X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kashanti wrote:
    jezu... serio? roznica meidzy moim a twoim charakterem jest taka, ze ja nie mam ochoty okradac panstwa...
    :) nie plodze sie tez jak krolik zeby dostac 500+... wiec polecam sie zajac swoim charakterem:) a potem oceniac innych :) bo widze, ze chyba sie troche zapedzilas:)

Tu właśnie mnie znieważyłaś i inne.

Nie zamierzam ani jednego zdania z Panią zamienić.
    Drogie dziewczyny nie zamierzam być tu na forum choć zdecydowana większość z was to perełki. Niestety nie odpowiada mi jedna osoba która obraża i próbuje skłócić innych.
    Pani ta ma jakiś problem ale nie wnikam.
    Chętnie pobędę na forum ale bez jej udziału lub zwyczajnie ignorując jej sposób myślenia.

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kashanti wrote:
    jak ta narazie to jedyne inwektywy jakie padaja to w twoich postach:) tzn. slowa uwazane za powszechnie wulgarne! prosze podac chociaz jedna slowo ktore bylo wulgarne w moim poscie:) nawet jak mnie cytujesz to nie robisz tego poprawnie:) i radze ci opanowac jezyk bo ja to zglosze :
    § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła,
    podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
    § 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania,
    podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

Pani powinna przeczytać wszystkie swoje wpisy. Naprawdę nie ma Pani nic innego do roboty tylko być internetowym trollem twierdzącym że jest się lepszym bo nie jest się królikiem co robi dzieci? Udanego wieczoru!

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Paulina.G Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kashanti wrote:
    "Od momentu zajścia w ciążę kobieta nie może wykonywać pewnych czynności, których szczegółowy katalog [...]

ja pierdziele... takie dorosle... dzieci robia... chca byc za nie odpowiedzialne... a juz na wstepie daja przyklad jak wyludzic, jak oszukac i olewajac doksztalcenie sie w swoich prawach! gratulacje :) bedziecie wspanialymi i swiadomymi matkami!

Jezeli to nie jest znieważenie, to nie wiem co to jest. A tak Pomówienie...
    Wrzuciłas wszystkich do jednego worka.
    Dzięki wielkie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2017, 18:55

muminka83 lubi tę wiadomość

3i499vvjspjyuavk.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To się nazywa jakoś fachowo....
    Drogie koleżanki: Pani wolno wszystko ale stwierdzić fakt o Damie już nie można.
    Życzę tylko jednego: Niech życie nauczy Panią Pokory

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Cynamonkowaaa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kashanti wrote:
    czyli nalezy tak dlugo szukac lekarza az na ktoryms wymusi sie L4 albo zacznie sie na tyle dobrze klamac, ze lekarz to zwolnienie da?
    Zawsze istnieje szansa ze ten lekarz miał taki charakter i podejście jak Ty, wtedy tak;) Podejrzewam ze długo szukać nie będzie trzeba. Moja koleżanka tak samo przechodzi ciąże jak ja, tez ma torbiele, ja dostałam zwolnienie od razu, ona nie, i idzie do innego lekarza, co jest właściwe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2017, 18:59

34bwdqk3ol07x06e.png
    Beta 15 DPO 843,83
    Beta 18 DPO 4089,10
  • kashanti Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    Tu właśnie mnie znieważyłaś i inne.

Nie zamierzam ani jednego zdania z Panią zamienić.
    Drogie dziewczyny nie zamierzam być tu na forum choć zdecydowana większość z was to perełki. Niestety nie odpowiada mi jedna osoba która obraża i próbuje skłócić innych.
    Pani ta ma jakiś problem ale nie wnikam.
    Chętnie pobędę na forum ale bez jej udziału lub zwyczajnie ignorując jej sposób myślenia.

ktore z moich slow bylo obrazliwe albo powszechnie uwazane za wulgarne?

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kashanti wrote:
    jesli mialam problemy zdrowotne to L4 , jesli warunki pracy przekraczaly te dozwolone w ustawie to nalezala ci sie zmiana stanowiska. jesli masz chu***owa prace to ja zmien bo nie przypominam sobie, zeby praca byla przyszyta do czlowieka. jestes w ciazy i jestes chroniona. to ze sie nie szanujesz i dajesz soba pomiatac to to juz twoja sprawa.

Dziewczyno weź się ogarnij! Ja mam fajną pracę, nie narzekam, ale fakt jest taki a nie inny że nikt nikomu nie płaci za siedzenie w domu. A Ty jako super obrotna czemu wyjechałas? Wiesz mnie stać na dom, mieszkanie i wakacje za granicą i nie musiałam nigdzie uciekać, żeby zarobić na chleb. A skoro Ty wiesz lepiej jakie jest i jakie masz prawa to wróć do Polski. Żyj mieszkaj a potem udzielaj złotych rad.

