LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
anecz_kaa wrote:u nas myk jest taki, ze moj maz oprocz pracy ma gospodarstwo i owszem jak ma duzo pracy i nie ma go po 16h to sie nie odzywam a teraz... musze mu przypomniec ze musi mi pomagac generalnie jego obowiazkiem jest kapiel dziewczyn i ich uspienie, czytanie bajek etc ja ogarniam dom ale podlogi myje on no i twierdzi, ze gdybym sie zle czula to bym np buleczek o 6 rano nie robiła a ja spac nie moge to chociaz te buleczki czy cos zrobie
A bo jesli sie zle czujesz to musisz od samego rana? dziwne myślenie powinien sie cieszyć ze świeżych bułeczek a nie marudzić zawsze możesz kiedys ich nie robić zeby "udowodnić" ze sie zle czujesz i zobaczyć co wtedy zrobi
Jesli po pracy gospodarstwo to rozumiem ale teraz raczej nic juz nie ma... A chyba żyje trybem ze po obu rzeczach dopiero przychodzi, trza mu przypomnieć ze juz wczesniej jest w domu jesli ma tylko położyć dzieci to tez nie jest aż tak chyba ciężko (choć zależy od dzieci ) zeby nie mógł Ci pomóc...Andziula_1988 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
anecz_kaa wrote:u nas myk jest taki, ze moj maz oprocz pracy ma gospodarstwo i owszem jak ma duzo pracy i nie ma go po 16h to sie nie odzywam a teraz... musze mu przypomniec ze musi mi pomagac generalnie jego obowiazkiem jest kapiel dziewczyn i ich uspienie, czytanie bajek etc ja ogarniam dom ale podlogi myje on no i twierdzi, ze gdybym sie zle czula to bym np buleczek o 6 rano nie robiła a ja spac nie moge to chociaz te buleczki czy cos zrobie
Ja dziś zaliczyłam pierwsze rzyganko i mój mąż jak wychodził z domu to mówi „tylko jak wrócę to ma być posprzątane, uprane, poprasowane i ugotowane” uwielbiam Go ;-*
Aga dzięki za filmy większość znam i lubię, ale części nie widziałam i z chęcią zobaczę. A co so gatunku to tak tylko komedie obecnie. W tych zmiennych stanach nastroju to najbezpieczniejsze -
Dziewczyny, czy Wy tez macie tak zmienne nastroje?;O W jednej chwili jestem dumna z mojego ze tyle robi, za chwile coś mi nie spasuje i zaczynam krzyczeć i mieć o wszystko pretensje... Sama już jestem zmęczona tą huśtawka.
Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
Cynamonkowaaa wrote:Dziewczyny, czy Wy tez macie tak zmienne nastroje?;O W jednej chwili jestem dumna z mojego ze tyle robi, za chwile coś mi nie spasuje i zaczynam krzyczeć i mieć o wszystko pretensje... Sama już jestem zmęczona tą huśtawka.
-
Sunset,plamienia sie zdarsiea i to bardzo często więc nie mysl az tak negatywnie. Z najmlodsza moja pociecha jak bylam w ciazy mialam plamienia ponad 3 tygodnie non stop i lezalam dlugo i urodzila mi sie zdrowa cora. Jest mnostwo takich przykladow z pozytywnym zakonczeniem .!
sunset lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Sunset,plamienia sie zdarsiea i to bardzo często więc nie mysl az tak negatywnie. Z najmlodsza moja pociecha jak bylam w ciazy mialam plamienia ponad 3 tygodnie non stop i lezalam dlugo i urodzila mi sie zdrowa cora. Jest mnostwo takich przykladow z pozytywnym zakonczeniem .!
Dzięki za pocieszenie To jest moja trzecia ciąża w poprzednich nic się nie działo dlatego taki strach. Poza tym mamy jedną córkę z zespołem cdls dlatego strach jest xkrotnie większyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2017, 10:55
-
nick nieaktualny
-
Wam tez tak wypadają włosy? Ja mam wrażenie ze zaraz wyłysieje... Nie wiem czy nie pójdę ich obciąć
W ogóle bierzecie jakieś witaminy poza kwasem? Bo ja właśnie biorę to samo co przed ciąża i nie wiem czy nie za dużo... Codziennie łykam B complex(w tym mam kwas foliowy), magnez, wit. D3, tran i od kardiologa potas bo miałam arytmię z powodu niedoboru. Czy to nie za dużo? No i jak ratować te włosy? Można jakaś biotynę włączyć?;( -
Andziula_1988 wrote:A ja właśnie zaliczyłam drugie pawiowanie, wersja xxl ;-p
Chciał objawy to mam i nie narzekam
Ojj... To ja chyba poproszę moja bezobjawowa ciążę jednak...Andziula_1988 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Dziewczyny, a przybieracie na wadze? Ja ostatnio schudłam dwa kilo w dwa tygodnie, a nawet nie wymiotuję, tylko nie mam apetytu bo mnie mdli. Miałam 5 kilo nadwagi, bo mi się zebrało przez pcos, zostało mi 3, ale w ciąży chyba się tyje a nie chudnie .
-
nick nieaktualnyGlass wrote:Dziewczyny, a przybieracie na wadze? Ja ostatnio schudłam dwa kilo w dwa tygodnie, a nawet nie wymiotuję, tylko nie mam apetytu bo mnie mdli. Miałam 5 kilo nadwagi, bo mi się zebrało przez pcos, zostało mi 3, ale w ciąży chyba się tyje a nie chudnie .
Glass lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGlass wrote:To się trochę uspokoję, żeby kropka nie stresować .
Wiecie ja chyba myślę, że lepiej pawia puścić i mieć z głowy. Mnie mdli tylko przez cały dzień po każdym posiłku. Nikt nie obiecywał, że będzie lekko .