Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas miał być Michał, ale teraz już raczej od niego odeszliśmy. Oboje mamy imiona z głoskami dźwięcznymi, takie "mocne". A Michał jest zbyt delikatne do nas. Najprawdopodobniej będzie Hubert (2. imię mojego Męża przy okazji
). Tak miał na imię znienawidzony były mojej siostry i ciężko jej sięz tym pogodzić, że my tak chcemy dać na imię jej chrześniakowi, no ale trudno.
Czy można kupować dla małych dzieci (niemowlaków) zakolanówki? Widziałyście gdzieś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 15:42
-
nick nieaktualny
-
Mania25 wrote:U nas miał być Michał, ale teraz już raczej od niego odeszliśmy. Oboje mamy imiona z głoskami dźwięcznymi, takie "mocne". A Michał jest zbyt delikatne do nas. Najprawdopodobniej będzie Hubert (2. imię mojego Męża przy okazji
). Tak miał na imię znienawidzony były mojej siostry i ciężko jej sięz tym pogodzić, że my tak chcemy dać na imię jej chrześniakowi, no ale trudno.
Czy można kupować dla małych dzieci (niemowlaków) zakolanówki? Widziałyście gdzieś?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Muszka i Rosa jak pięknie wyglądają wasze szafeczki
Ja nawet nie mam gdzie jeszcze rzeczy dla malucha wkładać więc nic nie kupuje
Za to w Pl wiem że przyszedł kocyk i JUŻ chciała bym go zobaczyć
My po szpitalumega szybko poszło. Teraz czekam na wyniki ale z tego wszystkiego zapomniałam zapytać kiedy będą haha. Wizyta u położnej we wtorek
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny
wreszcie Was nadrobiłam, ale tyle tego było że nie pamiętam do czego miałam się odnieść.
Śliczne te ciuszki pokazujecie, zarówno dziecięce jak i ciążowe. Aż kusi żeby coś kupićale trzeba trenować silną wolę
gratuluję udanych wizytmoja w czwartek - już nie mogę się doczekać.
Paula - mi również się tak "stawia" macica. Tylko ja tego nie odczuwam jako ściąganie, bo nic nie czuję, tylko jak sie położę i ręką dotknę to czuję że jest twardy brzuch, ale najczęściej np jedna strona twarda jak skała (wtedy jakby jest wyżej ta twarda strona), a druga mięciutka. I brzuchol wtedy taki jakby skośny. Puszcza tak po kilku minutach.
Ja też nie czuję jeszcze ruchów - nic a nic.
Co do imion - u nas będzie Mikołaj, a jeśli dziewczynka to Pola lub EmilkaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 16:43
-
Hej, już po wizycie. Dzieciaczki rosną (odpowiadają 16t+5d), wszystkie pomiary prawidłowe, serduszka biją
i na 70% będą dziewczyny !!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5802fdfee6e0.jpgLeoparde, Paula55, Nicka678, rosax3, Mania25, monika91, kruszynka5, Anga1989, asiczka11, PannaNatalia, Jaguś_7810, Muszka15, megi78, Selja, mamakejti, evcikm81, gabi544, Another, Pikcia, Amore, cookiemonster, AniaKami, Solane, Marciiik, Ewela35, DTEM, sisi, Alimak lubią tę wiadomość
-
Gabi dziękuję za odp. U mnie głównie dół taki twardy ale też jak by po skosie. Dość duży obszar. Normalnie by rękę złamał jak by przywalil
Bulkaasia o rany ale wieści!!! Widziałam że wszystko ok i gratuluję babińcaco mąż na to??
bulkaasia lubi tę wiadomość
-
bulkaasia wrote:Hej, już po wizycie. Dzieciaczki rosną (odpowiadają 16t+5d), wszystkie pomiary prawidłowe, serduszka biją
i na 70% będą dziewczyny !!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5802fdfee6e0.jpg
Super, ze wszystko w porzadku bo i tak mialo bycGratulacje
Kruszynka5 -
bulkaasia wrote:U mnie wszyscy nastawieni byli na chłopców a tu taka niespodzianka. Mąż mówi, że wychowa je jak facetów
Pomysłów na imiona brak!!!!Leoparde, bulkaasia lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Bulkaasia,wooow no popatrz jak urosly dzieciaki! Supcio,te 30% jeszcze pozostaje ale kobietki,pewnie beda mialy temperamenty bo we dwie zawsze latwiej zrobic rozrube,dadza rade rownie dobrze jak chlopaki...tylko to nastawienie w glowie trzeba zmienic nie?
Ale mnie wkurza to klucie w pochwie dzisiaj,co chwile w innym miejscu ale jest jak razenie pradem i meczy mnie cale popoludnie...mialam drzemke mala lrzez to niedospanie w nocy ale to klucie nie ustapilo wrrr
Mamakejti,no tak nam sie tez wydaje ze Hugo pogodzi wszystkie nasze wymaganiajest w slowniku imion polskich wiec tez sie lapie,ogolnie troche tych Hugo w swiecie jest i w kazdym jezyku tak samo sie chyba wymawia..lubie takie hmm jak hugo,Bruno czy Iwo..wszystkie polskie a jakies takie z wyrazem mi sie wydaja,ale juz wybrane i nie bede mieszac mezowi w glowie
Za to bulkaasia moze poszalec!! Jak 4 imiona potrzebne to do wyboru do koloru