LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
To dziewczyny jutro ważne wizyty się nam szykują -Pixi, Aneczka i Melbusia, jeśli się nie mylę. Trzymam kciuki, by wszystko było po Waszej myśli.
Moje ostatnie zakupy z gemini właśnie dotarły, chyba czas się pakować za Waszym przykładem.PixiDixi, anecz_kaa lubią tę wiadomość
-
katka84 wrote:To dziewczyny jutro ważne wizyty się nam szykują -Pixi, Aneczka i Melbusia, jeśli się nie mylę. Trzymam kciuki, by wszystko było po Waszej myśli.
Moje ostatnie zakupy z gemini właśnie dotarły, chyba czas się pakować za Waszym przykładem.
Oby Katuś, bo jajo zniesiemy gromadnie hehe
Zamowilam jeszcze pieluchy bambusowe bo przy takich upalach to chyba jedyne co sie kwalifikuje :)Mezul będzie musial uprac i uprasować , o ja niedobra zonka
katka84, anecz_kaa lubią tę wiadomość
-
Loczek2018 wrote:Nalia - luteinę biorę 100mg 2x dziennie, zostało mi tabletek na 13dni, 35t0d idealnie bd sie konczyc. Odstawiam bez schodzenia z dawki. Ciekawa jestem czy bd spokoj czy wszystko nagle ruszy, wiec postawiłam sobie deadline - do połowy czerwca muszę mieć wszystko gotowe
.
Krew z nosa mi strasznie leci juz trzeci dzien. Macie jakies metody? -
anecz_kaa wrote:Pixi ja olałam prasowanie
poukładam ciuszki ładnie i wystarczy
i tak potem nie bede prasowac.
Ja dzis chce wyprac ostatnie ciuszki, poukladac, spakowac sie ew na jutro spakowac sie do porodu, i dom ogarne
Ja robię kopytka, nie mogę sama, to chociaż dla córy i mężaPixiDixi lubi tę wiadomość
-
katka84 wrote:Tytan pracy jak zawsze, Ania olej trochę czasem w tej ciąży.
Ja robię kopytka, nie mogę sama, to chociaż dla córy i męża
Kopytka zjadlabym...mniam !!!Katka,ale Ty kobieto czasami odpuszczasz dietę czy rygorystycznie? , ja wczoraj zjadlam prawie cala tabliczke czekolady....cukrow nie sprawdzalam bo moralniak mbie toczyl i toczy do dzis .katka84 lubi tę wiadomość
-
PixiDixi to trzymam mocno kciukasy! Melbusia88 za cb również!
U was już tyle się dzieje, u mnie cisza jak makiem zasiał nawet opuchlizna z kostek zeszła stwierdziłam że to chyba od czereśni, mają coś w sobie co usuwa nadmiar wody. Za to mała ma codziennie czkawke, czkawkowy człowiek02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Melbusia właśnie z czopem ciężka sprawa,bo możesz urodzić dziś, za tydzień albo za trzy.. Ale biorąc pod uwagę ostatnie Twoje rewelacje, życzę Ci abyś na dniach miała malucha w ramionach
Aneczka, myślę że Twoje problemy jak najbardziej do obserwacji, ale moim zdaniem bardziej ilość wód niż waga. U mnie tydzień temu mała miała 2300.
Pixi, kciuki za Waszą trojeczke
-
PixiDixi wrote:Kopytka zjadlabym...mniam !!!Katka,ale Ty kobieto czasami odpuszczasz dietę czy rygorystycznie? , ja wczoraj zjadlam prawie cala tabliczke czekolady....cukrow nie sprawdzalam bo moralniak mbie toczyl i toczy do dzis .
-
Słuchajcie, czy ktoś rozumie to licznie tygodni ciąży? Bo mój lekarz zupełnie co innego wpisuje mi do karty ciąży niż poakzują kalendarze w necie i na belly. Tzn. On wpisuje 31 tydzień, a tutaj mi pokazuje 33. Nawet 34 w jakiejś aplikacji. O co chodzi z tym? I stwierdził, że cesarka będzie 23 lipca, bo to początek 39 tygodnia, a według Belly to 40 tydzień. Czy ktoś to kuma?
-
karen657 wrote:Słuchajcie, czy ktoś rozumie to licznie tygodni ciąży? Bo mój lekarz zupełnie co innego wpisuje mi do karty ciąży niż poakzują kalendarze w necie i na belly. Tzn. On wpisuje 31 tydzień, a tutaj mi pokazuje 33. Nawet 34 w jakiejś aplikacji. O co chodzi z tym? I stwierdził, że cesarka będzie 23 lipca, bo to początek 39 tygodnia, a według Belly to 40 tydzień. Czy ktoś to kuma?
moze wg usg masz młodsza ciaze?
-
karen657 wrote:Słuchajcie, czy ktoś rozumie to licznie tygodni ciąży? Bo mój lekarz zupełnie co innego wpisuje mi do karty ciąży niż poakzują kalendarze w necie i na belly. Tzn. On wpisuje 31 tydzień, a tutaj mi pokazuje 33. Nawet 34 w jakiejś aplikacji. O co chodzi z tym? I stwierdził, że cesarka będzie 23 lipca, bo to początek 39 tygodnia, a według Belly to 40 tydzień. Czy ktoś to kuma?
-
Britty wrote:PixiDixi to trzymam mocno kciukasy! Melbusia88 za cb również!
U was już tyle się dzieje, u mnie cisza jak makiem zasiał nawet opuchlizna z kostek zeszła stwierdziłam że to chyba od czereśni, mają coś w sobie co usuwa nadmiar wody. Za to mała ma codziennie czkawke, czkawkowy człowiekale dla mnie to znak, że ma wody i jest zdrowa, bo to ponoć dobry objaw.
Britty lubi tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Dzień dobry,
mogę i ja dziś pomarudzić?
Ledwo chodzę - ból nad lewym pośladkiem sprawia, że bardziej ciągnę za sobą nogę niż idę - ciezko zejsc ze schodow a mieszkamy na 3p. Dzwoniłam do fizjo i jest w stanie mnie przyjąć dopiero w przyszłym tygodniu. W sobotę mam dzwonic i umowimy sie na konkretny termin. Nie wiem jak dotrzymam...
Nalia wrote:Od kiedy można pić te herbatę z liści maliny?
blama wrote:Witamy się w 36 tygodniudo porodu zostało 27 dni .. dziś wizytujemy. Melbusia to mnie zaskoczyłaś, jesteśmy praktycznie na tym samym etapie ciąży a Ty jak to ujęłaś pomału musisz kończyć imprezę
Zobaczymy co mi dziś powie
Nalia wrote:Od którego tc odstawiacie luteinę? I tak z marszu, czy stopniowo?