zmieniać nie będę. W razie na wakacje auto męża. Albo od moich rodziców pozyczymy.

• Amore Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie ta wizyta taka bez sensu. to chyba taki okres że nic się nie dzieje?

xvqvdqg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2017, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amore wrote:
    Megi jak wejdziesz na stronę zapodaj to kliknij na forum. tam wybierasz rozmiar zdjęcia. A potem masz 3 linki. ostatni jest pod BBCCODE (na forum / miniaturka) to ten musisz skopiować.
    Aaa to zaraz spróbuję jeszcze raz bo kopuowalam pierwszy, ale jak nie wyjdzie to proszę się ze mnie nie nabijać :)

Amore lubi tę wiadomość

• Amore Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a235b8b02eee.jpg

tą emaljunge widziałam. mega super. w sklepie była cena 499zł a ja się zastanawiałam przez chwilę czy wziąść a potem się okazało że to cena samej torby Buhaha! a wózek coś 3500 na promocji. Bez sensu. Gondola jest zajebista. Ale spacerówka wygląda tak nie zgrabnie że brak słów. Chętnie po pół roku wymieniłabym na coś mniejszego. Ale ta cena :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 22:35

Marciiik lubi tę wiadomość

xvqvdqg.png
‹‹ 491 492 493 494 495 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