Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
joannapoznan wrote:
W sobotę zgodnie z planem powiedzieliśmy dzieciom, spodziewałam się reakcji pozytywnej ale ta ich przerosła moje oczekiwania. Kochani są, Zuzia na dobranoc powiedziała mi, że kocha już bardzo Leona. Wzruszyłam się.
Wspaniałe dzieciaczki
Mój synio w piątek tez mnie bardzo wzruszył. Byliśmy w sklepie z artykułami dla dzidziusiow i Igor zciagnal z półki jakąś maskotkę, zawieszkę na łóżeczko i na pół sklepu krzyczy MAMUSIU PATRZ CO KUPIŁEM DLA TWOJEGO DZIDZIUSIA
Od razu zrobiło mi się cieplutko na serduchu i byłam mega szczęśliwa i oczywiście zaskoczona, że taki mały a nie myśli tylko o sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 13:05
joannapoznan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaguś_7810 wrote:Witam się z wszystkimi w ten słoneczny (u mnie) poniedziałek
Do wizyty zostały 3 dni ... -jak mi się już dłuży. Nawet nie macie pojęcia. Cały miesiąc nie widziałam się z dzidziąi póki co żadnych ruchów jeszcze nie czuje też ( ale to pierwsza ciąża ) .
Jak myślicie, czy Pani doktor będzie już w stanie mogła określić płeć ? Nie ma sprzętu z epoki kamienia łupanego, ale nie ma też super świetnegoW czwartek będę w 16+5 tyg. i tak się zastanawiam czy powie, bo na poprzedniej wizycie byłam w 12+5 i powiedziała od razu, że to za wcześnie ... a tutaj co niektóre to wiedzą już bardzo szybko, ale to w sumie zależy od położenia dzidzi i sprzętu co mówicie? hm?
Mogę liczyć na to , że dowiem się ?Prawie będę wchodziła w 18 tydz także ...
Dowiesz sięmówią, że jak krzyżuje nóżki i nie pokazuje to dziewczynka
Mój bezczelnie rozwalił nogi i nawet sam lekarz się śmiał jaką ma śliczną "fujarkę"
wygląda na to, że zacznę połówkowe. Zostało mi 2 tygodnie do wizyty
Jaguś_7810 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i pewnie poproszę o cytologię... Miałam robioną w lutym, była gr. I, potem powtórzyłam we wrześniu i była 3 u innego lekarza, który i tak przed badaniem powiedział mi, że może bym zrobiła kolposkopię, mimo że nie miał wyników cytologii. Mam wątpliwości co do jego wiarygodności... inny lekarz 2 tygodnie później powiedział, że nie ma żadnego stanu, żadnej nadżerki, odczyn odpowiedni, jajko jest i mam się starać. Dziwne to wszystko
-
PannaNatalia wrote:Dowiesz się
mówią, że jak krzyżuje nóżki i nie pokazuje to dziewczynka
Mój bezczelnie rozwalił nogi i nawet sam lekarz się śmiał jaką ma śliczną "fujarkę"
wygląda na to, że zacznę połówkowe. Zostało mi 2 tygodnie do wizyty
Uf..Mam nadzieję i zaraz jak się dowiem to wam dam znać
No to ale miałaś widok hahaha zazdroszczę
A to w którym tyg się dowiedziałaś, że to chłopczyk?
W takim razie trzymam kciuki za połówkowe ! :> :**
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
nick nieaktualnywitam nową mamusię
Bardzo dziękuję dziewczynki za gratulacje hehehe
1kaktus powiem Ci, że lepsza historia niż u nas jednak przebiłaś mnie. Swoją drogą człowiek myśli, że takie historie to tylko na filmach a tu bach
.
Muszka powodzenia za cieplutki obiad. U mnie dzisiaj kotleciki mielone rybne z ziemniaczkami i kapustką kiszoną
. A zupka barszcz czerwony.
Jagne myślę, że jak dobrze pójdzie płeć będzie znana tylko niech dupką się nie odwraca.
PS chyba od 3 dni czuję smyrania z rana i wieczorem na początku myślałam, że to jelita tylko trochę mi to tak jednak nie wygląda, będę obserwować daleJaguś_7810, DarkPrincess lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!!
Megi ozesz ale wiadomość z ranagratulacje
kolejny mały członek rodziny do kochania
A ty będziesz młoda mama i babcia
U mnie też kilka lat temu była niezła historia...
Byłam z facetem o 18 lat starszymjego syn związał się z dziewczyną i zaszli w ciążę więc miałam zostać 23 - letnia przyszywana babcia hahaha
Do tego jego była żona urodziła z nowym facetem syna który jest młodszy niż jej własna wnuczkato jest dopiero zagmatwane
megi78 lubi tę wiadomość
-
A tak poza moimi zwierzeniami haha.
Trzymam za wizyty kciuki :*
Ja dziś z samego rana czułam ręką kropka!!! Tak się wypial że szok.
A potem jak go badałam detektorem to kopal jak szalony i nawet dwa razy poczułam!!! Nawet syn się pytał czy dzidziuś robi fikolka
Ja dziś na obiad mam ogorkowa i placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym
Wczoraj były kluski z sosemmegi78, DarkPrincess lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:U mnie też kilka lat temu była niezła historia...
