Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
piękne brzuszki z rana! ja się wrzucę wieczorem, wtedy mnie wybrzusza
kruszynka, nie martw się. Ja odstawiłam proga zupełnie w 12 tygodniu, a np Rosa w 9!i wszystko git. Ale przyznaję że jak odstawiłam w czwartek, to jeszcze w piątek wieczorem wzięłam bo nie mogłam zasnąć
potem przyłożyłam sobie konkretnie patelnią i przestałam brać. Od tej pory samopoczucie coraz lepsze! Warto heheEverything you need will come to you at the perfect time
-
Evcik,a my obie dzisiaj w paski?
No ja biore te lutke wieczorem i nie wiem co zrobic....chyba pobiore do tej konsultacji miesniakowej,Moze akurat uda mi sie ich namowic zeby mi te szyjke uciskana sprawdzili nie? Zobaczymy...wiem ze oni tutaj nie lubieja tam gmerac i uwaza sie ze kobieta moze chodzic z krotka szyjka a nawet rozwarciem przez dluzszy czas i nic sie nie dzieje....wiec musze byc przekonywujaca
Aaa wlasnie leze i mi cos puknelo zaraz nad pepkiem,zaloze sie ze dziec nacisnal jakis nerw tam nisko i puknelo mi az tak wysoko..pewnie przestawia jelita -
lottinka wrote:hej dziewczyny
piękne brzuszki z rana! ja się wrzucę wieczorem, wtedy mnie wybrzusza
kruszynka, nie martw się. Ja odstawiłam proga zupełnie w 12 tygodniu, a np Rosa w 9!i wszystko git. Ale przyznaję że jak odstawiłam w czwartek, to jeszcze w piątek wieczorem wzięłam bo nie mogłam zasnąć
potem przyłożyłam sobie konkretnie patelnią i przestałam brać. Od tej pory samopoczucie coraz lepsze! Warto hehe
Kruszynka5 -
Hej dziewczynki, ja ciągle pobieram progesteron, na razie profesorcia nie wspominała o odstawieniu, ale w czwartek mam wizytę i pewnie każe odstawić.
Myślę, że każdy lekarz ma swoją szkołę w tej materii, różne doświadczenia, trzeba im zaufać"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amore wrote:odkąd biorę te witaminy (4dni) to budzę się taka głodna w srodku nocy.. ok 3 4 rano.. już czwarta noc. też podjadacie w nocy? to wina witamin czy taki okres narazie?
ja wstaje noca nawet 2 razy by cos zjesc a jak nie zjem to nie zasne
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
W moim suwaku napisali ze dziecko osiaga wielkosc 7.tcm a moja mala miala wczoraj 8.7 kolejna informacja ze nie nalezy tak ksiazkowo sprawdzac googlowych rozmiarow i sugerowac sie innymi malenstwami w danym tygodniu
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Anga spaaaadaj !!!!!!
NIE LUBIE CIE ! jak ty tak mozesz ?!?!?! Haha
U mnie dzis tak :p wczoraj pieklam sernik z kruszonka i brzoskwiniamino i kupne paczki wczorajsze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ff93aa2e849.jpgAnga1989, asiczka11, Amore lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Ja lutke 100 dwa razy dziennie nadal biore, w srode bylam na wizycie i dostalam recepte na 60 dni wiec w moim przypadku beda ja pewnie brac i brac, mam nadzieje ze ona mi pomoze na moja niewydolnosc plus szew.
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Ale macie piękne brzuszki i takie różne! Cudeńka
Laski o rany takie słodkości! Uwielbiam sernik a ten jagodowy... Mmm. Mam mrożone jagody więc może cos pomyślę
Kurde tak was czytam i chyba większość z Was jedzie na wspomagaczach? Jakiś dupek albo luteina? W Pl chyba często wypisują "na zapas". Oby wam już Noe były potrzebne
Co do bujakow... Ja mam po synku z FP i super nam służył. Ma tylko wibracje i możliwość bujania "ręcznie" ale bardzo się sprawdzil