Lipiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do łóżeczka to też mam z allegro, ale. Ie pamiętam z od jakiego sprzedawcy bo siostra zamawiała. My mamy bez szuflady i po prostu tylko wyjmowane szczebelki. Takie zwykłe najprostrze. Ale co jak co. Moja kuzynka ma identyczne tylko w innym kolorze a różnica w cenie to prawie 200 zł. Wykonanie, konstrukacja, wyglad po złożeniu nie odbiegają w żaden sposób, taże polecam rozejrzeć się po internetach i poszukać, bo w sklepach stacjonarnych jest dokładnie to samo tylko częstro drożej.
Kattty lubi tę wiadomość
-
Napisalam na fb więc i tutaj napisze
Niki wazy 1148g bryka i szaleje, wszystko ma na swoim miejscu. Lekarka stwierdziła, że ma owsiki bo się wierci i wierci. Ale ładnie buzię pokazała nic nie przytyłam od ostatniej wizyty o_O i wizyty już co 3 tygodnie
sisi, lipa, Pikcia, Kattty, PiKi, DTEM, DarkPrincess, Nalunia lubią tę wiadomość
-
Cześć Piękne, ja dorzucam info do listy kaktus1, może zamiast termometru do wody i oddzielnie bezdotykowego zapodacie sobie taki bezdotykowy, który mozna ustawić na człowieka lub otoczenie i wtedy mżna sobie tempkę wody, mleka, pokoju zmierzyć? ja polecam niezmiennie microlife
lipa, DTEM lubią tę wiadomość
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
mamakejti wrote:Cześć Piękne, ja dorzucam info do listy kaktus1, może zamiast termometru do wody i oddzielnie bezdotykowego zapodacie sobie taki bezdotykowy, który mozna ustawić na człowieka lub otoczenie i wtedy mżna sobie tempkę wody, mleka, pokoju zmierzyć? ja polecam niezmiennie microlife
Pewnie tak ale do wody juz mam a na zakup mikrolife przekonalas mnie Ty jako ze jest najlepszy -
Witajcie mamusie pchmurno i brzydko ale za to majowo
Jeżeli o ciuszkach mowa, to najwięcej mam 50-56 a więc marne szanse żeby młody wiele z nich założył co do szt to po praniu i segregacji mogę przeiczyć. Rozmiar rozmiarowi nierówny więc planuję nie patrzeć do końca na rozmiar tyko na wielkość- czyli jak body 56-56-68 są takie same wielkściowo to ądują razem
Łóżeczko trafiło nam się używane przez pół roku w stanie idealnym, niestety bez szuflady ale za to 140/70 z możliwościa późniejszej sofki. W zestawie był całym asortymentem czyt. przewijak karuzela pościel organizer... za 450 zł. Dokupiłam nowy materacyk i jest ok
Co do krwi pępowinej, jestem niezmiennie na nie!!! Poczytajcie opinie innych ludzi, wszystkie za i przeciw przedewszystkim.
Pozrawiam WAS i troszkę słoneczka na majówkę życzęsisi lubi tę wiadomość
-
Ha! Weszłam na forum zobaczyć mój suwaczek i czy jeszcze pamietam dane do logowania
Co do krwi pepowinowej - nie nie nie! Nie zmieniło sie nic od czasu naszych fejsbukowych rozmów
Co do łóżeczka, na pierwsze ok 3 mies mam dostawkę/kołyskę, 40x90, potem kupię łóżeczko w mokee
Kattty, pewnie ze pamiętamy! Bardzo mało sie tu teraz dzieje z tego co widzę, za to nasz facebook działa prężnie! Zapraszamy jakbyś chciała dołączyć
Całuski i zmykam na kolejny miesiąc pewnie, odzwyczailam sie i juz mi niewygodnieDTEM lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Dziewczyny udanej majóweczki W UK dzień zaczął się pochmurnie ale zapowiadają przejaśnienia i nawet 14 stopni, a my wybieramy się do "żyjącego muzeum" coś w stylu dr Quinn
Anga1989 lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
Cześć,
Dziękuję, popadszę dzisiaj łożyczka i sklepy.
pewnie, że chcę na fb)jak tam was znależć? było by super wygodnie)
a gdzie macie te listy? na razie mam tylko kilka ciuchów różnych rozmiarów. Wóżek i przewijak, będę miała od koleżanki, chociaż nie muszę tym przejmować się) -
ja tez nei wiem jak dolaczyc do fb
my mamy odwloany wyjazd wiec bedzie w domu i troche u rodzicow, dzis sie bierzemy za sprzatnie pokju dla malutkiej.
serniczek sie piecze, mozeria zrobiona, schabowe rozbite i ziemniaczki obrane. czekam na meza, odpoczywam, bo pozniej sie narobie.
kiedy robicie badania GBS? to robi gin? -
PiKi wrote:ja tez nei wiem jak dolaczyc do fb
my mamy odwloany wyjazd wiec bedzie w domu i troche u rodzicow, dzis sie bierzemy za sprzatnie pokju dla malutkiej.
serniczek sie piecze, mozeria zrobiona, schabowe rozbite i ziemniaczki obrane. czekam na meza, odpoczywam, bo pozniej sie narobie.
kiedy robicie badania GBS? to robi gin?
-
nick nieaktualnyNie, tak tu sobie dogorywamy ale fajnie tu posiedzieć, nic nie umyka
Ja czekam aż teściowie w końcu wyjadą na jakieś imieniny i zacznę okupywać kuchnie. Ilości słodyczy jakie pożeram mnie przerażają...właśnie biore się za jakiegoś szybkiego ucierańca z owocami bo zwariuje