X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • Tina85 Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia 2017, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry! Co do brzuszków to u mnie sie sprawdziło- w pierwszej ciazy zaczęło byc cos ledwo widac w 5 miesiącu ciazy, dopiero od 6 mozna było poznać, ze jestem w ciazy. Za to teraz, od 3 miesiąca juz widac i to porządnie :)

ale wszystkie macie super brzuszki- te mniejsze i te większe! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2017, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga1989 wrote:
    A to ja znalazlam sklep niedaleko mnie gdzie caly komplecik za 40-60zl idzie kupic i tez sa fajne wzory, kolory ;) a potem ewentualnie w smyku cos bede kupowac bo szwagier ma znizki i rabaty tak wiec zle nie ma ;)

Podasz mi co to za sklep?

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicka678 wrote:
    Podasz mi co to za sklep?

W baronie na I pietrze

l22nhdgen92nqanl.png
  • Selja Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziś wizyta u genetyka. Niby się nie denerwowałam ale chyba zaczynam. :)

Miłego dnia <3

p19u3e3kwjkqlfv6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2017, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anga1989 wrote:
    W baronie na I pietrze

Jest tam dalej z ciuszkami? O kurde zapomnialam :P zobacze jak tam stoja cenowo i czy sie oplaca cos kupic.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2017, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś mnie zaczyna brac na słodkie, ale nie na batony tylko na samo ciasto <3

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nicka678 wrote:
    Jest tam dalej z ciuszkami? O kurde zapomnialam :P zobacze jak tam stoja cenowo i czy sie oplaca cos kupic.

Tam jest w rogu malutkie pomieszczenie ale tak jak Ci pisze ciuszki idzie w miare kupic, przybory to nie wiem jakie ceny ale wozki niespecjalne sa

l22nhdgen92nqanl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2017, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selja wrote:
    Witajcie dziś wizyta u genetyka. Niby się nie denerwowałam ale chyba zaczynam. :)

Miłego dnia <3
    Powodzenia musi być wszystko dobrze :)

Selja lubi tę wiadomość

• Anga1989 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selja kciuki zacisniete! :)

Selja lubi tę wiadomość

l22nhdgen92nqanl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2017, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewuszki :)
    Kciukam za wszystkie wizyty dzisiejsze! <3 i czekam na same wspaniałe wieści. ;)
    do mojej wizyty jeszcze 10 dni :)
    Śliczne macie te wszystkie brzuszki - rosną az miło <3 jeszcze chwila i połówka ciąży będzie za nami :)
    powiedzcie mi - czy którąś z Was łapią jeszcze wymioty na tym etapie co ja (17 tydzień)? Kurcze ciekawe kiedy całkowicie u mnie odpuszczą.

Selja lubi tę wiadomość

• Luz Maria Przyjaciółka

Wysłany: 23 stycznia 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    16+3
    Przepraszam ale wczoraj nie miałam czasu wrzucić więc nadrabiam dziś :-)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2b998cb206f.jpg

bulkaasia, megi78, Anga1989, Marciiik, DTEM lubią tę wiadomość

• bulkaasia Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry z mroźnego i zanurzonego we mgle Londynu ;)
    Noc średnia, najpierw nie mogłam zasnąć bo czekałam jak głupia ;) by dzieci się odezwały (nic) a potem budziłam się co chwilę. Czuję się jak zombie!!!

Do wizyty zostało 8 dni. Do tego czasu chyba kolejne siwe włosy zaszczycą moją głowę, ehhh...

Selja trzymam kciuki mocno za wizytę!!!

Wysiadam z metra i lecę do pracy :)

Selja lubi tę wiadomość

J5KMp1.png
    wlknlir.png

neh5snh.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Powodzenia wizytujacym dziś :)

Bulkaasia dziewczyny mają rację, że maluchy mogą jeszcze sporadycznie się ujawniać. Mają jednak jeszcze dużo miejsca ;)

Uhh ten detektor to jednak nie taka głupia rzecz...