• kashanti Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina.G wrote:
    Jezeli to nie jest znieważenie, to nie wiem co to jest. A tak Pomówienie...
    Wrzuciłas wszystkich do jednego worka.
    Dzięki wielkie!
    ktore z tych slow jest obrazliwe albo pwszechnie uwazane za wulgarne?

• Alfa_Centauri Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kashanti wrote:
    nie wiem czy wiesz ale takie sytuacje sie zglasza;) chyba, ze ktos lubi byc pomiatany! i nie prawo prawem ale prawo kobiete w ciazy chroni. jesli pracodawc abedzi ekazal isc na bezplatny urlop a kobieta powie "nie" to co? zwolni ja? nie zwolni bo nie moze. prosze zapoznac sie i zakolegowac z panstwowa inspekcja pracy i zaczac ogarniac swoje prawa. to dosc proste.
    Masakra, czytam twoje wpisy i nie wierze, ze tacy ludzie istnieją. Przemyśl może wizytę u specjalisty od radzenia sobie ze stresem i agresją. Takie pieniactwo jest niebezpieczne dla twojego dziecka.

muminka83, shadee lubią tę wiadomość

3jgxflw1q814yhy7.png
    f2wl2n0a13n499gf.png
    [*] luty 2017 - 6 tc ; [*] grudzień 2017 - 12 tc
  • kashanti Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muminka83 wrote:
    To się nazywa jakoś fachowo....
    Drogie koleżanki: Pani wolno wszystko ale stwierdzić fakt o Damie już nie można.
    Życzę tylko jednego: Niech życie nauczy Panią Pokory

gdybys tylko napisala, ze jestem dama to nie mialabym nic przeciwko ale pozwole sobi ejeszcze raz wypisac twoje piekne slowa:
    -Pusta i zmanierowana Pani jest i jaki podły charakter Pani reprezentuje.
    -głupota aż wypływa.
    -jest Pani prostakiem
    -odnieść się do Pani " dupy" ale nie będę się zniżała do poziomu Pustaka
    -Panienki z Dani z pyskiem jak Krowa.

• Cynamonkowaaa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, pojawię się w poniedziałek po wizycie u lekarza:) Nie mogę się denerwować, a mam uczulenie na takie osoby jak Pani która zaśmieca właśnie to forum. Mam nadzieje ze jak wrócę to już jej tu nie będzie;)

34bwdqk3ol07x06e.png
    Beta 15 DPO 843,83
    Beta 18 DPO 4089,10
  • CarPer Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszytsko zalezy od tego jaka prace sie wykonuje w jakiej atmoswerze sie pracuje i czy stresująca czy nie. Ja nie mam zamiaru rezygnować z pracy tylko dlatego ze jestem w ciazy. Bardzo lubi to co robie i mimo ze momentami jest dosyc stresująco to jednak chyba umiem nad tym zapanować. Jednak jesli zdarzyłoby sie tak ze fizycznie czy psychicznie byłoby mi ciezko to nie zawahalabym sie prosić lekarza o zwolnienie.
    Wiem jak jest w Poslce,wiem rowniez ze dla wielu kobiet ciąż to jedyny moment kiedy moga od pracy odpocząć bez obaw o środki finansowe. Maja takie prawo. Skoro lekarze wypisują zwolnienie to znaczy ze należy im sie. Nie uwazam wcale ze to okradanie państwa. Zreszta takie stwierdzenie jest troche nie na miejscu szczególnie od osoby ktora w Poslce nie mieszka i nie wiem czy miała w ogole doczynienia z polskimi pracodawcami...

• kashanti Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Dziewczyno weź się ogarnij! Ja mam fajną pracę, nie narzekam, ale fakt jest taki a nie inny że nikt nikomu nie płaci za siedzenie w domu. A Ty jako super obrotna czemu wyjechałas? Wiesz mnie stać na dom, mieszkanie i wakacje za granicą i nie musiałam nigdzie uciekać, żeby zarobić na chleb. A skoro Ty wiesz lepiej jakie jest i jakie masz prawa to wróć do Polski. Żyj mieszkaj a potem udzielaj złotych rad.
    bo moja praca polega na podrozowaniu po swiecie :) a jesli moge mieszkac gdziekolwiek to wole mieszac w fajnym miejscu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2017, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ignorujcie i nie dajcie się wyciągać w takie głupie rozmowy :) jak zobaczy, że jest ignorowana to przestanie wypluwać swój jad:)

Ja w środę mam wizytę i juz nie mogę sie doczekać aż zobaczę mojego kropka:) mam nadzieję, że wszysyko jest w porządku, bo poza sennością i zmęczeniem to nie mam żadnych objawów.

anecz_kaa, muminka83 lubią tę wiadomość

• Paulina.G Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kashanti wrote:
    ktore z tych slow jest obrazliwe albo pwszechnie uwazane za wulgarne?
    Jeszcze pytasz?
    Piszesz, ze miedzy innymi ja, bo nie ograniczylas sie do jednej osoby, daje przyklad jak wyłudzac i oszukiwać.
    Czyli uwazasz mnie za krętaczke i wyłudzaczke.

