LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania 12345 wrote:Pilnuj swoich rzeczy. Strach do WC wyjść.
Ej, serio?
Rozumiem obawy przed kradzieżą ale ocenianie od razu tylko dlatego ze jest Cyganka? No ludzie... Jakby inne narodowości nie kradły a wszyscy Cyganie to tylko złodzieje i oszuści. Nie uważasz ze krzywdzące jest takie podejście?Mmargotka, Urszulka89, Nalia, shadee, katka84, Duzaa, krooolik, PixiDixi, pumka1990 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Mmargotka wrote:To może być infekcja grzybicza. Niestety ja to miałam, podobno częste przez zmiany hormonalne na naszym etapie. Radziłabym zgłosić się do lekarza.
Tylko do kogo? W anglii tylko polozne sa i u mnie tylko w srody to pewnie bedzie musiała mi dać skierowanie do szpitala i z 2 tygodnie pewnie to potrwa -
terka wrote:Ej, serio?
Rozumiem obawy przed kradzieżą ale ocenianie od razu tylko dlatego ze jest Cyganka? No ludzie... Jakby inne narodowości nie kradły a wszyscy Cyganie to tylko złodzieje i oszuści. Nie uważasz ze krzywdzące jest takie podejście? -
Dzień dobry
Nadrobie Was wieczorem ale chciałam się pochwalić ze 2 lipca o 17.03 przyszedł na świat nasz synek
3320g i 54cm czystej miłości
Nie dotrwalismy do planowego cc, bo od niedzieli miałam skurcze a w poniedziałek dodatkowo odszedł czop. Rodziłam w innym szpitalu niż zakładała ale chyba na dobre nam to wyszłoterka, Loczek2018, katka84, cuddlemuffin, MałaCzarna1988, Nalia, Urszulka89, Duzaa, melbusia88, anecz_kaa, Britty, karolcia87, krooolik, shadee, dżelka, PixiDixi, pumka1990, Kinga40, Mmargotka, marta258, Mini89, vanilia120, Decadence lubią tę wiadomość
-
Ania 12345 wrote:Złapałam ich na kradzieży w swojej pracy trzy razy dlatego nie mam zaufania. Nie mam uprzedzeń do nikogo bo sama mam korzenie cyganskie mój pradziadek nim bym ale znam ich z obserwacji.
Nie można wszystkich do jednego worka wkładać Tak szczerze, to trzeba być ostrożnym w stosunku do każdego człowieka. Jak moja córka była mała miała manię ściągania butów. Kiedyś ją niosłam na rękach z kościoła i ona pościągała buty, jak już wyszliśmy z kościoła to podeszła do mnie cyganka z tymi bucikami. Tanie nie były po z Bartka, sandałki ok 200zł. Mogła sobie zabrać a jednak mi je oddała. Taki może odosobniony przykład ale jestPixiDixi, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Ania 12345 wrote:Złapałam ich na kradzieży w swojej pracy trzy razy dlatego nie mam zaufania. Nie mam uprzedzeń do nikogo bo sama mam korzenie cyganskie mój pradziadek nim bym ale znam ich z obserwacji.
Ja wiem ze zdarzają sie takie przypadki. Ale zeby od razu wszystkich podejrzewać bo sie przyłapało 3 ludzi? A innych nie przyłapałaś nigdy? Tylko Cyganów?
Przykład Urszulki pokazuje ze jednak Cygan nie zawsze równa sie kradzież...
Ale zgodzę sie że trzeba pilnować swoich rzeczy, nic cennego nie mieć ze sobą... Ale to jak wszędzie w miejscach publicznych. I ze względu na ogól ludzi a nie Cyganów.
No i jak na kogoś kto ma korzenie cygańskie masz ciekawe podejście do sprawyPixiDixi lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ove wrote:Dzień dobry
Nadrobie Was wieczorem ale chciałam się pochwalić ze 2 lipca o 17.03 przyszedł na świat nasz synek
Nie dotrwalismy do planowego cc, bo od niedzieli miałam skurcze a w poniedziałek dodatkowo odszedł czop. Rodziłam w innym szpitalu niż zakładała ale chyba na dobre nam to wyszło❤Ada&Pola❤
-
Nie dotrwalismy do planowego cc, bo od niedzieli miałam skurcze a w poniedziałek dodatkowo odszedł czop. Rodziłam w innym szpitalu niż zakładała ale chyba na dobre nam to wyszło -
Spokojnego weekendu dziewczyny.
Ove gratulacje! Właśnie ostatnio oglądałam naszą listę i zauważyłam że coś u Ciebie cisza! Najważniejsze że wszystko ok, a że nie według planu... czekamy na relację jak tam młody człowiek
Aniu zdrówka.
My dziś obejrzeliśmy wreszcie porodówkę na której planujemy sie rozpakować. Powiem wam że nawet sie uspokoiłam i nastawiłam że to już tuż tuż i jakoś przestalo mi sie jawić sn jako film grozy. Bardzo fajna położna nas oprowadzała, rozmawiała ze mną jakbym Supermenka była z samego faktu że mam człowieka pod sercem zero żadnych insynuacji co Ty dziecino wiesz o rodzeniu, albo wszystkie pierworódki tak mówią a potem błagają o znieczulenie.. Niebo a ziemia z porównaniem do szpitala który tydzien temu oglądałam. Wreszcie powypytywalam o rzeczy które na szkole rodzenia tłumaczą, a ja przez to ze musiałam tyle leżeć w domu i szpital to mi poprzepadało. 2-3tyg i ja też bd trzymać swoją kluseczkę na rękach:).. Powiem wam że mogę sie doczekać.Mmma, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Nie dotrwalismy do planowego cc, bo od niedzieli miałam skurcze a w poniedziałek dodatkowo odszedł czop. Rodziłam w innym szpitalu niż zakładała ale chyba na dobre nam to wyszło -
Nie nakręcajcie się dziewczyny macie jeszcze czas ja mam 40+4 i nie odchodzi mi ani czop ani nic się nie dzieje poza bólem krzyża i skurczami raz na jakiś czas. Wiem, ze łatwo mówić sama wczoraj miałam taki dzień, ze chodziłam załamana tymbardziej, ze moja gin odwołała mi ostatnia wizytę i zostało mi tylko ktg ani nie wiem czy mam rozwarcie ani jak szyjka, dlatego idę w pon ze skierowaniem.do szpitala Gdyby nie to to spokojnie wiedząc, ze przepływy łożysko oki to do 41+5 bym czekała.Niektore maja dopiero 37 to jeszcze dużo czasu
Zrobiłam z mężem 13 km spacerkiem i krzyż mam w tyłku normalnie tak mnie boli
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Nie dotrwalismy do planowego cc, bo od niedzieli miałam skurcze a w poniedziałek dodatkowo odszedł czop. Rodziłam w innym szpitalu niż zakładała ale chyba na dobre nam to wyszło
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615