Ja się dziś obudziłam na tabletkę z rana i czuje jakąś "bułe" na brzuchu. Dotykam a tu taka kula jak alien haha. Nieźle się wypchnal Maluch :)

Selja, sisi lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BloodMary wrote:
    Pepek juz mi wywalilo :D jeszcze nie odstaje ale juz jest wypchany :D
    No wlasnie ja z synem szybbko mialam na wierzchu a teraz ma byc corka i puki co jest schowany ciekawe jak to ma sie do plci bo wlasnie gdzies o tym czytalam ze na syna wypycha a na corke nie :D i tak sobie mysle wypch czy nie wypcha. Mam to w naturze czy faktycznie zalezy od plci :D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • SteveS Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia 2017, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maria91 wrote:
    Kalia - mam 170:) I to pierwsza ciążą, a słyszałam (nie wiem ile w tym prawdy, jak Wy miałyście?), że pierwszą ciążę zaczyna być widać później.

To nie tylko od tego zależy - to też kwestia tego, jak silne ma się mięśnie brzucha, jaką budowę ciała. Ja jestem wg OM w 16 tygodniu, a wg USG w 18t i brzuch raz widać, raz nie ;) Ale mam koleżankę, która jest już gdzieś w okolicach 20 i jest bardziej płaska niż Ty :)

KgXdp1.png
  • Muszka15 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie brzuchatki!

Powodzenia i kciuki zacisniete za wizytujace dzisiaj!
    Ja w srode,juz ukladam liste zagadnien do poruszenia ;) nadal nie wiem czy sie szczepic na ten krztusiec kurcze hmm..musze dopytac jak bardzo wzrosla ta zachorowalnosc,nie wiem ale jakos nie jestem 100% przekonana

Wlasnie sobie herbatkuje,zjadlam kanapki z wedlina...prosze prosze chyba ktos sie powoli z miesem przeprasza ;) ...polenie sie jeszcze troszke i jak auto mi sie odmrozi to pojade do miasta zalatwic sprawunki

Selja lubi tę wiadomość

0MPT.png
  • Leoparde Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po weekendzie :-)
    Zdjęcia nie wrzucilam bo nie miałam czasu zrobić, może dzisiaj się z tym ogarnę a jak nie to dopiero w przyszłą niedzielę. Te wasze brzuszki to po prostu miodzio :-)
    Chyba nowe mamusie dołączyły przez weekend, witam wszystkie :-*
    Wypychanie pępka to raczej sprawa indywidualna. Ja z synem do samego końca miałam normalny, moja siostra tez będzie miała synka i juz jej wypycha, więc reguły nie ma ;-)
    Ja mam dzisiaj jakiś taki podły nastrój, strzeliłam wczoraj focha na męża bo mnie wkurzył i jeszcze mnie trzyma, dzisiaj napisałam mu co mi nie pasuje, niby obiecuje poprawę... zobaczymy co z tego wyjdzie, może przyniesie chryzantemy w bukiecie... ;-)

• Tina85 Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia 2017, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszka, co do szczepionki na krztusiec w ciazy to miałam podobne dylematy ponad 2 lata temu. Sprawdziłam w internecie czy zwiększyła sie zachorowalność w regionie w którym wtedy mieszkałam- u nas było chyba 4 razy wiecej przypadków plus w szpitalu zmarło 10 tygodniowe niemowlę- wlasnie na krztusiec, wiec postanowiłam sie zaszczepić. Ogólnie do szczepionek podchodzę bardzo ostrożnie, wiec mysle ze najlepiej poczytać jak to wyglada u Ciebie i wtedy podjąć decyzje, chociaż nie sa to łatwe sprawy..

• kruszynka5 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2017, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh śpij mi się ruszający ząb buuu ;( ja się zaraz martwię..

3jgx43r8kbrl47x9.png

Kruszynka5
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2017, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :), ale żadna mnie nie przebije fuck. Wczoraj mój mąż który ma 3 dzieci z czego dwoje dorosłych dostał życzenia z okazji dnia dziadka. Okazało się ze syn 25 lat zostanie ojcem hehehe. Dziecko im się urodzi 2 miesiące po naszym. SZOK mój m 46 lat będzie dziadkiem a ja 38 letnią żona dziadka no jak... a mój nienarodzonych syn wujkiem hehehe

Leoparde, Marciiik, sisi, Solane, cookiemonster, asiczka11, mamakejti, DTEM, Zoja, krolikan, Amore lubią tę wiadomość

‹‹ 487 488 489 490 491 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