WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2017
Odpowiedz

Lipiec 2017

Oceń ten wątek:
  • PiKi Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co to za promo w rossmanie?

f2w3dqk37wy2z51g.png
  • Pikcia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piki, w Rossmannie jest teraz -20% na pieluchy :) A kosmetyki dziecięce są w promocji 2+1 (a jak masz aktywną kartę Rossnę to 2+2). Czyli wybierasz 3 (lub 4)kosmetyki i ten 1 lub 2 najtańsze masz za free :)

Dziewczyny na fb radziły, żeby mniej więcej w podobnych cenach wybierać, bo tak się najbardziej opłaca :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 10:56

km5scwa1iu8rlkuf.png

F. <3 III.2019
    M. <3 VII.2017
    K. <3 IV.2006

• Mania25 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak chusteczki też się łapią na 2+2 :)

Ja jeszcze czekam pół godziny na drugie pobranie i do domku :) miałam cytryne że sobą i mi kobitka wcisnela. Powiem szczerze że bardzo smaczne :) mi było słabo i niedobrze jedynie przed pobraniem a po dawce glukozy mam siłę by czekać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:32

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• Majetta Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem juź po krzywej :) I powiem wam, że nie było źle :) Dostałam glukozę o smaku cytrynowym i smak ok i o dziwo konsystencja również, poszło spoko a tak się bałam :p

07/2017 💕 Misia
    07/2021 💔7tc Aniołek
    04/2022💕Gaja 🌈
  • Pikcia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania, Majetta, super, że przetrwałyście badanie. Ja miałam normalną glukozę, a taka z cytryną/cytrynowa pewnie o wiele lepsza ;)

km5scwa1iu8rlkuf.png

F. <3 III.2019
    M. <3 VII.2017
    K. <3 IV.2006

• Mania25 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pikcia oj na pewno, bo z cytryną smakowała jak lemoniada :D

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• Nalunia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też się zaopatrzyłam wcześniej w cytrynową glukozę :) czekam na wyniki mam nadzieję że znów będą oki :) z rossmannowej promocji też skorzystałam kupiłam chusteczki hippa i huggies i teraz kupię kosmetyki hippa i pampersy premium care 0,1,2 żeby mieć na zapas 3 miesiące bo promocja jest fajna :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 14:24

[img][/img]
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalunia 0 tez planujesz? One sa dla takich malenkich wczesniaczkow. Ja kupilam 1 4 opak (1 premium care 2 zielone pampersy i 1 babydream na probe)
    I 2 opak 2 pampers i tez babydream

Te babydream maja naprawde fajne opinie wiec chce sprobowac. Dobre opinie maja tez dada tez sprawdzimy :-)

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • Nalunia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam jedne 0 żeby mieć do szpitala i mam 3op jedynek po 80 szt i planuje ze 4 Oo dwójek - siostra mi tak poradziła - rodziła 4 ms temu :-) poza tym na szkole rodzenia mówią ze takiemu maleństwu siku przebiera sie max co 2 h żeby nie odparzy wiec myśle ze 240 pampersow na miesiąc starczy, siostra tez mówiła ze zerówek jedno opakowanie na szpital pózniej jedynki przez miesiąc a kolejne 3 ms dwójki :)

[img][/img]
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalunia to widzę, że całkiem dobrze wykalkulowałam. Bo wzięłam 3x88 1 i 5 paczek 2. Myślałam, że to zbyt dużo, ale widać może się wstrzelę dobrze w ilośc :)

Kaktus a z Babydream wzięłaś serię Fit&Go czy klasyczną?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 21:19

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• Nalunia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania bardzo dobrze :-) jutro będę polować na dwójki bo dziś pustka była :-) słyszałam ze te z babydream fun&fit tez są bardzo fajne ale jakoś na start wole chyba premium care podświadomie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 22:32

[img][/img]
  • DTEM Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2017, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

PannaNatalia- strasznie współczuję, oby tylko udało się zachamować!

Powoli wszystke wkraczamy w III trymestr, zaraz zaczniemy odliczanki do porodu- jak to leci :)

My dziś porządkowo w domku- synuś odpoczywa, czuje się dobrze, ból pomału ustępuje.

Miłego Dnia !!!

1kaktus, Anga1989, gabi544, AniaKami, Marciiik, Leoparde, bulkaasia lubią tę wiadomość

5djy9n73ddhyjn9b.png 9.110heart.gif.
    9f7je6ydpsf0hnxs.png
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2017, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania25 wrote:
    Nalunia to widzę, że całkiem dobrze wykalkulowałam. Bo wzięłam 3x88 1 i 5 paczek 2. Myślałam, że to zbyt dużo, ale widać może się wstrzelę dobrze w ilośc :)

Kaktus a z Babydream wzięłaś serię Fit&Go czy klasyczną?

