Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Piki, w Rossmannie jest teraz -20% na pieluchy A kosmetyki dziecięce są w promocji 2+1 (a jak masz aktywną kartę Rossnę to 2+2). Czyli wybierasz 3 (lub 4)kosmetyki i ten 1 lub 2 najtańsze masz za free
Dziewczyny na fb radziły, żeby mniej więcej w podobnych cenach wybierać, bo tak się najbardziej opłacaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 10:56
-
Tak chusteczki też się łapią na 2+2
Ja jeszcze czekam pół godziny na drugie pobranie i do domku miałam cytryne że sobą i mi kobitka wcisnela. Powiem szczerze że bardzo smaczne mi było słabo i niedobrze jedynie przed pobraniem a po dawce glukozy mam siłę by czekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:32
-
ja też się zaopatrzyłam wcześniej w cytrynową glukozę czekam na wyniki mam nadzieję że znów będą oki z rossmannowej promocji też skorzystałam kupiłam chusteczki hippa i huggies i teraz kupię kosmetyki hippa i pampersy premium care 0,1,2 żeby mieć na zapas 3 miesiące bo promocja jest fajna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 14:24
-
Nalunia 0 tez planujesz? One sa dla takich malenkich wczesniaczkow. Ja kupilam 1 4 opak (1 premium care 2 zielone pampersy i 1 babydream na probe)
I 2 opak 2 pampers i tez babydream
Te babydream maja naprawde fajne opinie wiec chce sprobowac. Dobre opinie maja tez dada tez sprawdzimy -
Ja kupiłam jedne 0 żeby mieć do szpitala i mam 3op jedynek po 80 szt i planuje ze 4 Oo dwójek - siostra mi tak poradziła - rodziła 4 ms temu poza tym na szkole rodzenia mówią ze takiemu maleństwu siku przebiera sie max co 2 h żeby nie odparzy wiec myśle ze 240 pampersow na miesiąc starczy, siostra tez mówiła ze zerówek jedno opakowanie na szpital pózniej jedynki przez miesiąc a kolejne 3 ms dwójki
-
Nalunia to widzę, że całkiem dobrze wykalkulowałam. Bo wzięłam 3x88 1 i 5 paczek 2. Myślałam, że to zbyt dużo, ale widać może się wstrzelę dobrze w ilośc
Kaktus a z Babydream wzięłaś serię Fit&Go czy klasyczną?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 21:19
-
Mania bardzo dobrze jutro będę polować na dwójki bo dziś pustka była słyszałam ze te z babydream fun&fit tez są bardzo fajne ale jakoś na start wole chyba premium care podświadomie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 22:32
-
Witajcie
PannaNatalia- strasznie współczuję, oby tylko udało się zachamować!
Powoli wszystke wkraczamy w III trymestr, zaraz zaczniemy odliczanki do porodu- jak to leci
My dziś porządkowo w domku- synuś odpoczywa, czuje się dobrze, ból pomału ustępuje.
Miłego Dnia !!!1kaktus, Anga1989, gabi544, AniaKami, Marciiik, Leoparde, bulkaasia lubią tę wiadomość
-
Mania25 wrote:Nalunia to widzę, że całkiem dobrze wykalkulowałam. Bo wzięłam 3x88 1 i 5 paczek 2. Myślałam, że to zbyt dużo, ale widać może się wstrzelę dobrze w ilośc
Kaktus a z Babydream wzięłaś serię Fit&Go czy klasyczną?
Z babydream wzielam fit& go po 1 opak 1 i 2. -
Ja niechce od poczatku pupci przyzwyczajac do 1 pieluszek bo potem jest ponoc duzy problem ze zmiana na jakiekolwiek inne. Dyzo Mamusiek mnie przed tym przestrzegalo. Dlatego mam 1 w 3 rodzajach i 2 jak narazie w 2 zeby zmieniac. A jak vedzie w praktyce zobaczymy
-
hello , mam już wyniki krzywej 3pkt kolejno, 81,109,111 - niepokoi mnie to że po 2 h nie spadło ale wg wytycznych PTD jest okay bo żadna wartość nie przekroczyła 153, no nic czekam na wiadomość od mojego diabetologa co robimy dalej - nie ma co się martwić na zapas
Wczoraj jeszcze dokupiłam kosmetyków HIPPA w sumie mam 4 oliwki, 4 żele, 4 płyny do kąpania i 2 mleczka, jeden żel podkradłam małej żeby przetestować na sobie hiehie do tego mam 10 setów chusteczek po 2-3 op każde myślę że na jakiś czas starczy miałam już kupować to słynne oilatum ale poczytałam srokao i dobrze że nie kupiłam
Dziewczyny nie dajcie się nabrać na te nowości z DOVE BABY, srokao analizowała i porażka - same konserwanty i olej mineralny albo wazelina.. a szkoda
DTEM my w piątek wkraczamy w III trymestrWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 10:11
DTEM lubi tę wiadomość
-
Nalunia ja nawet mimo czytania Srokao wczoraj po obciążeniu glukozą poleciałam do Rossmanna z myślą kupienia tych kosmetyków ze względu na to, że lubię zapach produktów Dove. Pomyślałam sobie, że będzie na później. Ale jak powąchałam wszystko co mnie interesowało i to wszystko śmierdziało, to odpuściłam sobie szczęśliwa, że udało mi się nie kupić czegoś szkodliwego i samą siebie przekonać, że oprócz marki i opakowania nie ma tam nic, co kusi Podobnie miałam z Niveą (też powąchałam wszystko i produkty nie wyróżniają się dla mnie zapachem). Skoro wszystko dla dzieci jest bezzapachowe, to po co pchać się w to, co ma w sobie coś szkodliwego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 10:20
-
ja jeszcze nie wiem jakie kosmetyki kupie, ale kilka dziewczyn ktore z mojego otoczenia rodzily w ostatnich 6 miesiacach przestrzegaly mniej - im mniej kosmetykow tym lepiej, najlepiej olejek kokosowy bezzapachowy/oliwka bezzapachowa, i jakis delikatny specyfik do kapieli, krem do pupci i wszystko, z pieluszek kupie Dady z Biedry ale jeszcze poczekam do czerwca. pytalam zone kuzyna jak to jest z pieluszkamiw szpitalu w ktorym bede rodzic - tam daja pieluszki, wiec wezme sobie na wszelki doslownie kilka sztuk.
ja teraz jestem na etapie szukania lzeczka dla malej, mamy kolyske taka do 6 miesiecy ktora odmalujemy na bialo, bede ja miala w sypialni i teraz sie zastanawiam czy juz kupowac lozeczko czy poczekac az dziecko bedzie mialo kilka mies bo i tak bedzie w nocy ze mna w kolysce.