LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaktus93 wrote:Dziewczyny, wczoraj na świat przyszła moja córeczka Marysia poród siłami natury,ciężki bo od a do z indukowany. Najpierw ten balonik, który niewiele zdzialal, potem przebicie wód, przy końcówce oksytocyna. Byłam nacięta, nie wiem ile szwów, ale wydaje mi się że sporo.. Ale to wszystko jest nie ważne, moje szczęście waży 3 kilogramy, dostało 10 punktów i ciągle nie mogę uwierzyć, że jest już na świecie
No wkońcu się doczekałaś! Gratulacje
-
Kaktus93 wrote:Dziewczyny, wczoraj na świat przyszła moja córeczka Marysia poród siłami natury,ciężki bo od a do z indukowany. Najpierw ten balonik, który niewiele zdzialal, potem przebicie wód, przy końcówce oksytocyna. Byłam nacięta, nie wiem ile szwów, ale wydaje mi się że sporo.. Ale to wszystko jest nie ważne, moje szczęście waży 3 kilogramy, dostało 10 punktów i ciągle nie mogę uwierzyć, że jest już na świecie
-
Shadee mam nadzieje tylko ze zmiescimy sie w lipcu
Ja zauwazykam u sb ogromny ucisk na pecherz nawet jak sie wysiusiam to czuje nacisk, moze mala juz zeszla troche nizej? Wszysxy mowia ze mam wysoko brzuch ale czy to wyznacznik?02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Kaktus gratulacje
U mnie cisza termin minął w środę. Jak nic się nie ruszy w pon na przyjęcie
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Magia wrote:Bylo podejrzenie choleostazy ciazowej - to byl glowny powod. Dodatkowo malo wod i dziecko male. Ale dzis wypisuja...a we wtorek mam na cc sie zglosic
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
-
cuddlemuffin wrote:Nalia nie jestes sama, u mnie też cisza a termin na niedziele.. Nie sądziłam, że urodze po terminie a tu wszystko na to wskazuje..
U mnie tez w niedziele termin mija. Do piątku szansa na samodzielność a potem zgłoszenie się do szpitala i wielka niewiadoma co będą robić zeby małego wykurzyć... Nie ukrywam że boje sie bardzo różnych interwencji, chciałabym wszelkich niepotrzebnych dodatków uniknąć a tu sie zapowiada uparta sztuka..cuddlemuffin lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ineczka wrote:A jakie miałaś objawy, ze było podejrźenie choleostazy? Mnie skóra swędzi czasami zwłaszcza jak jest gorąco, ale już kiedyś tak miałam takie kreski jakby mnie ktoś podrapał się pojawiają i okazało się, ze jestem uczulona na swój pot śmieszna sprawa
Miałam swędzącą skórę i lekarka kazała zrobi próby wątrobowe. Przy choleostazie nie sa w normie, często dochodzą obrzęki, białko w moczu...