Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tak na dobranoc wpadlam tylko zglosic ze sie niezle zdziwilam jak sprawdzilam po dluzszej przerwie dzisiaj Boba dopplerem,zawedrowal juz calkiem wysoko i siedzial po lewej stronie! Czyli albo opanowal miesniaki i ma tam dla siebie juz miejsce,albo one nie urosly za wiele...albo nie wiem co jeszcze ale na tej wysokosci jeszcze nigdy go nientrafilam,kilka cm od pepka cayli macica juz sie faktycznie podnosi...
Dobrej nocki dla wszystkich,snow szalonych z jakims ksieciem tym razemno i bez boli brzucha!
-
Fatim - ja wizytuje w piatek
Mam nadzieje, ze przeloza mi godz na wczesniej bo czekac do 17:45 to mi sie nie chce
Tak poza tym dzien dobry
Pisze jeszcze z lozka ale zaraz bede wstawac robic kawkedzisiaj mam leniwy dzien tzn nie mam.nic w planach oprocz zafarbowania wlosow i zrobienia paznokci
Fatim, Marzenie27 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
ja dziś obstawiam rano lumpka (w środy mają dostawę), a potem fryzjer
bede miała dziś okazję poszperać w sieciówkach, ale nie planuję wielkich szaleństw
chyba, że coś mnie zachwyci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 06:40
-
nick nieaktualnyWitam
a ja dzisiaj całe popołudnie wone. Dopiero na 17 idę do genetyka po wyniki pappa wiec trzymajcie kciuki. A później najlepsza część dnia odbieram mojego najukochanszego syna od ojca. Wkurzylam się wczoraj bo okazało się ze dzieciak przeziebiony ale to nic nowego jak jest z ojcem
. No nic zaraz będzie w domku i już mamusia się nim zajmie
-
Witam dzień dobry i miłego dnia
Megi kciuki za testy
Kruszynki współczuję M chorego.. mam nadzieję że szybko wyzdrowieje. My pijemy ostatnio wit C w proszku i pomaga. Sypie się do wodypół łyżeczki i jakoś jak się czujemy gorzej to to Jaś stawia na nogi.
Anga witaj super że zakupy przychodzą dzisiaj wieczorem zajrzę do Lidla bo też znoszę jajo czy może już wystawili coś z jutrzejszej promocji
Witaj ejkej dzień dobryowocowych łowów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 08:29
-
Dzień dobry! Rany musze nadrobić caly wczorajszy dzień
Miłego dnia dziewczyny, ja dzis caly dzień biegam załatwiając milion spraw.
Wczoraj byłam na 3h spacerze, czułam się jak po wyprawie na mont everest!
Wieczorem klulo mnie w macicy jak cholera, w nocy przeszlo, dzis od rana kilka razy znowu zaklulo...nie wiem czy sie tym stresować czy cieszyć
Buziaki!!!
Aaaa bulkaasia gratulacje!!!!bulkaasia lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Witam !
Dzis konczymy 16 tc !!! Rozpoczynamy 17tosz to zaraz polowa bedzie !
Jutro ginekolog ! Moj stary w 13+0 mowil ze corka, na ip w 14+3 wychidzila corka a jutro w 16+1 mam nadzieje ze nic sie nie zmieni !Marciiik, Mania25, Anga1989, gabi544, Amore, lottinka, Zoja, Marzenie27 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Powiem Wam ze Bole w dole brzucha były moja codziennościa gdy.. pracowałam. Teraz zapominam co to jest.... Jak pisalyscie że czasem Was coś zaboli w podbrzuszu to ja byłam troszkę zdziwiona bo u mnie niemalże dzień w dzień. I zastanawiam się czy to po części kwestia przypadku ze te dwa tygodnie mam spokój ale zaraz coś zacznie się czy może rzeczywiście trzeba zwolnić tempo żeby tych boli nie było. Za to dwa dni temu źle wstałam i tak ogromny skurcz mnie zlapal w macicy ze nie wiedziałam co robić. Ale minęło parenascie sekund i puścił. teraz staram się uważniej wstawać.
Dziś szykuje się dzień odbierania paczek
Ja spodnie kupiłam na allegro dopasowane (oprócz nogawek) za 40 zł i jestem zadowolonanormalnie noszę S ale wzięłam M i jest ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 09:00
-
Dzień dobry
Rozpoczynam 18 tydzień i witam 5 miesiąc
Leci jak nie wiem co, ale to dobrze
Nie śpię juz od trzeciej, nic nie mogłam spać. Rano ledwo żywa ruszyłam się do laboratorium oddać krew i mocz do badań.
