LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi lekarz kazał odstwaic magnez od 37 tyg. Ja tam w ciazy jem wszytsko chipsy fast foody to na co najdzie mnie ochota na szczescie cukrzyca mnie nie ogranicza to mozna czasem zaszalec. Mojego M dzis ogarnela lekka panika kazal sobie mowic wszytsko co gdzie jest dla malej co dla mnie itp. Smieszne to bo pierwszy raz widze ze cos go stresuje i to chyba bardziej niz mnie.
-
nick nieaktualny
-
Ove wrote:Niestety wydaje mi się, że nie. Ostatnią wizytę miałam 2 tygodnie temu (36+6) i lekarz powiedział, że 6 lipca (dzień po terminie) widzimy się na cc.
Ale zastanawiam się, czy nie przejść się do niego jutro.
Po pierwsze chcę mieć pewność, że mam się nie rejestrować w szpitalu (na ostatniej wizycie mi powiedział, że mam tego nie robić i po prostu przyjść na czczo) - u nas w lubelskim w dwóch szpitalach (w tym moim) zaczęły strajk pielęgniarki i położne -przynoszą masowo zwolnienia lekarskie, więc personel jest okrojony.
A po drugie, wyskoczyły mi hemoroidy. I nie za bardzo wiem, co na nie brać. Wy brałyście coś bez konsultacji z lekarzem? Szkoda, że tutaj nie mamy lupki, żeby wyszukać po haśle, bo pamiętam, że ten temat był poruszany milion razy...
Też bym już chciała urodzić, bo przez ten ucisk na nerw nie mogę chodzić, jestem przez to wszystko sfrustrowana, dlatego nawet mniej się udzielam tylko podczytuję.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ostatnio na ćwiczeniach z oddychania położna nam mowila, ze jak się bierze magnez, luteinę, aspargym chyba tak to się nazywa to, żeby w okolicach 36 tygd odstawić bo potem szyjka się nie skraca i często poród jest wywoływany pomterminie tak ten zestaw leków działa na niektóre kobiety
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
anecz_kaa wrote:Kaktus idziesz na zasilek macierzynski a nie kosiniakowe. Ja mam umowe fo dnia porodu i później zasiłek a nie urlop macierzynski. Ja biorę roczny 80%
Kurczę to muszę dopytać gdzieś jeszcze,zaraz mała się urodzi a ja taka niedoinformowana -
Nalia ja jem ostatnio pringlesy na potęgę, tym bardziej że na czas mundialu były mega promocje więc się nie ograniczałam
Biorę właśnie kąpiel ciepłą ale mam wrażenie że mnie to chyba nic nie ruszy.Nalia lubi tę wiadomość
-
Kaktus93 wrote:Kurczę to muszę dopytać gdzieś jeszcze,zaraz mała się urodzi a ja taka niedoinformowana
Ja juz spakowana, dom wysprzatany, dokumenty naszykowane i tona stresu. Jutro o 9 izba przyjęć. Mam tylko nadzieje ze przyjmą bez problemu bo podobno jest masakra na porodowce- nie dość że remont, to jeszcze szpital z miasta obok zamknięty i ciezarne do nas zjeżdżają. -
Dam znać Blama ale z tego co do mnie dochodzi to już się boje
tego przepelnienia na salach i w ogóle odsylania.
Ale powiem Wam ze niby drugie dziecko i drugie cc a ja przerażona jakby to pierwsze było. Czy będę pamiętać jak się zajmuje takim maluchem. .. -
Shadee co to jest test wodno-melisowy?:)bo ja lubię melisę popijać
Ja chipsów nigdy nie lubiłam wiec nie znam bólu, podobnie McDonaldów itd ale lody u nas idą na potęgę, muszę sie pilnować.
No nie wiem wlasnie co z ta Spasmolina, z jednej strony boję sie ze cos tam moze hamuje, a z drugiej jestem tak obolała ze boje sie ze jak odstawie to cos narozrabiam a to 37t sie zaczyna wiec mógłby Miki jeszcze chwileczkę posiedzieć..
Blama - no nie miałam pomysłu na nicka, ale generalnie to moja lightowa wersja loków bo z reguły mam niemałe afro tylko w ciąży zapuściłam i oklapły
..
Trzymam kciuki dziewczyny! Powodzenia jutro
-
Mini89 wrote:Dam znać Blama ale z tego co do mnie dochodzi to już się boje
tego przepelnienia na salach i w ogóle odsylania.
Ale powiem Wam ze niby drugie dziecko i drugie cc a ja przerażona jakby to pierwsze było. Czy będę pamiętać jak się zajmuje takim maluchem. ..ja to dopiero nie pamiętam czym co się je :p
Powodzenia jutro dziewczyny
-
Dziewczyny powodzenia!
Ja chipsów nie jadam, lodów nie jadam. Jem kalarepę, pomidory, rukolę, sałatę, kiszone ogórki itp.Jak dziecko się urodzi i będę karmić piersią, też sobie nie pojem.
Eh ta cukrzyca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2018, 22:11
-
katka84 wrote:Dziewczyny powodzenia!
Ja chipsów nie jadam, lodów nie jadam. Jem kalarepę, pomidory, rukolę, sałatę, kiszone ogórki itp.Jak dziecko się urodzi i będę karmić piersią, też sobie nie pojem.
Karmiąc można jeść wszystko!anecz_kaa, anecz_kaa lubią tę wiadomość