Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pamietacie jak jeszcze nie dawno dodawalysmy zdjecia swoich nawet nie jedno centymetrowych szczesc ? A tu juz takie duze bobasy.. rozczulam sie jak pomysle ze to byla zaledwie mala kropka na usg a teraz w calosci nie mozna zdjecia zrobic ..
Ps. Moja mala ma wlasnie czkawke skacze mi i skacze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 10:19
sisi lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
She86 wrote:Hej Ania jak tam? Szew założony? Kiedy wychodzisz do domku?
Dopiero we wtorek ide, boje sie juz strasznie i nie moge doczekac:)
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Jagna kochanie odezwij sie, zaraz forum padnie bo kazda z nas odswieza po 100 razy na sekunde;) wierze ze wszystko jest ok! Buziaki
-
Tak,Jagna trzyma nas w napieciu...
Jeszcze o twardnieniu bylo,ja mam jakby dwa rodzaje,takie gdzie brzuch jak skala i ciezko sie poruszac czy oddychac swobodnie albo takie gdzie czuje ze sie cos zbliza,ze idzie falami....te pierrwsze mam jak stoje,chodze,robi sie ze tak powiem automatycznie,szybko twardnieje i jest a te drugie mam np teraz,leze w fotelu,nogi na podnozku i wszystko wygodnie a tu idzie taka fala twardnienia czy dreszczy nie wiem jak to nazwac..dretwienie takie tylko ja to czuje bardziej od dolu do glry niz odwrotnie...moze to zludne bo macica jeszcze nie taka spora u mnie,zdecydowanie konczy sie pod pepkiem -
To ja mam jeden rodzaj twardnienia. Pojawia się jak coś robię, dużo chodzę, bawię się z synem. Brzuch się napina wtedy, twardnieje. Jeżeli na chwilę się położę, to szybko to mija.
Od kilku dni mam inny rodzaj bólu, ale nie związany z twardnieniem. Poniżej brzucha, po lewej stronie boli, tak jakby ciągnie. I jest to ból stały. W zasadzie cały dzień odczuwam to miejsce. Nie wiem co to jest, w pierwszej ciąży tak nie miałam. Trochę mnie to martwi, ale jutro mam wizytę więc mam nadzieję, że lekarz mnie uspokoi. -
Muszka15 wrote:Tak,Jagna trzyma nas w napieciu...
Jeszcze o twardnieniu bylo,ja mam jakby dwa rodzaje,takie gdzie brzuch jak skala i ciezko sie poruszac czy oddychac swobodnie albo takie gdzie czuje ze sie cos zbliza,ze idzie falami....te pierrwsze mam jak stoje,chodze,robi sie ze tak powiem automatycznie,szybko twardnieje i jest a te drugie mam np teraz,leze w fotelu,nogi na podnozku i wszystko wygodnie a tu idzie taka fala twardnienia czy dreszczy nie wiem jak to nazwac..dretwienie takie tylko ja to czuje bardziej od dolu do glry niz odwrotnie...moze to zludne bo macica jeszcze nie taka spora u mnie,zdecydowanie konczy sie pod pepkiem
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Witajcie w ten piękny dzień. Dziś mam wizytę i już nie mogę się doczekać. Nie widziałam malutkiej od miesiąca
Dziś też biorę juz l4 bo za bardzo boli mnie brzuch wieczorami. Czas odpocząć
Miłego dnia trzymajcie kciuki za wizytęNicka678, kruszynka5, asiczka11, lottinka, Solane, Marciiik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
She86 wrote:Aaa myslałam że juz w ten wtorek poszłaś, nie ma się czego bać
Ja sie chyba boje calego pobytu w szpitalu, obce miejsce, obcy ludzie, do tego złe wspomnienia:( dwa ostatnie razy w szpitalu konczyly sie tragedia i wychodziłam z niego sama. Zwariuje i osiwieje do nastepnego piatku.
A ty jak sie czujesz kochana?
-
dzień dobry kciuki za wizytujące dziewczyny no i za dzielną MEGI! apropos promocji to teraz (chyba jeszcze do dzis) jest w promocji tez lovela 1,5l za 16,99 zł -10% jak się ma kartę rossne ja się zaopatrzyłam w płyn do prania, aa w auchan kupiłam JELP do płukania - Boziu jak on ślicznie dzidziusiowo pachnie!!! cudo dziś przyszły mi drobiazgi dla małej, miś i opaski z kokardką
Anga1989, She86, Nicka678, Mania25, Leoparde, Paula55, Pikcia, DTEM, Marciiik lubią tę wiadomość
-
AniaKami wrote:Ja sie chyba boje calego pobytu w szpitalu, obce miejsce, obcy ludzie, do tego złe wspomnienia:( dwa ostatnie razy w szpitalu konczyly sie tragedia i wychodziłam z niego sama. Zwariuje i osiwieje do nastepnego piatku.
A ty jak sie czujesz kochana?
Rozumiem po części, bo dokładnie rok temu leżałam miesiąc (28 dni) w szpitalu na podtrzymaniu, teraz byłam "tylko" 5 dni, a i tak wyszłam na żądanie, bo chcieli mnie wypuścic na 3 dzień od założenia szwu, a miałam być 3 dni w sumie!! Oczywiscie zostałam mega pokluta, bo mam wg pielęgniarek poskręcane żyły i nie mogły się wkłuć.. porażka i wogóle cały ten wenflon Ja miałam łazienkę na korytarzu, pokój 3 osobowy, rok temu byłam przez kilka dni w takim sześcioosobowym, tragedia ;/ Więc nie było tak źle, koleżanki miałam spoko.
Mam nadzieję, że też Ci się trafią takie fajne dziewczyny, reszta juz pójdzie. Nie myśl o tym co było. Teraz nosisz w sobie dziecko które urodzisz w terminie, myśl pozytywnie kochana
Ja czuje się ok, dziś odczuwam krótkie twardnienia, zobaczymy co lekarz powie. Chociaż strach mu cokolwiek powiedziec żeby mnie zaraz na kroplówki do szpitala nie wysłał
AniaKami lubi tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
lottinka wrote:Nalunia jakie piękne! Skad kupowalas opaski?
Moja macica dzis mnie wkurza, zaczynam regularnie brać magnez i mam nadzieje ze szybko sie ogarnie
Megi, jak tam???
zamawiałam z H&M - na razie 2 ale jak za tydzień potwierdzę w 100% że córeczka to chyba wykupie wszystkie możliwe
ok ruszam się na zakupy i obiadek robic dziś pieczarkowa, a na drugie kurczaczek z ryżem i surówką miłego dnia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 12:28