Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anga1989 wrote:Zauważyłam, że coraz częściej po południu tak pod wieczór "coś" mnie łaskocze po prawej stronie pępka... I to w jednym i tym samym miejscu
Ja się zastanawiam, czy to smyranie pod pępkiem to już ruchy... też zauważam to pod wieczór. Jakby rybka pływała
Nicka nie przejmuj się pizzą, właśnie zrobiłam i zjadłam taką z krewetkami i ananasemBo głód był wielki zachciankowy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 18:21
Nicka678 lubi tę wiadomość
Oleczka ur. 10.06.2017
-
asiczka11 wrote:Ja się zastanawiam, czy to smyranie pod pępkiem to już ruchy... też zauważam to pod wieczór. Jakby rybka pływała
Chyba raczej tak bo np ja wczesniej tego nie zauwazylam, nawet nie bedac w ciąży. A dwa nawet jakby to nie byly ruchy to by chyba byly w roznych miejscach a nie w jednym?
-
No to teraz na mnie kolej
16+1
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a64eb5a12619.jpgAnga1989, asiczka11, Solane, Marciiik, Amore, Paula55, bulkaasia, megi78, sisi, Mania25, lottinka, DTEM lubią tę wiadomość
13 c.s. szczęśliwy!!
Synuś czekamy na Ciebie
-
rosax3 wrote:Jeju jak nam te brzuszy szybko rosna *_*
Bliodmary czy ci zaczyna odstawac pepek czy zawsze taki masz ?
Pepek juz mi wywalilojeszcze nie odstaje ale juz jest wypchany
36 dc bhcg : 41
38 dc bhcg : 141, progesteron : 21
44 dc bhcg : 3330 -
Śliczne te wasze brzuszki
co do pizzy i innych "niezdrowych" rzeczy to nie przejmujcie się wszystko w granicach rozsądku czasami trzeba i coś mniej zdrowego zjeść a pizza najlepiej samoróbka z warzywami itp. wcale nie jest niezdrowa. Poza tym myślę że nasz organizm sam najlepiej wie czego potrzebujemy i jeśli wysyła nam impuls o zachciance np na pizze czy frytki to być może poprostu potrzebuje kalorii do funkcjonowania. Wiadomo że trezba uważać na to co i ile się je ale nie dajmy się zwariować najważniejsze to nie przejadać się i urozmaicać dietę
co do wspomnianych wspomagaczy też biorę dupka ze względu na to że mam endometriozę i jestem po laparoskopii iprzez to moja ciąża jest wysokiego ryzyka dupek zostaje ze mną do 16 tygodnia pomimo że nie miałam żadnych plamień ani nic takiego aczkolwiek bóle brzucha mam od początku pojawiają się nagle i tak samo znikają nie jestem zwolennikiem dawania leków na zapas ale są takie przypadki w których lepiej chuchać na zimne niż potem żałować i szukać winnego a tak swoją drogą to witam się w 15 tygodniuMarciiik, Anga1989, Mania25 lubią tę wiadomość
-
Anga1989 wrote:Ja właśnie prawie na zawał nie zeszłam...
Patrze a na bieliznie krew...
Popodtarciu - nic...
Dopiero sie po 5 min skapnelam ze jakiś syfek sie zrobil... Uffff...
Miałam podobnie, w ciąży z córką też miałam szew i bardzo się stresowałam, czy mi on nie puści, po kilku dniach od założenia byłam w toalecie na siku, po wszystkim chce spuścić wodę i zerknęłam to toalety, a tam....pływający kawałek nitki bawełnianej, ja w panice wołam M, a ten mi mówi: a to moja nić do czyszczenia zębów, nie spuszczałem wody w ramach ekologii....
odetchnęłam z ulgą, a potem go nieźle opier......Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 20:19
She86 lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Bulkaasia,jeszcze maja czas zeby rutyne ruchow wypracowac,na tym etapie nie musimy czuc codziennie,wlasciwie wcale nie musimy nic czuc...spokojnie....ja mojego dziecia dopiero teraz przy wychodzeniu z auta poczulam bo znow utknal w pachwinie i mi bylo tak niewygodnie...jutro na sniadanko cos slodkiego,soczek jakis to moze rusza &&&
bulkaasia lubi tę wiadomość
-
Ale macie śliczne brzuszki!! U mnie końcówka 14 tygodnia i tyle widać
Mąż się śmieje, że jakbym się śliwek najadła i nic więcej ;p Ale na wszystko przyjdzie czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 22:31
Anga1989, Mania25, megi78, Marciiik, bulkaasia, sisi, Solane, DTEM, Zoja, She86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnga w h&m sa fajne obnizki, choc nie ma duzego wyboru dla noworodków ale mozesz trafić na jakas np czapeczke za 10 zł
Ja sie wstrzymuje z kupnem,bo maz ma jechac do Anglii a tam sa moi rodzice i nakupia ciuszkow za naprawde grosze a sa tam piękne rzeczyMusze tylko poznac płeć, tutaj tylko kupie wózek i ew łóżeczko.
Aaa no i jak beda z mama kupowac ciuszki to wczesniej maz sie ze mna polaczy przez messengera,zeby mi pokazywac ciuszki i ja bede mowic co chceBym poleciala,ale sie troche boje leciec w ciazy samolotem dlatego zostaje tutaj.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 07:34
Mania25, Amore lubią tę wiadomość