Dobrze ze mąż w domu dzisiaj, to może w ciągu dnia coś odeśpię..Marciiik, Anga1989, Mania25, megi78, bulkaasia, gabi544, DTEM, Amore, lottinka, Zoja, sisi, Marzenie27 lubią tę wiadomość
-
Rosa ja mam w głowie te same myśli co ty odnośnie płci. W 13 tyg na genetycznych wychodziła mi córka, w 14 tyg nie potwierdził że córka ale też nie widział synka więc dalej nic nie wiem
ale nie nastawiam się jeszcze na córcię bo moja kuzynka do 6 miesiąca miała mieć córkę a zrobiła sobie usg 3d i wyszedł chłopak
trochę się podłamała bo już część wyprawki miała ale trzeba było się z tym pogodzić
życzę nam obu żeby jednak córeczki się potwierdziły.
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Megi - trzymam kciuki za testy
gratuluję wszystkim rozpoczętych kolejnych tygodni. Ja dziś tylko obiadek ogarnę i siedzę w domkumoże potem na jakiś spacerek się wybiorę, choć nie wiem co wyjdzie z tego bo jestem taaaka niewyspana. Niby obudziłam się tylko o 5 na euthyrox a jak wstałam po 8 to taka połamana jakby pół nocy nie spała
Leoparde lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja....
Pisalam zeby Wam sie ksiaze przysnil a ja dzis z Obama we snie rozprawialam...pfff
Niewyspane? Ja teeeeez,niby tylko 2 pobudki na siusiu ale budze sie tez jak przewracacm sie z boku na bok....
Zaraz do pracy,jeszcze tylko ostatnie siusiu zalicze....
Gratki na wejscie w nowe tygodnie,Wasze mi leca jak szalone ale moje cos mi stanely w miejscu....Leoparde lubi tę wiadomość
-
A mnie dzisiaj nad ranem jak drugi raz zasnęłam męczył koszmar
siło mi się ze w kuchni w szafce zalęgły sie takie małe robaczki chyba białe nie wiem i biegały myszy..
boje się takich snów.. czy ktoś tez ma takie koszmary. .czemu to mi się śniło, teraz będę się stresować. .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 09:42
Kruszynka5 -
Hej hej dziewczynki
Gratuluję nowych tygodni, udanych zakupów, fantastycznych szafek i szyflad dla maluchów !!!
Bułaasia- Tobie gratuluję najbardziej!!! Cudne dzieciaczki, u sąsiadki mojej mamy są dwie dziewuchy i nazywają się DARIA i DIANA
Ja po swojej wizycie czuję niedosytnie zrobiła usg- a tak chciałam... powiedziała, że za tydzień połówkowe!!! W badaniu ginekologicznym wsio super- szyjka b/z , dopplerem posłuchaliśmy serducha (znowu płakałam)
Ale ogólnie wsio w porząsiu !!!
Amore, gabi544, bulkaasia, Leoparde, Zoja, Muszka15, Marciiik, megi78 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Lipcóweczki
Ja od soboty miałam taki nawał obowiązków, że nawet nie miałam siły i weny czegokolwiek sensownego napisać
Fajnie, że nasze grono powiększyło się o kolejne Mamusie
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne
bulkaasia a to Ci niespodzianka
Mnie dziś mąż zapytał, czy kupimy chustę. Czy któraś z Was używała i może się podzielić doświadczeniami?bulkaasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDTEM no to obie zaczynamy cykl
tak się zastanawiam dziewczyny nad laktatorami. Generalnie byłam przeciwnikiem, ale jak poczytałam o tych poprzegryzanych i odparzonych sutkach, to może jest to pewien sposób na ten problem? Nie mówie, że od samego początku przerzucić dziecko na butelkę, ale po prostu czasem się "odciążać". Ma któraś doświadczenie w tym temacie? Może to nie wygląda tak strasznie jak przedstawiają to internety?
Ja też mojego małego znalazłam w końcu koło pępkamartwiłam się w sumie, bo jeszcze pare dni temu dalej był bardzo nisko, poniżej linii majtek. Ale chyba trochę się ogarnął i zmienił pozycje
teraz dopiero słyszę jak bryka
a czuje najbardziej rano jak leżę na plecach
A no i schodzi mi to sikanie 3 razy w nocy. Od kilku dni wstaje tylko raz ok. 1-2 i tyleto mi się podoba
DTEM lubi tę wiadomość
-
Pikcia też myślę o chustowaniu
kuzynka mojego Męża używa i chwali sobie
tyle że z tego co patrzyłam w jednym sklepie internetowym to koszt ok 300-400 zł. Są też takie większe osprzęty ale od 7 kg wzwyz
Kurczę ja póki co w ogóle nie mam problemów ze wstawaniem w nocy do wc. Przez całą ciążę zdarzyło mi się to kilka razy ale dlatego że obudziłam się , nie mogłam usnąć, więc wstałam włączyłam wodę do grzania, poszłam do wc , napilam się i spać. Ale tak żebym się obudzila z parciem na pęcherz to nie. Ciekawe kiedy się zacznie i u mnie
Pikcia lubi tę wiadomość