Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Muszka, tak
0-3, 3-6, 6,9
Nie mogłam się powstrzymaćmam n placu dużo nexta za grosze (a ten zestaw 3 rampersow jest z tego roku, zupełnie nowy!) i M&S, potem wpadłam do tkmaxxa, splukalam sie do 0 i uciekłam
Muszka15, Anga1989, gabi544 lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Dziewczyny pomóżcie
nie wiem czy ja juz schizuje za bardzo czy co.. dzisiaj 2 razy jak zrobiłam siusiu to zauważyłam jakby coś białego "plywalo" w kibelku..tzn takie coś jakby krem Nivea np.. rozumiem jak wcześniej brałam tabletki dowcipnie to jakieś resztki ich mogły pływać a teraz jak nie biorę to co to.. czy ja przesadzam.. może to jakiś śluz dziwny czy co
I przepraszam ze pisze takie glupoty..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 14:37
Kruszynka5 -
Kruszynka,pewnie nadmiar sluzu,mi tez czasem kapnie ...no gdzies to musi wyplynac
Musze sie czyms zajac bo inaczej zasne,ale na niczym nie potrafie sie skupic...ja ostatnie lata duzo czytalam a w ciazy nic,poprostu mysli mi sie rozpraszaja i niczym niemoge sie zainteresowac...to samo z ogladaniem filmow,jeden ogladnelam i akurat byl smieszny to wytrwalam a tak to co zalacze to mnie nudzi juz w drugiej scenie...niby szukam na necie gratow dla dziecka a tak naprawde zalaczam,kukne i wylaczam bo tez nie moge sie zebrac... -
SteveS wrote:Na czym jest napisane? Mój balsam można od 1 trymestru, specjalnie takiego szukałam.
Na moim.tez jest napisane od 4 msc. I na tym do biustu i na tym do reszty ciala.
Dlatego szukalam czegos po poczatku ciazy -
kruszynka5 wrote:Dziewczyny pomóżcie
nie wiem czy ja juz schizuje za bardzo czy co.. dzisiaj 2 razy jak zrobiłam siusiu to zauważyłam jakby coś białego "plywalo" w kibelku..tzn takie coś jakby krem Nivea np.. rozumiem jak wcześniej brałam tabletki dowcipnie to jakieś resztki ich mogły pływać a teraz jak nie biorę to co to.. czy ja przesadzam.. może to jakiś śluz dziwny czy co
I przepraszam ze pisze takie glupoty..
Do nadmiaru sluzu to mozemy sie chyba przyzwyczajaca jak sie gromadzi to musi sie splukac. Ja mam ciagle wrazenie ze mi mokro ostatnio.
-
Bonjour Dziewczęta;)
witam się w leniwe niedzielne popołudnie;)
Piękne macie brzuszki, naprawdę już takie właśnie ciążowe!
Ja jestem niekumata technologicznie i póki co zostaję bez zdjęć na forum (oprócz moich osobistych stóp w awatarze)
Ja początkowo smarowałam się olejem kokosowym i olejkiem od 1 dnia ciąży (ten z rossmanna) teraz idzie u mnie oliwka w żelu Bielendy i Ziaja do skóry atopowej bo mnie cholernie nogi swędzą, w ciąży z córką popękała mi skóra na biodrach i zewnętrznej części ud, brzuch (chyba przez wieczne rozciąganie;) nienaruszony.
Dobrej reszty niedzieli!
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
Paella wykonana przez mojego męża
pycha!!! Pekam w szwach haha. Synek też uwielbia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa0da8913e04.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d2266fa5cf2.jpg[/urlEwela35, Muszka15, 1kaktus, Amore, gabi544, lottinka, DTEM, megi78 lubią tę wiadomość
-
Ja mam specjalnie wybrany balsam, który można od pierwszego dnia ciąży - Dzidziuś dla mam. W ogóle w okresie ciąży odstawiłam zwykłe kosmetyki, bo teoretycznie nigdzie nie jest napisane, że w ciąży nie trzeba, a lista niewskazanych substancji jest spora: http://www.srokao.pl/2016/07/skadniki-ktorych-warto-unikac-bedac-w.html Skoro unikam niezdrowych rzeczy i staram się dobrze odżywiać, to i kosmetyki właściwie dobieram
lottinka, Marciiik lubią tę wiadomość
-
Daiewczyny z uk,macie jakies fajne namiary na stronki internetowe z produktami dla niemowlat,szukam weny ze tak powiem...mothercare,mamas&papas,argos...wszystkie tylu markety chyba sprawdzilam przelotnie...ale cos z jakimis ciekawszymi wzorami,macie cos fajnego?
-
nick nieaktualnySteveS wrote:Ja mam specjalnie wybrany balsam, który można od pierwszego dnia ciąży - Dzidziuś dla mam. W ogóle w okresie ciąży odstawiłam zwykłe kosmetyki, bo teoretycznie nigdzie nie jest napisane, że w ciąży nie trzeba, a lista niewskazanych substancji jest spora: http://www.srokao.pl/2016/07/skadniki-ktorych-warto-unikac-bedac-w.html Skoro unikam niezdrowych rzeczy i staram się dobrze odżywiać, to i kosmetyki właściwie dobieram
Tam tez masz np w skladzie tego dzidziusia skladnik Phenoxyethanol ale dobrze,ze nie ma parabenow. To samo jest w palmers wiec dobrze,ze go mam -
Witam dziewczyny
Mam pytanko, w jakich rozmiarach kupujecie ciuszki dla maluszków? To moja pierwsza ciąża i na razie jestem zielona w tym temacie. Patrząc na Wasze zakupy nabrałam chęci by zacząć coś kompletować pomału dla mojego dzieciątka, ale najpierw chciałabym się doszkolić w tym temacie
-
DarkPrincess - proponuję 56-62 w większej ilości, bo w sumie do końca nie będzie wiadomo ile cm ma bejbi...szacuję, że miedzy 50 a 55, więc na pierwsze 2-3 tyg. przyda się też kilka ciuszków typu newborn, nie wiadomo też jaki będzie maluch w ...3D, bo niektóre są pączki, a niektóre chuderlaczki, więc i objętość jest ważna, kupiłabym też kilka ciuszków takich 50-56, pajacyków z nogawkami (i stópkami) bo będą najwygodniejsze, takie z cienkiej bawełny, u mnie w upały majowe się sprawdziły u córki, teraz też będę stawiała na pajace na początek;)
DarkPrincess lubi tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."