Zniesławienie, pomówienie, obmówienie, oszczerstwo – występek polegający na pomówieniu innej osoby, grupy osób, instytucji, osoby prawnej lub jednostki organizacyjnej niemającej osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego ...

I na tym kończę, bo szkoda nerwów

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2017, 19:03

3i499vvjspjyuavk.png
  • shadee Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam taki postulat - nie dyskutujmy z kashanti, żadna z nas z tego co widzę według niej nie umie myśleć, czytać, jesteśmy nierobami, złodziejkami i bardzo ograniczonymi kobietami :)
    Dajcie spokój, niech dziewczyna żyje sobie w swoim wyimaginowanym świecie, niech to forum pozostanie pełne życzliwości i wsparcia - bo po to tu zaglądamy. Nie dajcie się wypuszczać, po prostu nie odpisujmy. Nie warto. Peace and love.

KarolinaDe, Paulina.G, anecz_kaa, Alfa_Centauri, muminka83 lubią tę wiadomość

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonkowaaa wrote:
    Dziewczyny, pojawię się w poniedziałek po wizycie u lekarza:) Nie mogę się denerwować, a mam uczulenie na takie osoby jak Pani która zaśmieca właśnie to forum. Mam nadzieje ze jak wrócę to już jej tu nie będzie;)

Ta Pani nie potrafi czytać z zrozumieniem a na dodatek ma chorobę związaną z pamięcią. Zapomina w mig co mówi, pisze. Również mam nadzieję że zniknie. Miłego wieczorku.
    Jak na " króliki co robią dzieci na 500 plus " :P robię pizzę z tuńczykiem na kolację. Spędzę miły wieczór z mężem który robi dzieci na potęgę. ( Tak w ramach ścisłości mamy 20 letnią córę z poprzedniego małżeństwa męża, dwoje dzieci i kolejne w drodze. Za nami 3 poronienia. ) I gdyby nie fakt że już jestem w ciąży pewnie robilibyśmy jak króliki kolejne bo warto dawać pole do popisu Takim " Damą { by mogły się wyżyć.

PS. polecam dzierganie na drutach :P

A Tobie Cynamonkowaa i innym życzę udanego wieczoru.
    PS. kocham cynamon

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• kashanti Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaDe wrote:
    Dziewczyny, ignorujcie i nie dajcie się wyciągać w takie głupie rozmowy :) jak zobaczy, że jest ignorowana to przestanie wypluwać swój jad:)

Ja w środę mam wizytę i juz nie mogę sie doczekać aż zobaczę mojego kropka:) mam nadzieję, że wszysyko jest w porządku, bo poza sennością i zmęczeniem to nie mam żadnych objawów.

:) ja nie rozumiem jednego:)
    napisalam, ze ciaza to nie choroba i uwazam, ze przejscie na l4 na koszt podatnika jest nie na miejscu jesli nie ma powodow medycznych. az tak wszystkie was to zabolalo bo ktos okreslil takie osoby nierobami? wsciekacie sie bo ktos wam wytknal, ze kombinujecie? ze jestescie nieuczciwe? tak was to boli? kilka z dziewczyn same napisalo, ze beda pracowac jesli zdrowie im pozwoli ale kilka rzucilo sie usprawiedliwiac i wsciekajac sie bo same wiedza, ze to zlodziejstwo ale nie chca nazwac tego w ten sposob bo wyszloby, ze wlasnie takie sa. jesli chcesz isc na l4 a nie masz powodu medycznego to chociaz mniej odwage kobieto (ktorakolwiek) napisac "nie mam powodu, zeby isc na l4 ale chce bo bede miala kase i czas dla siebie i bedzie mi tak wygodniej. wiem, ze to nieuczciwe ale moje samopoczucie jest dla mnie wazniejsze" - przynajmniej bedzie to szczere... prawda w oczy kole :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2017, 19:13

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaDe wrote:

Będzie w porządku. Musi być

KarolinaDe lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaraz uciekam bo ogarnęłam dziewczyny, bajki im poczytam i chce coś obejrzeć, polecacie coś? Marzy mi się piwo...Ale to za 2 lata :p dziwnie bo senna nie jestem i tak w miarę się czuje ;)

‹‹ 114 115 116 117 118 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