Z babydream wzielam fit& go po 1 opak 1 i 2.

qdkki09kwrowb7nz.png

• 1kaktus Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2017, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niechce od poczatku pupci przyzwyczajac do 1 pieluszek bo potem jest ponoc duzy problem ze zmiana na jakiekolwiek inne. Dyzo Mamusiek mnie przed tym przestrzegalo. Dlatego mam 1 w 3 rodzajach i 2 jak narazie w 2 zeby zmieniac. A jak vedzie w praktyce zobaczymy :-)

qdkki09kwrowb7nz.png

• 1kaktus Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2017, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jesli chodzi o ilosci to mam ok 140szt (jak ktores zostana to oddam poprostu). 2 mam ok 100 szt i jeszcze dokupie. A potem juz 3 beda.

qdkki09kwrowb7nz.png

• Nalunia Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2017, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello , mam już wyniki krzywej 3pkt kolejno, 81,109,111 - niepokoi mnie to że po 2 h nie spadło ale wg wytycznych PTD jest okay bo żadna wartość nie przekroczyła 153, no nic czekam na wiadomość od mojego diabetologa co robimy dalej - nie ma co się martwić na zapas :)
    Wczoraj jeszcze dokupiłam kosmetyków HIPPA w sumie mam 4 oliwki, 4 żele, 4 płyny do kąpania i 2 mleczka, jeden żel podkradłam małej żeby przetestować na sobie hiehie :) do tego mam 10 setów chusteczek po 2-3 op każde myślę że na jakiś czas starczy :D miałam już kupować to słynne oilatum ale poczytałam srokao i dobrze że nie kupiłam :)
    Dziewczyny nie dajcie się nabrać na te nowości z DOVE BABY, srokao analizowała i porażka - same konserwanty i olej mineralny albo wazelina.. a szkoda :(
    DTEM my w piątek wkraczamy w III trymestr :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 10:11

DTEM lubi tę wiadomość

[img][/img]
  • Mania25 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2017, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalunia ja nawet mimo czytania Srokao wczoraj po obciążeniu glukozą poleciałam do Rossmanna z myślą kupienia tych kosmetyków ze względu na to, że lubię zapach produktów Dove. Pomyślałam sobie, że będzie na później. Ale jak powąchałam wszystko co mnie interesowało i to wszystko śmierdziało, to odpuściłam sobie szczęśliwa, że udało mi się nie kupić czegoś szkodliwego i samą siebie przekonać, że oprócz marki i opakowania nie ma tam nic, co kusi :) Podobnie miałam z Niveą (też powąchałam wszystko i produkty nie wyróżniają się dla mnie zapachem). Skoro wszystko dla dzieci jest bezzapachowe, to po co pchać się w to, co ma w sobie coś szkodliwego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 10:20

aaVJp2.png
    SYbyp2.png

• PiKi Ekspertka

Wysłany: 5 kwietnia 2017, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze nie wiem jakie kosmetyki kupie, ale kilka dziewczyn ktore z mojego otoczenia rodzily w ostatnich 6 miesiacach przestrzegaly mniej - im mniej kosmetykow tym lepiej, najlepiej olejek kokosowy bezzapachowy/oliwka bezzapachowa, i jakis delikatny specyfik do kapieli, krem do pupci i wszystko, z pieluszek kupie Dady z Biedry ale jeszcze poczekam do czerwca. pytalam zone kuzyna jak to jest z pieluszkamiw szpitalu w ktorym bede rodzic - tam daja pieluszki, wiec wezme sobie na wszelki doslownie kilka sztuk.

ja teraz jestem na etapie szukania lzeczka dla malej, mamy kolyske taka do 6 miesiecy ktora odmalujemy na bialo, bede ja miala w sypialni i teraz sie zastanawiam czy juz kupowac lozeczko czy poczekac az dziecko bedzie mialo kilka mies bo i tak bedzie w nocy ze mna w kolysce.

f2w3dqk37wy2z51g.png
  • PiKi Ekspertka

Wysłany: 5 kwietnia 2017, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    forum nam umiera :(

f2w3dqk37wy2z51g.png
  • Jaguś_7810 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2017, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Piki" masz chyba racje, mało która tutaj zagląda- a szczerze mówiąc wolałam jakoś bardziej tutaj sie udzielać niż na fb ... :(

Hejoo dziewczyny zyjecie na tym forumm ?? :)

hchyyx8d1rhjy3jw.png

13 c.s. szczęśliwy <3 !!
    Synuś czekamy na Ciebie :)
‹‹ 707 708 709 710 711 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