LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
anecz_kaa wrote:Mojego gina nie bedzie 2 tyg a i tak jakby cos to IP.teraz jest ok, leki mam zalecenia tez. Ja jakos nie mam potrzeby chodzic co 2 tyg jesli jest ok. Mwizyte mam zabookowana na 20 czerwca i na 6 jakbyn jednak chciała. A tak szczerze tonawet kak cos jest nie tak to zostaje Nam tylko szpital
Generalnie z moja szyjka bez zmian czyli troche musze lezec i tak jak teraz spokojnie drobne prace typu obiad
To dobrze, że nic nie zmieniło się na gorsze.Czyli możesz funkcjonować na prawie takich samych obrotach jak teraz. Ale ogródek i takie inne rzeczy odpuść sobie. Wiem, że ciężko ale młoda najważniejsza. Przynajmniej do 37tc a potem to już zobaczysz jak to będzie
)
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
blama wrote:dzień dobry - 34 tydzień czas start, ostatnio wszyscy się mnie pytają czy mam już spakowaną torbę do szpitala, a ja nawet kupionej torby nie mam!
Ja mam taką zgrabną walizkę męża - zawsze ją bierze jak jedzie na jakieś szkolenie.
Ostatnio mówiłam mu że tak za miesiąc pasuje się pomału pakować. Minę miał taką jakby miał zawału dostać :p on bardzo się przejmuje choć to nasze drugie dziecko. Śmieję się, że będzie rodził ze mną. Dosłownieanecz_kaa lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:A moj ze mna przytyl hihi
Milego dnia!
U mnie wogóle ma dużo objawów ciążowych jak ja :p dlatego córka się śmieje, że jak pójdziemy na porodówkę to położne będą się zastanawiać kto rodzi :pkatka84, PixiDixi, melbusia88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzięki administracji mamy możliwość edycji pierwszej strony
proszę zerknijcie na nią i proszę żebyście napisaly, jesli termin uległ zmianie i wpiszcie mi tu płeć jeśli jeszcze nie jest zaznaczona
PixiDixi, anecz_kaa, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
melbusia88 wrote:Dziewczyny dzięki administracji mamy możliwość edycji pierwszej strony
proszę zerknijcie na nią i proszę żebyście napisaly, jesli termin uległ zmianie i wpiszcie mi tu płeć jeśli jeszcze nie jest zaznaczona
a termin - to zostaje na razie 12.07.2018Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 09:25
-
melbusia88 wrote:Dziewczyny dzięki administracji mamy możliwość edycji pierwszej strony
Moj termin bez zmian a ja mnie proszę zrobić na różowo
-
Britty- na różowo dziewczynke poproszę
Termin OM - 22.07
Termin USG - 17.07
bardzo się cieszę że ruszy 1 strona!
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Blama też jeszcze nie mam torby kupionej
jeszcze przede mna generalne porzadki w domu i pranie z prasowaniem.
Pranie i prasowanie ogarniam ja na weekend.
Sprzatanie zostawiłam narzeczonemu bo tak sie umowilismy ale nie widze zeby rwal sie do roboty a czasu co raz mniej. Tym bardziej ze przed nami wyjazd na wakacje i wesele siostryW razie czego jestem umowiona z dziewczyną na ogarniecie domu.
-
A dodajemy imiona dzieci czy nie?
Bardzo sie martwie, ze jednak urodze w czerwcu przez cc- bo nasz mały uparciuszek leży ciagle w poprzek i ani myśli zrobic fikołka główką w dół.. Chodze na joge, robie te cwiczenia z wypinaniem kuperka do gory, ale małej to jakos nie przekonuje:)
Co do torby do szpitala to też jeszcze nie spakowałam, na razie bardziej martwie sie czy zdążę skompletować wszystkie papiery, formularze itp. A pranie chyba wstawie już jedno dzis, moze na poczatek różowe ciuszki (tak, posegregowalam je kolorami...). Niby na większości metek jest napisane żeby prac w 40 stopniach, ale moj program dla dzieci w pralce automatycznie daje 90, zmniejszyc do 60?a moze do 40?wydaje mi sie, że w 40 sie tak dobrze nie upiorą a w 60 boje sie, ze sie skurczą.. Masz babo placek -
A ja dzisiaj mam dola z tą waga. Pół nocy nie spałam, co chwilę się budziłam. Ciągle mi się śniło , że nic nie urośnie. Próbuje dzisiaj więcej jedzenia w siebie władowac ;P. Ale czytałam, że to nic raczej nie daje. Cały czas się łudzę, że to jakiś może błąd pomiarów, dziecko się inaczej ułożyło albo USG inaczej pomierzylo... Ale nie wiem.❤Ada&Pola❤
-
Właśnie dziewczyny chciałam was się spytać czym tak w zasadzie różni się pielucha flanelowa od tetrowej i czy jedną i drugą jest konieczna? Ja ostatnio prałam w 30 stopniach i prasowalam ale jak mała się urodzi to myślałalam żeby włączać ten program antyalergiczny ale czy to faktycznie tak działa? ;-p02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka