LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Ale miałam dzisiaj mega skurcz w nocy. Obudziłam się z takim bólem brzucha. Nie mogłam się ruszyć. Wiedziałam, że to jeszcze nie to ale nie chciało przejść. Brzuch w tym czasie jak kamień trwało to chyba z 6 min. Już raz tak miałam. Macica sobie trenuje. Minol i jak ręką odiol zasnelam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2018, 07:18
-
Dzisiaj się zastanawiałam, czy ja w ogóle urodzę? Nic się nie dzieje. Czasem mi brzuch twardnieje. Fakt, wczoraj czułam, jak mi dziecko glowe wciska jakby nad odbyt xD ale co z tego, jak cisza. Może ona stwierdziła, że nigdzie nie idzie. Masakra. Mam wrażenie , że wszyscy na około rodzą, tylko nie ja.❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:Dzisiaj się zastanawiałam, czy ja w ogóle urodzę? Nic się nie dzieje. Czasem mi brzuch twardnieje. Fakt, wczoraj czułam, jak mi dziecko glowe wciska jakby nad odbyt xD ale co z tego, jak cisza. Może ona stwierdziła, że nigdzie nie idzie. Masakra. Mam wrażenie , że wszyscy na około rodzą, tylko nie ja.
-
Duzaa wrote:Pixi a jak tam sytuacja na froncie u Ciebie? Córcia przywykla trochę do nowej sytuacji? A chłopcy? Troszkę się zsynchronizowali?
Dobry dzień
Dzięki, że pytasz :-*, Marysia ma takie fale, przychodzi i ich całuję i mówi kosiam Lulek i kosiam Jaś a kilka godzin później zazdrosny a, myślę, że trochę czasu upłynie zanim te jej uczucia nie będą takim rollcosterem...
A chłopaki synchronizowali się tylko w temacie jedzenia na raz dra się moje wrzaskuny jeeeeesc matka!
Ania, a dlaczego chcesz bronić się przed przetoczeniem krwi?
Miłego dnia DziewczynyDuzaa, katka84, Mmargotka lubią tę wiadomość
-
Britty wrote:Hej Aneczka myślę podobnie że powinni ci krew przetoczyc.
U nas cisza ogromną chyba przenosimy ta ciążę
jeszcze masz 2 tygodnie, to bardzo dużo do takiego stwierdzenia
ja miałam tak, że w środę popołudniu zrobili ktg i nic nie było, zresztą sama objawów nie miałam a w czwartek rano mi wody odeszły nie znasz dnia i godziny :p
-
Mam jakieś dziwne przeczucie że u mnie to już na dniach będzie. Od wczoraj męczy mnie tępy ból dolnej partii kręgosłupa, dzisiaj doszedl ból spojenia lonowego i jeszcze latam co chwilkę siku. W dodatku jestem mega niespokojna, jak nie ja i to mi się nie podoba obym nie spanikowala jak już się zacznie
-
Nalia wrote:Dzisiaj się zastanawiałam, czy ja w ogóle urodzę? Nic się nie dzieje. Czasem mi brzuch twardnieje. Fakt, wczoraj czułam, jak mi dziecko glowe wciska jakby nad odbyt xD ale co z tego, jak cisza. Może ona stwierdziła, że nigdzie nie idzie. Masakra. Mam wrażenie , że wszyscy na około rodzą, tylko nie ja.
Mam to samo. Wszyscy piszą, dzwonią i dopytują czy to już, bo termin jutro, a tu cisza. Nic nie dają tłumaczenia, że dziś super data na urodziny bo 7.7, nic nie daja spacery, glaskanie brzucha. Też już sie pogodziłam z tym, że chyba nigdy nie urodze.. -
cuddlemuffin wrote:Mam to samo. Wszyscy piszą, dzwonią i dopytują czy to już, bo termin jutro, a tu cisza. Nic nie dają tłumaczenia, że dziś super data na urodziny bo 7.7, nic nie daja spacery, glaskanie brzucha. Też już sie pogodziłam z tym, że chyba nigdy nie urodze..
Widzę że nie jestem sama!
Tez mam wrażenie ze nie no wprawdzie urodze ale kiedy??? Nie chciałabym byc trzymana w szpitalu w nieskończoność... Nie moje klimaty, lubię swoje mieszkanko
Tez co chwila smsy telefony jakbym nie dala jasno do zrozumienia ze jak już będzie to dam znać. Ludzie chyba myśla ze o nich pamiętać nie będziemy i jak zadzwonią za tydzień to powiemy "ojej faktycznie no jest od 5 dni z nami"
Wiec wola pisać codziennie nie wiem jak u was ale u mnie nie ma dnia bez smsa czy telefonuhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Gadalam z kolezanka lekarka i mowi ze ta hgb na granicy i poczekac a sa powiklania po przetaczaniu. Najbardziej się boję ze gdzies podkreawiam i stad to wszystko ale brzuch mnie nie boli. I czekam a najlepsze ze dzis nawet zelaza mi nie dali dobrze ze mam swoje
-
nick nieaktualnyJa mam to samo a teoretycznie mam jeszcze czas z rozwarciem już chodzę co najmniej tydzień mam liczne skurcze bh nie oszczędzam się spacery sprzatanie nawet zamówiłam mojego na małe co nie co. I nic cisza kompletnie. Dzisiaj jak chodzę to mam wrażenie że za raz dziecko mi wypadnie chyba już jest nisko bo czuję jak mi naciska szyjkę i odbyt
-
Biedronka89 wrote:Ja mam to samo a teoretycznie mam jeszcze czas z rozwarciem już chodzę co najmniej tydzień mam liczne skurcze bh nie oszczędzam się spacery sprzatanie nawet zamówiłam mojego na małe co nie co. I nic cisza kompletnie. Dzisiaj jak chodzę to mam wrażenie że za raz dziecko mi wypadnie chyba już jest nisko bo czuję jak mi naciska szyjkę i odbyt
Taki nacisk na dół to mam od tygodnia czy nawet ponad i ta nadzieja ze jak tak nisko to juz pójdzie... Taaa... O ja naiwnahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
MałaCzarna1988 wrote:Mam jakieś dziwne przeczucie że u mnie to już na dniach będzie. Od wczoraj męczy mnie tępy ból dolnej partii kręgosłupa, dzisiaj doszedl ból spojenia lonowego i jeszcze latam co chwilkę siku. W dodatku jestem mega niespokojna, jak nie ja i to mi się nie podoba obym nie spanikowala jak już się zacznie