Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien Dobry! Co do brzuszków to u mnie sie sprawdziło- w pierwszej ciazy zaczęło byc cos ledwo widac w 5 miesiącu ciazy, dopiero od 6 mozna było poznać, ze jestem w ciazy. Za to teraz, od 3 miesiąca juz widac i to porządnie
ale wszystkie macie super brzuszki- te mniejsze i te większe!
-
nick nieaktualnyAnga1989 wrote:A to ja znalazlam sklep niedaleko mnie gdzie caly komplecik za 40-60zl idzie kupic i tez sa fajne wzory, kolory
a potem ewentualnie w smyku cos bede kupowac bo szwagier ma znizki i rabaty tak wiec zle nie ma
Podasz mi co to za sklep? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nicka678 wrote:Jest tam dalej z ciuszkami? O kurde zapomnialam
zobacze jak tam stoja cenowo i czy sie oplaca cos kupic.
Tam jest w rogu malutkie pomieszczenie ale tak jak Ci pisze ciuszki idzie w miare kupic, przybory to nie wiem jakie ceny ale wozki niespecjalne sa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewuszki
Kciukam za wszystkie wizyty dzisiejsze!i czekam na same wspaniałe wieści.
do mojej wizyty jeszcze 10 dni
Śliczne macie te wszystkie brzuszki - rosną az miłojeszcze chwila i połówka ciąży będzie za nami
powiedzcie mi - czy którąś z Was łapią jeszcze wymioty na tym etapie co ja (17 tydzień)? Kurcze ciekawe kiedy całkowicie u mnie odpuszczą.Selja lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry z mroźnego i zanurzonego we mgle Londynu
Noc średnia, najpierw nie mogłam zasnąć bo czekałam jak głupiaby dzieci się odezwały (nic) a potem budziłam się co chwilę. Czuję się jak zombie!!!
Do wizyty zostało 8 dni. Do tego czasu chyba kolejne siwe włosy zaszczycą moją głowę, ehhh...
Selja trzymam kciuki mocno za wizytę!!!
Wysiadam z metra i lecę do pracySelja lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry. Powodzenia wizytujacym dziś
Bulkaasia dziewczyny mają rację, że maluchy mogą jeszcze sporadycznie się ujawniać. Mają jednak jeszcze dużo miejsca
Uhh ten detektor to jednak nie taka głupia rzecz...
Ja się dziś obudziłam na tabletkę z rana i czuje jakąś "bułe" na brzuchu. Dotykam a tu taka kula jak alien haha. Nieźle się wypchnal Maluch
Selja, sisi lubią tę wiadomość
-
BloodMary wrote:Pepek juz mi wywalilo
jeszcze nie odstaje ale juz jest wypchany
i tak sobie mysle wypch czy nie wypcha. Mam to w naturze czy faktycznie zalezy od plci
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Maria91 wrote:Kalia - mam 170:) I to pierwsza ciążą, a słyszałam (nie wiem ile w tym prawdy, jak Wy miałyście?), że pierwszą ciążę zaczyna być widać później.
To nie tylko od tego zależy - to też kwestia tego, jak silne ma się mięśnie brzucha, jaką budowę ciała. Ja jestem wg OM w 16 tygodniu, a wg USG w 18t i brzuch raz widać, raz nieAle mam koleżankę, która jest już gdzieś w okolicach 20 i jest bardziej płaska niż Ty
-
Witajcie brzuchatki!
Powodzenia i kciuki zacisniete za wizytujace dzisiaj!
Ja w srode,juz ukladam liste zagadnien do poruszenianadal nie wiem czy sie szczepic na ten krztusiec kurcze hmm..musze dopytac jak bardzo wzrosla ta zachorowalnosc,nie wiem ale jakos nie jestem 100% przekonana
Wlasnie sobie herbatkuje,zjadlam kanapki z wedlina...prosze prosze chyba ktos sie powoli z miesem przeprasza...polenie sie jeszcze troszke i jak auto mi sie odmrozi to pojade do miasta zalatwic sprawunki
Selja lubi tę wiadomość
-
Witam się po weekendzie
Zdjęcia nie wrzucilam bo nie miałam czasu zrobić, może dzisiaj się z tym ogarnę a jak nie to dopiero w przyszłą niedzielę. Te wasze brzuszki to po prostu miodzio
Chyba nowe mamusie dołączyły przez weekend, witam wszystkie :-*
Wypychanie pępka to raczej sprawa indywidualna. Ja z synem do samego końca miałam normalny, moja siostra tez będzie miała synka i juz jej wypycha, więc reguły nie ma
Ja mam dzisiaj jakiś taki podły nastrój, strzeliłam wczoraj focha na męża bo mnie wkurzył i jeszcze mnie trzyma, dzisiaj napisałam mu co mi nie pasuje, niby obiecuje poprawę... zobaczymy co z tego wyjdzie, może przyniesie chryzantemy w bukiecie...
-
Muszka, co do szczepionki na krztusiec w ciazy to miałam podobne dylematy ponad 2 lata temu. Sprawdziłam w internecie czy zwiększyła sie zachorowalność w regionie w którym wtedy mieszkałam- u nas było chyba 4 razy wiecej przypadków plus w szpitalu zmarło 10 tygodniowe niemowlę- wlasnie na krztusiec, wiec postanowiłam sie zaszczepić. Ogólnie do szczepionek podchodzę bardzo ostrożnie, wiec mysle ze najlepiej poczytać jak to wyglada u Ciebie i wtedy podjąć decyzje, chociaż nie sa to łatwe sprawy..
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
, ale żadna mnie nie przebije fuck. Wczoraj mój mąż który ma 3 dzieci z czego dwoje dorosłych dostał życzenia z okazji dnia dziadka. Okazało się ze syn 25 lat zostanie ojcem hehehe. Dziecko im się urodzi 2 miesiące po naszym. SZOK mój m 46 lat będzie dziadkiem a ja 38 letnią żona dziadka no jak... a mój nienarodzonych syn wujkiem hehehe
Leoparde, Marciiik, sisi, Solane, cookiemonster, asiczka11, mamakejti, DTEM, Zoja, krolikan, Amore lubią tę wiadomość