LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
magdis wrote:A ja właśnie wróciłam z nocnego siusiania i ełno miałam krwistego śluzu na papierze więc czop odłazi. Teraz z emocji nie mogę zasnąć bo to w końcu pierwszy objaw porodu który może nastąpić lada chwila albo za patę tyg bo tu podobno reguły brak
Myślę, że będziesz następna -
A ja się zastanawiam czy u mnie też czop nie zaczął odchodzić po wizycie środowej. Bo normalnie miałam rano plamienie a wieczorem juz doszedł ciągnący śluz, który czuje jak wypływa na wkładkę. Niby lekarz mówił ze szyjka się skrocila ale nie mówił ile. Ajj chciałabym dociagnac do czwartku, żeby mój lekarz mnie operowal
-
melbusia88 wrote:22 czerwca o 19.07 przyszła na świat moja córeczka Lilunia
ma 54 cm, 2270g, jest zdrowa i piękna
ma gęste, czarne włoski i oczy, w których zakochalismy się bez pamięci. Co i jak z porodem napisze wam później, jak wrócę zza światów
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Dzien dobry
U mnie cisza skurczy brak, czop tez nie odchodzi zobaczymy co powie gin w poniedziałek zapytam się o ten czop podobno go widać heh czy tam jest
Miłego dnia
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
melbusia88 wrote:22 czerwca o 19.07 przyszła na świat moja córeczka Lilunia
ma 54 cm, 2270g, jest zdrowa i piękna
ma gęste, czarne włoski i oczy, w których zakochalismy się bez pamięci. Co i jak z porodem napisze wam później, jak wrócę zza światów
Gratulacje!!!!
Ja już też wypatruje tego czopaale wydzielina bez zmian :p mini skurcze byly wczoraj wieczorem, ale jak zwykle wyciszylo się :p
-
karolcia87 wrote:Pozdro Ove o nieludzkich godzinach
.
Jakiś czas temu miałam problem z bólem nad lewym pośladkiem - tak że ledwo chodziłam. Po wczorajszej imprezie mam podobnie nam prawym. Załamka. Sypię się.
Dobrze, że mam wizytę i fizjoterapeutki w poniedziałek to mnie będzie 'naprawiać'.
Też wypatruję czopa - mam dużo, (nawet bardzo) mlecznej wydzieliny, ale czopa ani widu ani słuchu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 08:58