Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na szczęście juz nie wracam do pracy. W poniedziałek ide po L4. W pracy juz za duzo osob zaczelo sie domyslac, ze jestem w ciąży. Tym bardziej, ze juz dwie dziewczyny zaciazyly i sa na L4. A ta druga poszla teraz w srode i prawdopodobnie bedzie miec blizniaki
-
Anga1989 wrote:Ja na szczęście juz nie wracam do pracy. W poniedziałek ide po L4. W pracy juz za duzo osob zaczelo sie domyslac, ze jestem w ciąży. Tym bardziej, ze juz dwie dziewczyny zaciazyly i sa na L4. A ta druga poszla teraz w srode i prawdopodobnie bedzie miec blizniaki
Ja również zamierzam iść we wtorek po zwolnienie już
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Paula55 wrote:Trzymam kciuki za bety dziewczyny będą piękne i wysokie
Mayes bardzo mi przykro trzymaj się jakoś i wracaj szybko na fioletowa stronę
Ja w Pl miałam dobre prace. Tu w uk nie mam póki co możliwości a i chyba nie chce piac się w karierze. Mój mąż dobrze zarabia więc mogłam zdecydować jak potoczy się nasze życie zawodowe
Rosax my też mieszkaliśmy w 2 pokojach jak syn się urodził. Do jego 6 mies życia.
Potem kupiliśmy dom tu w uk i jestem mega szczęśliwa że mamy swoje miejsce.
Wam też tego życzę z całego serca
A dom tak czy siak kupimy. Plany sa od dawna ale czekamy na dziecko drugie pierw.Paula55 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
u mnie sie @ rozkreciła wczoraj
co do L4 przy Lilce poszłam własnie w listopadzie najpierw był szpital bo nie mogłam jesc a potem L4 do porodu bo w pracy zimno wiec bym non stop chora bła wiec wolałam byc w domku a przynajmniej Zuzie szybko z przedszkola odbierałam:)
teraz prace bede szukać jak Lili pójdzie do przedszkola -
hej laseczki- ale dużo tu piszecie:)
Mi od przedwczoraj całkowicie przeszły mdłości i "pocałunki" z toaletą- nie wiem czy się martwić czy nie- wizyta 21 listopad?? Dziś się na tyle dobrze czuję, że umyłam 8 okien (zostało jeszcze 11 ale nie chciałam przesadzić)
Ja na zwolnnieniu od 9 listopada i raczej zostanę do końca.
Dużo nas tutaj-buziaki dla Was!!! -
nick nieaktualny
-
MamaAna wrote:Pęcherzyk widać od 1000-1200
U mnie gin przy becie 97 znalazł pęcherzyk
Edit: sam był w szoku, aż podsumował że masakra że widać. Z tymże musiał długo się naszukać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 13:37
Paula55 lubi tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
DTEM wrote:hej laseczki- ale dużo tu piszecie:)
Mi od przedwczoraj całkowicie przeszły mdłości i "pocałunki" z toaletą- nie wiem czy się martwić czy nie- wizyta 21 listopad?? Dziś się na tyle dobrze czuję, że umyłam 8 okien (zostało jeszcze 11 ale nie chciałam przesadzić)
Ja na zwolnnieniu od 9 listopada i raczej zostanę do końca.
Dużo nas tutaj-buziaki dla Was!!!
DTEM nie szalej tak z tymi oknami!! w ciąży jesteś
Edit: Kochana ja tez nie mam żadnych objawów a beta rośnie więc wszystko u mnie ok U Ciebie na pewno też :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 13:35
Natalia 27.03.2016
-
Ja dziewczyny na l4 zamierzam pójść początkiem stycznia. No chyba że lekarz zaleci mi wcześniej to na pewno pójdę. Umowę mam do końca marca. Praca generalnie spokojna, siedząca, biurowa 8h, więc jakoś dam radęNasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37