Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Gratuluję udanych wizyt oczywiście
Witam się z nowoprzybylymi mamusiami
Dziewczyny pliss odp mi. Czy wam też twardnieja brzuchy??
Ostatnio nawet w nocy to czuję i budzę się. To jest tak, że czuję spinanie i jak dotknę podbrzusza to jest twarde jak skala i dokładnie wiem jak zarysowana jest macica... Trwa to kilka min i dopiero puszcza...
-
Mania25 wrote:Ja tak ubolewam nad tym ze jeszcze nasze mieszkanie jest gołe i wesołe bez paneli bez pomalowanych ścian bez płytek a ja bym już chciała je meblowac i głowie kupić jakąś szafkę na dziecka i układać w niej rzeczy
a tak to w jakimś pudelku będę musiała chyba na razie
-
Paula55 wrote:Dzień dobry
Gratuluję udanych wizyt oczywiście
Witam się z nowoprzybylymi mamusiami
Dziewczyny pliss odp mi. Czy wam też twardnieja brzuchy??
Ostatnio nawet w nocy to czuję i budzę się. To jest tak, że czuję spinanie i jak dotknę podbrzusza to jest twarde jak skala i dokładnie wiem jak zarysowana jest macica... Trwa to kilka min i dopiero puszcza...
Twardnieją Paula....magnez, nospa i do łóżeczka poleżeć sobie;)"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
SteveS z tą toksoplazmozą podpisuję się w 100%, ja też mam negatywne oba wyniki, od dziecka
miałam kota, od bezdomnych zwierząt nie uciekałammamy 7-letnie dwie kotki niewychodzące i nie widzę szans, by miały wirusa. Od kuwety nie uciekam
mi lekarz też mówił, że najczęściej od niemytych warzyw i owoców można się zarazić aczkolwiek odradzał w ramach ciekawostki szorowanie np. sałaty pod gorącą wodą jak to się zdarza mu słuchać od przyszłych mam
-
mania 89 wrote:Zamówiłam wczoraj kilka ciuszków na 5.10.15 dla maleństwa. Ceny takie, że trudno było się oprzeć ☺ macie jakieś doświadczenia z sukienkami ciążowymi od firmy Asos? Jaka jakość? Na allegro jest ich sporo a ceny zachęcające ☺
ja zamówiłam i na all i bezpośredno z ich strony i niestety te na all (przynajmniej od tego mojego sprzedawcy) to jakieś marne chińskie podróbki:( materiał sztuczny, kiepskie wykończenie. Te z ich strony super. Kupiłam sobie 2 bluzki i sukienkę. I jestem bardzo zadowolona.mania 89 lubi tę wiadomość
-
Ewela35 wrote:No to witam w klubie ja tez nic nie kupuje bo remont na calego mam nadzieje,ze wczesniej nie urodze nim remont się skonczy. Obiecali ze w kwietniu bedzie koniec.
To trzymam kciuki, by wyrobili się na czas!U nas w tym roku od jakiegoś listopada/października sporo poszło do przodu, najbardziej dumna jestem z kominka, bo inwestycja spora, ale teraz bym nie wymieniła go na nic innego
My pewnie umeblujemy się w czerwcu (ale też zobaczymy czy na pewno zdążymy się w pełni urządzić do porodu, jak nie to np tymczasowo będziemy spać na kanapie w salonie zamiast łóżku w sypialni. Lodówkę przeniesiemy używaną itd. Okaże się na ile nam starczy pieniędzy przy jednoczesnych zakupach dla dziecka tak naprawdę od zera
Bulkasia trzymam za Was kciuki!!! Ale zobaczysz, że wszystko będzie w jak najlepszym porządku!!Powodzenia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 11:25
bulkaasia lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
powodzenia na wizytach!
mamakejti i pannanatalia, Wasze sny mnie rozwaliły;p obydwie zajmujecie pierwsze miejsce;p
jakie badania zlecili Wam lekarze? Mój kazał zbadać morfologię, mocz plus posiew, tsh, ft4, vit D, alloprzeciwciała i toxo igG.
Nicka, ja też nie czuję jeszcze ruchów, a jestem ciut przed Tobą do tego ponoć póki co mam spore dziecko. Także spokojnie -
Moja niunia nie lubi jak bujam noga albo lubi sama nie wiem. Mam nogi na stoliku i tak sobie trzese nia. Jak przestane to mala mnie kopie a ja teraz zamiast robic obiad mam zabawe z nia
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dzień dobry!
Powodzenia na wizytach dzisiaj.
Ja też jeszcze nic nie czuję, raz mi się wydawało, że coś poczułam, ale jak powiedziałam lekarzowi, to stwierdził, że to niemożliwe.
-
Mnie wczoraj na wizycie lekarz pytał, czy coś czuję, jak mu opisałam, co czuję, to powiedział, że to może być to, zwłaszcza że jestem bardzo szczupła. Choć i tak przytyłam - wg wagi w gabinecie 60,1 kg, ale biorę na to poprawkę, bo to po dwóch obiadach i w ubraniu było :p Tak z rana to mi pokazuje max 1 kg więcej.
-
Cześć dziewczyny co ja bym dała za wizytę dzisiaj.. Nie wiem jak ja wytrzymam do końca miesiąca. Też macie taką długą przerwę?
Dostałam trochę rzeczy od koleżanki
Wanienke no niech będzie wannę kurde taka wielka.. chyba kupię wanienke na początek w Ikea bo są fajne a tą to nie wiem czy będę używać. Przewijak miękki i torbę ciuszków. Nawet dobrą połowę odłożyłam ale i drugą też wypiorę a wiadomo co się przyda?
Np dała mi śpiochy na ramiączka bez guzików na dole. i tak mi się śniło że temu biedne u dziecku trzeba było zmieniać co chwila pieluchy i że na koniec przestałam już je zapinać tylko podkładałam przykrywałam i zmiana za chwilę. odejść od dziecka nie mogłamWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 12:42