Byłam z facetem o 18 lat starszymjego syn związał się z dziewczyną i zaszli w ciążę więc miałam zostać 23 - letnia przyszywana babcia hahaha
Do tego jego była żona urodziła z nowym facetem syna który jest młodszy niż jej własna wnuczkato jest dopiero zagmatwane
no faktycznie, jak z filmu ale takie jest życie
ja w poprzednich ciążach w 16tc wiedziałam jaka płeć, teraz wcześniej w 12 bo miałam badanie genetyczne Nifty.
-
Muszka15 wrote:Ja mam dzisiaj w planie ambitny plan ugotowac prawdziwy cieply obiad haha...bedzie typowo slaski,kluski,roladki i czerwona kapucha...bylam juz w sklepie,wszystko kupilam...teraz tylko checi i do dziela....aaa i kupilam czekolade biala z orzechami bo tak mi pieknie wygladala,zjadlam kostke i uznalam ze jest fuj....tyle mam ze slodyczy,jedynie co to galaretki w czekoladzie ta krakowska mieszanka mi wchodza
Muszka, ale mi smaka narobiłaś... Uwielbiam czerwoną kapustęPs. Już Ci miałam wcześniej napisać, ale mi umknęło - wyglądasz jak nastolatka (zwłaszcza na tym zdjęciu na wypasionym fotelu
)
-
Pikcia,polalas mi miodkiem na serce,nastolatkaaaa..taaaakk!
Paula,nic sie nie stresuj,ja poznam plec w lipcu tak wiec spoko loko,nie bedziesz ostatnia....
Ja ogromnie jestem ciekawa plci ale jak juz pisalam nie chcemy sie wczesniej dowiadywac,za to mam takie mysli apropo wygladu daiecia,czy bedzie takie samo po urodzeniu jak pierwsze? Czy beda chociaz podobne?... ja ciemna a moj maz blondyn...corka wyszla brazowa,wlosy ciemne ale wpadajace w kasztan...teraz maz by chcial zeby dziec mial po nim chociaz oczy zielonebo corka to dluuugo byla moja kopia,teraz troszke sie zmieniamprzy dojrzewaniu...a ja bym chciala malego rudzielca dla odmiany
ciekawe cay to jest wykonalne hehe
-
nick nieaktualnyJaguś_7810 wrote:Uf..
Mam nadzieję i zaraz jak się dowiem to wam dam znać
No to ale miałaś widok hahaha zazdroszczę
A to w którym tyg się dowiedziałaś, że to chłopczyk?
W takim razie trzymam kciuki za połówkowe ! :> :**
W 15 tygodniu, ale na usg wychodził już 16Spokojnie, dowiesz się
Właśnie, lekarz coś Ci mówił apropo tej dwurożności? Jakieś zalecenia? Ostrzeżenia? Bo mój tylko napomknął, że mam i tyle. A warto podkreślić, że to 8 lekarz który mnie oglądał i wcześniej nikt mi o tym nie wspominał?Jaguś_7810 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja już od rana na oddziale. Narazie dostaje tylko luteine. Jutro lub w środę będę mieć zakładany szew. Dostane jeszcze jakiś antybiotyk i chyba coś na skurcze, lekarze mówili ze przed szwem tokolize muszę mieć. Wyjdę w czwartek lub piątekNatalia
27.03.2016
-
PannaNatalia wrote:W 15 tygodniu, ale na usg wychodził już 16
Spokojnie, dowiesz się
Właśnie, lekarz coś Ci mówił apropo tej dwurożności? Jakieś zalecenia? Ostrzeżenia? Bo mój tylko napomknął, że mam i tyle. A warto podkreślić, że to 8 lekarz który mnie oglądał i wcześniej nikt mi o tym nie wspominał?
Mi moja pani doktor powiedziala, ze ja mam z czesciowa przegroda, takze nie jest źle I kobiety rodza z ta wada bez problemu:)
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
She86 wrote:Hej dziewczyny ja już od rana na oddziale. Narazie dostaje tylko luteine. Jutro lub w środę będę mieć zakładany szew. Dostane jeszcze jakiś antybiotyk i chyba coś na skurcze, lekarze mówili ze przed szwem tokolize muszę mieć. Wyjdę w czwartek lub piątek
She86 lubi tę wiadomość
-
She trzymam kciuki. Niech robią co trzeba i szybko wychodzcie :*
Muszka ty to wogole ewenement jesteśpodziwiam cie kochana za silna wolę i jednocześnie zesram się z zazdrości że będziesz mieć taką kolejna życiową niespodziankę
szacun
She86, joannapoznan lubią tę wiadomość
-
Dżzas, Lejdis - ale produkcja dziś odchodzi;)
a ja zrobiłam sobie krótką przerwę na podczytanie Was, od 8:15 zapitalam nad papierami, nawet obiadu nie zjadłam i jeszcze cholera nie skończyłam, ale ja dzisiaj dziada wykończę i będe miała spokój, trzymajcie kciuki!
She - spokojnego pobytu w szpitalu! będie dobrze
DarkPrincess - witaj, cudowna fota Meridy;)
Megi - story jak z Mody na Sukces (tęsknię za tym dziełem;), oglądałam od 7 roku zycia, a teraz pustka....
joannapoznan i Leoparde - nasze dzieciaczki maja ogromne pokłady miłości, byle tylko nikt nie dotykał ICH zabawek i brańwiem to po mojej córci....
a u mnie obiadowo - dla mnie pierogi ruskie mojej mamy, M jadł w pracy, corka - ziemniaczki, filet z indyka i ogórek kiszony, w ramach zarobienia nie ugotowałam zupy...może mi wybaczą jak wrócąmegi78, DarkPrincess, She86, joannapoznan lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."