Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Nie bedzie majki
Nelly
Rosa! A mi ciśnienie podskoczyło i żołądek się skręcił! Przeczytałam to pierwsze zdanie i nim doczytałam co niżej i nim dotarło, to tak w pierwszej sekundzie wstrząs normalnie... No ale dotarło!I Nelly i Maya ładnie
Bardzo ładnie
-
Megi o rany to faktycznie mamy dużo wspólnego
jakąś więź hihi.
Mm obiadek Masz pyszny
Wiecie jakim jestem frikiem jedzeniowym? Nie zjem za żadne skarby świata surowego ogórka!!! Na sam zapach mam odruch wymiotny. A kiszone uwielbiam
Ja śledzę polskie wiadomości i szok co się dzieje... Biedne dziecko
-
Paula,no tym omletem to poszlas po bandzie
ja dojadlam moje resztki
ale na deser zrobie lody truskawkowe,mam chec i juz sie niemoge ich doczekac,dowale tych truskawek tyle ze pekne,a co!
Wogole to jak dzis jechalam po corke do szkoly to tu niedaleko mi koles wyjechal z uliczki,wogole nie ogladnal sie na glowna droge i pelny gaz...serce mi zamarlo,szybko nie jechalam ale i tak musialam dac po hamulcach,zatrzymalam sie kilka cm od niego ,ten zwial a ja nie moglam sie uspokoic....musze kupic ochronke na las,wystraszylam sie nie na zarty, -
nick nieaktualny
-
Witam sie po wizycie. Dziec zdrowy prawidlowo sie rozwija. Dalej niewiem kto tam mieszka, dowiemy sie w walentynki
narazie wracam do pracy na jak dlugo niewiem ale na troche wracam. Jak sie bede zle czula to mam przyjsc i na l4.
A i odstawiamy duphaston. Kilka dni 2 tabl kilka dni 1 tabl i koniec.megi78, Amore, sisi, DTEM, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Ale kusicie z tymi pysznosciami
Sama bym sie pochwalila ale juz wszystko mam w brzuszku
Mianowicie mamuska mnie dzisiaj rozpiescila i kupila paczkowy wieniec i 3 niby mini ptysie (chociaz to jakies giganty byly)
Do tego jablka, grejpfrut i banany
-
Amore wrote:mega jedzenie
kurde opryszczka mi wyskoczyła. Polecacie coś? Gin mi napisał Acyklowir, Heviran albo Vratizolin. A mój M mówi że mam czosnek przykładać i sama już nie wiem.
w ciąży bezpieczny i skuteczny jest Erazaban;)Amore lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Przyszly moje spodnie z h&m .
Jakosc dobra idealnie pasuja.
Mama skiny high rib rozm 38 . A nosze 36no dobra zdaje sie ze nosilam 36 haha
A no i bluzka ciazowa do tego pasuje jak ulalw koncu mam jeansy !!!!!
Marcik nie chcialam Cie przestraszyc :pMarciiik lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Jaguś_7810 wrote:"mamakejti" jak wizytaa, wszystko okej ?? :> dawaj focie
Ja za dwa też mam wizytę i będę tak samo jak Ty 16+5 ! :*
Cześć! właśne wróciliśmy;)
dzieć mój nie za bardzo chciał się mierzyc dzisiaj, ogólnie biometria odpowiada 17+0 a dzisiaj jestem 16+5, czyli ciut do przodu (kość udowa nawet 17+2) ale przeraziła mnie szacowana waga - 178 g, hmmm podzielicie się jaka waga jest u was? lekarka nawet zapytała ile wazyło dziecko, które urodziłam, troszkę sie zaniepokoiłam....
1kaktus - fantastycznie, że u Was wszystko dobrze!
Laski, nie wrzucajcie juz tego jedzenia, bo ja już ledwo kurtkę zapinam....a to mnie tak inspiruje....idę na twarożek z chrzanem;)Jaguś_7810, Leoparde, megi78, Selja, Anga1989, cookiemonster, sisi, DTEM, Marciiik, gabi544 lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
A ja dzisiaj mam jakiegoś powera do pracy
na obiad zrobiłam zrazy wołowe z grzybami + kluski śląskie i sosik grzybowy, teraz pod wieczór z ciasta francuskiego takie podusie i nadzialam je twarogiem i z reszty wołowiny robie gulasz na jutro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 19:34
mamakejti lubi tę wiadomość
Kruszynka5 -
kruszynka5 wrote:A ja dzisiaj mam jakiegoś powera do pracy
na obiad zrobiłam zrazy wołowe z grzybami + kluski śląskie i sosik grzybowy, teraz pod wieczór z ciasta francuskiego takie podusie i nadzialam je twarogiem i z reszty wołowiny robie gulasz na jutro
Dżizas kruszynka, dobiłaś mnie tym sosikiem grzybowym, JA GO CHCE!!!!!!
a że wyekspediowałam moją4,5 latke na zimowisko (czyli do dziadków) na 4 dni to nie chciało mi sie na poważnie dziś gotować, więc pyknęłam pierogi od mamusi, a potem fasolkę po bretońsku od tatusia....."nie spoczniemy, nim zajdziemy..."