LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej gratuluje nowym mamusia!
Dziewczyny mam nietypowe pytanie i nawet nke wiem czy ktoras mi odpowie. Wczoraj kochalismy sie z mezem i oboje czulismy cos dzinwego, mialam wrazenie ze dotyka mojej szyjki, duzy dyskomfort sie pojawil on tez COs czul. Czy to wgl mozliwe? Szyjka moze tak sie opuscic?02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Oczywiscie, że może tak być. Teraz szyjka jest już bardzo nisko, wiec jak najbardziej prawdopodobne, ze do niej "dosięga". Jak dobrze wyposażony mąż to może dosięgać nawet i bez ciąży w niektórych pozycjach albo np w dni płodne kiedy szyjka sie obniża. Britty to dobry znak, że już jest tak nisko, może poród tuż tuż.
dżelka, Britty, PixiDixi, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
A to mój bąbelek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/43ef4500359a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 10:18
katka84, shadee, cuddlemuffin, karolcia87, MałaCzarna1988, Duzaa, marta258, PixiDixi, melbusia88, krooolik, Urszulka89, PolaP, Loczek2018, pumka1990, Mmargotka, anecz_kaa, Kinga40, kejt0192 lubią tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:Oczywiscie, że może tak być. Teraz szyjka jest już bardzo nisko, wiec jak najbardziej prawdopodobne, ze do niej "dosięga". Jak dobrze wyposażony mąż to może dosięgać nawet i bez ciąży w niektórych pozycjach albo np w dni płodne kiedy szyjka sie obniża. Britty to dobry znak, że już jest tak nisko, może poród tuż tuż.
Dzelka slivznego masz synka tylko calowac i tulic!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 10:24
dżelka lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
dżelka wrote:A to mój bąbelek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/43ef4500359a.jpgdżelka lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Także tego... jednak mnie wypisują dziś... chyba lozek im zabraklo... mam wrocic we wtorek na cc... ok, chociaz wolalabym tu zostac, bo czulam sie bezpiecznie...
Tez zaczelam miewac skurcze w szpitalu, bywaly nawet co 5-7min i odczuwalam je jakby mocny bol podbrzusza na miesiaczke.
Trwaly max 3h... i tez nie byly to skurcze porodowe. Widzialam je na ktg i mialy wartosc do 30jednostek. Nazywaja je stawianiem brzucha lub przepowiadajacymi.
Szczerze? Gdybym dostala takich w domu, bylabym pewna ze rodze...i jechala na IP... teraz przynajmniej wiem, jak wygladaja...
Magia -
Aaaa i jeszcze ciekawostka... w dniu przyjecia moja malutka wg lekarza wazyla ledwo 2600, a dzis dwa dni pozniej wazy juz nawet 3200...takze co moge powiedziec...wiem oczywiscie, ze margines bledu to 500g...ale... jak widac na zarciu szpitalnym dziecko moze przytyc kilogram w dwa dni hahaha... zartuje sobie, ale mimo wszystko poprawilo mi to wszystko humor...
terka, PixiDixi, katka84, karolcia87, Loczek2018 lubią tę wiadomość
Magia -
U nas wczoraj seksy, jakiś tam bol brzucha, ale to nie to. Naprawdę chciałabym, żeby się już zaczęło. Patrzę na Wasze cuda i aż by się chciało swoje przytulić. Póki co przytulam synka, ale on już duży, to zaczyna mi uciekać. W niedzielę dzwonię do położnej, niech sprawdzi, czy Mała zeszła niżej
-
Podsumowanie - rozpakowane lipcówki:
ss
magdaq
PixiDixi
Melbusia
Magic
Magdis
Mini89
olcia87
Kinga40
shadee
Vanillaice
Vanilka
Decadence
anecz_kaa
blama
kkarolina89
dżelka
natalka439
Kaktus93Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 13:56
kkarolina89, Mmargotka lubią tę wiadomość
-
katka84 wrote:Podsumowanie - rozpakowane lipcówki:
ss
magdaq
PixiDixi
Melbusia
Magic
Magdis
Mini89
olcia87
Kinga40
shadee
Vanillaice
Vanilka
Decadence
anecz_kaa
blama
kkarolina89
dżelka
natalka439
Ile już tych lipcowek rozpakowanych
Powodzenia dla kolejnych!!!
A my dzisiaj wychodzimy do domu czekamy na Tatę i wypis mój i FilipkaUrszulka89, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, wczoraj na świat przyszła moja córeczka Marysia poród siłami natury,ciężki bo od a do z indukowany. Najpierw ten balonik, który niewiele zdzialal, potem przebicie wód, przy końcówce oksytocyna. Byłam nacięta, nie wiem ile szwów, ale wydaje mi się że sporo.. Ale to wszystko jest nie ważne, moje szczęście waży 3 kilogramy, dostało 10 punktów i ciągle nie mogę uwierzyć, że jest już na świecie
Urszulka89, melbusia88, MałaCzarna1988, karolcia87, katka84, krooolik, cuddlemuffin, Loczek2018, Duzaa, PolaP, marta258, Britty, PixiDixi, shadee, Nalia, terka, Ania 12345, dżelka, pumka1990, Mmargotka, anecz_kaa, Decadence, Mini89, Kinga40, Vanilka, kejt0192 lubią tę wiadomość