Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nalunia wrote:zamawiałam z H&M - na razie 2 ale jak za tydzień potwierdzę w 100% że córeczka to chyba wykupie wszystkie możliwe
ok ruszam się na zakupy i obiadek robic dziś pieczarkowa, a na drugie kurczaczek z ryżem i surówką miłego dnia dziewczyny
Ja też mam pelno opasek z h&m. Niestety od kilku miesiecy mała nie da sobie nic założyc na głowkę, ale przez pierwsze pół roku miała codziennie opaskęNatalia 27.03.2016
-
Nalunia,rozkoszne zakupy poczynilas
Moja mialla chyba tylko jedna cienka opasecake ale jak byla starsza to mialam w zimie faze na berety,oj uwielbialam ja w beretach teraz czesze sie sama a jak kupie ubrania jakies to ogolnie sa zbyt fancy....chyba najlepiej sie czuje w dziurawych szkolnych rajtuzach tyle ze strojenia corki....rzuce sie na tego malego ktosia ktory nie bedzie marudzil ,taaak nalewno tak zrobie
Czekam na powizytowe info i ogolnie od dziewczyn ktore milcza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 13:44
Selja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Teraz weszlam na chwile i widze ze dalej niema zadnych wiesci od Jagus i Zoji, mam nadzieje ze u Was wszystko ok.
Megi daj znac jak tylko bedziesz po !!!
Trzymam kciuki za wszystkie dzisieneze wizyty!!!
Ale Wam zazdaszczam tych ruchow moje Dziecio jeszcze o sobie niedaje znac
A dzisiaj zaczynamy 18 tydzienDTEM, Anga1989, Selja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kochane BARDZO WAM DZIĘKUJĘ ZA WSPARCIE . No to już po wszystkim. Białystoku byliśmy zgodnie z planem ok 8.00 ale zanim się wszystko ogarnęło to amnio robili mi o 10.00 super pan doktor . Zresztą okazało się ze pochodzi z Olsztyna wiec mieliśmy o czym gadać, więc tak mnie zagadal ze nawet nie wiem kiedy jego asystentka skończyła pobierać płyn. Uczucie dziwne ale tylko jak wkluwa i nie jest to ból, później juz nie czułam nic. A najlepsze jest to ze po wszystkim ja dalej leżałam a doktor ze to juz ja mówię no wiem tylko nie wiem co dalej, a on no nic proszę iść na obiad a potem lecieć do domu hehehe. Wiec ja na to ale jak to a on no w sumie nich pani weźmie dziś kontrolnie nospe wiec dopytuje dalej czy to oznacza że mogę się ruszać i dowiedziałam się że oczywiście byle maratonów nie robić . A tak na bardziej poważnie powiedział ze dobrze to wygląda ale trzeba mieć 100% pewnosci. No a teraz leze sobie w domku juz trzeba odpocząć.
Ciesze się ze mogę na was liczyć chociaż wirtualnie. Dzięki jesteście kochane, ale kciuki proszę trzymać dalej. Trudno jakoś wasi starzy bez obiadkow przez 2 tyg wytrzymają heheheAnga1989, Nalunia, sisi, Marciiik, mamakejti, Mania25, DTEM, Selja, AniaKami, rosax3, asiczka11, Leoparde, PannaNatalia, She86, Solane, lottinka, Luz Maria, gabi544 lubią tę wiadomość
-
uf dobrze że po wszystkim dużo dużo odpoczynku teraz potrzebujesz! nie ma co się martwić bo przecież wszystko będzie dobrze !
-
Cześć Dziewczyny,
ja dziś doświadczyłam przypływu mocy II trymestru - czekałam na tę energię, czekałam i w końcu jest ;p Wysprzątałam generalnie całą kuchnię, upiekłam bułeczki drożdżowe, aż miło
Teraz herbatka i nadrabianie forum.
Też z niecierpliwością czekam na info od Jagody.
