Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też zauważyłam siarę ale dopiero po scisnieciu
Rozpoczęty 16 tc (15+0)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d64ce1d3012.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 10:03
Anga1989, Paula55, Leoparde, DTEM, Amore, megi78, sisi, Muszka15, Selja, mamakejti, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
Witajcie, gratuluje kolejnych rozpoczetych tygodni!!! I udanych zakupow ja narazie w necie ogladam ale nic niekupuje. Mam plan na maj czerwiec.
Od kilki dni czuje klocie z prawej strony wzgorka lonowego ma ktoras z Was takie cos? Niejest to strasznie uciazliwe ale dziwne dla mnie. I sie zastanawiam co to moze byc.Anga1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberek.
Anga kochana współczuję stresówmam nadzieję że wszystko się ułoży a to będą tylko niemiłe wspomnienia! Pamiętaj że jest już ktoś kto kocha cie bezgranicznie
Bulkaasia i Gabi piękne zakupy!!
Gratuluję nowych tygodni
Megi my dzis 16 tydzoo i Mania z nami
Ja wczoraj nasmazylam wczoraj oponek a mąż dziś zadeklarował że na obiad zrobi paelleWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 10:31
megi78, Muszka15, bulkaasia, gabi544, Mania25 lubią tę wiadomość
-
1kaktus wrote:Witajcie, gratuluje kolejnych rozpoczetych tygodni!!! I udanych zakupow ja narazie w necie ogladam ale nic niekupuje. Mam plan na maj czerwiec.
Od kilki dni czuje klocie z prawej strony wzgorka lonowego ma ktoras z Was takie cos? Niejest to strasznie uciazliwe ale dziwne dla mnie. I sie zastanawiam co to moze byc.
Ja mam, wg ginekologa mam się nie przejmować, ew. poleżeć, brać regularnie magnez. U mnie to taki nagły, nieregularny ból po prostu. Pojawia się zwłaszcza jak bardzo muszę do kibelkaMiewałam takie bóle też wcześniej, wczoraj zaczęło po tym, aby się wyciągnęłam trochę
-
Piękne brzuszki dziewczynki
A to my
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4353996f35ec.jpgAnga1989, Nicka678, kruszynka5, DTEM, megi78, sisi, Paula55, Selja, Muszka15, Ewela35, mamakejti, bulkaasia, gabi544, She86, Marciiik, Solane lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySteveS wrote:Anga, ja mam raz na kilka dni, takie łaskotanie, tylko u mnie po lewej stronie nieco niżej niż pępek.
Nicka, ja smaruje piersi i brzuch od początku.
Ja właśnie smaruje brzuszek co drugi dzien palmers a znowu wczoraj w Rossmannie kupiłam z Perfecta mama -
Leoparde- uważaj bo dinozaur się zbliża do Twojego brzusia
Ja również od początku smaruję brzuch, uda, pośladki i piersi ramiona, w sumie to prawie cała się smaruję
Dwa dni nie czułam maluszkadzisiaj rano stwierdziłam, że jednak pojedziemy na IP- a mój dziodziol po śniadanku daje mamusi śliczne delikatne kopniaczki- ech za szybko żyję
sisi lubi tę wiadomość
-
Nicka678 wrote:Ja właśnie smaruje brzuszek co drugi dzien palmers a znowu wczoraj w Rossmannie kupiłam z Perfecta mama
To chyba też się musze zacząć smarować w końcuja mam z Lirene będę Mamą.. a co najlepsze do smarowania to nie wiem
Kruszynka5 -
Witajcie dziewczyny piękne u Was brzuszki. Ja się jeszcze wstydzę brzuszka pokazywać ale wasze są piękne. U mnie z M trochę lepiej. Oglądaliśmy sporo filmików o porodach w domu i M się trochę oswoił z tematem. Rano brzuszek mam mniejszy i mu powiedziałam że dzidzia dała nam pół godziny i poszła do siebie do pokoju i jakoś przełamaliśmy barierę strachu u niego