Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2edfdffd7b31.jpg
mój wielkolud
Ja używam na zmianę- Palmers, l'occtaine, Oilan, Tołpa. Co mam akurat pod ręką, smarujęc się rano- bo jakoś wieczorem nie lubię się kleićAnga1989, Nicka678, megi78, Amore, Leoparde, sisi, Paula55, Selja, Muszka15, bulkaasia, gabi544, Mania25, Zoja, Solane lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Dzień doberek.
Anga kochana współczuję stresówmam nadzieję że wszystko się ułoży a to będą tylko niemiłe wspomnienia! Pamiętaj że jest już ktoś kto kocha cie bezgranicznie
Bulkaasia i Gabi piękne zakupy!!
Gratuluję nowych tygodni
Megi my dzis 16 tydzoo i Mania z nami
Ja wczoraj nasmazylam wczoraj oponek a mąż dziś zadeklarował że na obiad zrobi paelleale bym zjadła ta paelle razem z tymi oponkami. Ja wczoraj pizze zrobiłam naszczescie 2 blachy bo przyszły dzieci męża ze swoimi połówki a panowie mogą duuuuzo zjeść a dzisiaj weny brak.
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Anga1989 wrote:Ale to chyba nie robi jakiejś różnicy czym sie smarujemy? Czy muszą być jakieś specjały?
Mam dość trochę balsamow z oriflame (nie jakieś specjalne dla ciężarówek).
No pewnie, że nie ma- chodzi o to żeby dobrze nawilżyć ciało, wiadomo że te specjalnie dla kobiet w ciąży są przebadane i zawierają więcej tych składnikó nawilżających, więc warto w jeden czy dwa zainwestować -
nick nieaktualny
-
Ja smaruję się jak sobie przypomnę, ale muszę się zabrać za to tak na serio bo przy pochylaniu się piecze mnie skóra w dole pleców.
DTEM jak brzuch dojdzie do paszczy dinozaura to będzie wiadomo że już czas się rozpakować
A tak poważnie to już kilka razy próbowałam się pozbyć tego plakatu, ale niestety jeszcze jest nie do ruszeniaDTEM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anga1989 wrote:Ale to chyba nie robi jakiejś różnicy czym sie smarujemy? Czy muszą być jakieś specjały?
Mam dość trochę balsamow z oriflame (nie jakieś specjalne dla ciężarówek).
Najwazniejsze zeby nawlizac skore ale w ciazy zakazane jest uzywanie retinolii w kazdej postaci wiec nawet zwykle kremy sprawdzam pod tym katem.
O tutaj fajny artykul o tymWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 13:12
-
Ja smaruje się od samego początku, do 10 tygodnia uzywałam zwykłego balsamu po każdej kapieli, a później kupiłam palmersa i smaruję nim brzuch i piersi rano, a wieczorem oliwka w żelu. I tak czasami czuję, że skóra mnie swędzi, szczególnie na plecach.
A to mój brzuchol14t2d
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a801e5721234.jpgLeoparde, Nicka678, Muszka15, Anga1989, Selja, Paula55, kruszynka5, mamakejti, bulkaasia, gabi544, DTEM, Mania25, She86, evcikm81, megi78, Marciiik, Solane lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Ale fajniste brzuchatki z Was,zaraz cos sobie tez pstrykne
Ja smaruje sie wieczorem jak cialo rozgrzane,gdzies kiedys mi wpadlo ze lepiej sie wchlonie? Smaruje tym balsamem z bephanten,jakis dla kobiet w ciazy niby..jest tlusty i jak wysmaruje boczki ,brzuch i uda to czuje sie nawilzona az do nastepnej kapieli...zaczelam regularnie jakos w 13 tygodniu,wole zanim mnie zacznie swedziec bo to juz chyba znak ze skora nie wyrabia nie?... mi popekaly najbardziej w pierwszej ciazy boczki i uda od srodka,brzuch czysty zostal ,tak sie ludze troche ze stare rozstepy sie porozciagaja poprostu i nowych nie przybedzie? Cycow jakos zapominam smarowac,w sumie tam tez ma sie jeszcze co rozciagac,na nich rozstepy mi zreszta zupelnie nie przeszkadzaja,malo kro je widzi
Znow sie gdzies jedzonko przewinelo w potach hehe...ja wlasnie wciagnelam po pracy bulke z serem i ketchupem...nawet ser mi wszedl,poprawilam oponka z lukrem...teraz splukuje woda haha -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny boskie brzuszki!!!!
))
Anga, tule Cie kochana, mam nadzieje że się dogadacie i jeszcze będzie sielanka :*
Marciiik gratuluję córy!!!
Nie mam dostępu do tabelki i nawet nie wiem czy moja jest wpisana? Imię wybrane, narazie nie zdradzam
Poszalałam dzis dziewczynki! Zaraz załaduję zdjęcia do neta i wrzucę
Raz:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/80f3cd963d33.jpg
I dwa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a3fff653b34.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 13:53
Anga1989, megi78, sisi, Nicka678, Paula55, bulkaasia, gabi544, She86, Marciiik lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
hej dziewczyny witam Was piękne niedzielne popołudnie. Ja dzisiaj dostałam takiej chcicy na frytki, że szok właśnie się nimi objadam mam nadzieję, że dziecię mi to wybaczy. Jeśli chodzi o smarowanie to ja całe życie coś w siebie wklepuje, żeby się zakonserwować
Teraz używam balsamu palmers, oliwki dla kobiet w ciąży i do piersi balsamu Lirene będę mamą. Mam nadzieję, że te działo wytoczone przeciw rozstępom będzie skuteczne:)Super macie brzuszki mój jak to siostra określiła wygląda jak po obfitszym objedzie. Jak będzie większy to na pewno zrobimy sobie profesjonalną sesję brzuszkową.