Jutro wizyta, ale tylko u lekarza GP, czyli ciśnienie, waga, mocz - bez USG to tak nie cieszy ta wizyta
Uwielbiam te opaski u dziewczynek Jeśli będę mieć córeczkę to też od razu zamawiam zapas ;p
Buziaki -
nick nieaktualny
-
Megi super, że już po wszystkim! Teraz tylko spokojnie poczekać na wyniki, ale już lekarz na pewno odbarzył Cię dobrą energią dzięki takiej uwadze
Dziękuję za wpisy odpośnie napinania brzucha Dzięki temu wiem, jak interpretować takie rzeczy
No właśnie mi też się wydaje, że czasem dziecko jest w nieco innym miejscu niż zwykle Tak w ogóle to wydaje mi się, że za tydzień-dwa powinnam już czuć coś pod ręką, bo dziś tak sobie siedziałam i jakby mi coś pukało tak mega mega delikatnie w rękę Ale to nie ten etap, żeby być przekonanym
Cudowne opaski dla dziewczynki Tego mi właśnie będzie żal jak potwierdzi się chłopiec Ale mam nadzieję, że kiedyś sobie odbiję Póki co psu robię kiteczki Na szczęście go nie przebieram
I jeszcze jedna sprawa. Przypadkiem dowiedziałam się całkiem ciekawej rzeczy. Mianowicie ktoś zamiast pieluszek tetrowych na wypadek ulewania czy wycierania buzi etc. używał badz planuje uzywac takich mini ręczników z IKEI do rąk (30x30 cm). Co myślicie o tym? Widzę, że na Allegro zestaw 4 sztuk na jednej aukcji kosztuje 6 zł... 100% bawełna. W odcieniach szarości, ale to chyba nic takiego? Ręczniki do takiego celu trzeba też wygotowywać?
W ogóle to jak zamawiałam pieluchy flanelowe, to wzięłam też kocyk bambusowy. Jejku jaki on delikatny, lekko śliski nawet i ma tak przepiękny wytłaczany wzór.. Wygląda dosłownie jak bardziej luksusowy obrusWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 15:41
-
Mania,ja takie pieluchy tetrowe to uzywalam do wszystkiego w sensie ze do odbijania bo moja cora ulewala sporo,do tamowania mleka z cycow,do wycierania buzi dziecka, no taka szmata dobrze chlonaca ktora zawsze byla pod reka a wlasciwie dwie albo trzy bo ciagle gdzies cos sie lalo...moze taki recznik tez bylby dobry z tym ze dla mnie wazne zeby to bylo cienkie,takie wiesz zeby latwo bylo zmiac,poskladac...flaneli nie bede kupowac bo mialam 2 takie ala gigantyczne pielucho-przescieradla bez gumek i do niczego mi sie nie nadaly..
Pokazuj ten kocyk bo mnie zaciekawilas,chcialabym jakis uroczy kocyk..no wlasciwie kupie ze 2 bo pewnie gdzies od kogos tez cos dostaneWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 15:55
-
Muszka na opakowaniu nazywa się pieluchą, ale na stronie sklepu już kocykiem i szczerze to na pieluchę by mi było go szkoda
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31434273d85b.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61b6870162ca.jpgMuszka15, Anga1989 lubią tę wiadomość
-
Muszka15 wrote:No faktycznie zbyt ozdobny scieg jak na pieluche az sie niemoge doczekac zeby zobaczyc jak te bambusowe produkty wsiakaja wode..nigdy nie mialam,dlatego jestem ciekawa
Kiedyś pewnie sprawdzę, wg opisu 60% lepiej niż bawełna, zobaczymy przy testowaniu Choć u mnie jego właściwości chłonące raczej nie będą wykorzystywane A nie mam w planach kupowania więcej ani flaneli ani bambusowych Tylko te tetrowe jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 16:07
-
Też na razie zbieram, a prać będę pewnie po 30. tygodniu
No, sporawe, ale to dobrze, bo na dłużej starczą. Ja na razie wzięłam taką mniejszą, żeby zobaczyć jak mi się sprawdzi - jeśli będzie mi potrzebna, przydatna itd to jak dziecko z niej wyrośnie, to dokupię taką dużą. Na razie nie chciałam, bo większa była o wiele droższa Ale myślę na razie tylko o przykrywaniu latemWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 16:22