X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • Mmargotka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanka wrote:
    Niestety, beta tylko 398. Mam powtorzyc w ponoedzialek ale to prawdopodobnie koniec.

Trzymaj się! Cokolwiek będzie to nie koniec.

• po_prostu_ja Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mocno trzymamy kciuki!!!

3i499vvjq8tpbt16.png
  • Paulina.G Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymam mocno kciuki oby wszystko bylo ok!
    Rzeczywiście Aga ucichla a ciekawe jak jej poszedł egzamin

3i499vvjspjyuavk.png
  • Sanka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie badalam wiecej razy bety. Uznalam ze skoro wyszla pozytywna to ciąża jest i wszystko będzie dobrze tak jak za pierwszym razem. Nie chciałam się nakręcać z tym robieniem bety. Poza tym to by i tak nic nie zmieniło... Trzymam się myśli że to był po prostu błąd zarodka i wtedy lepiej że tak się stało. Następnym razem już wszystko będzie dobrze. Teraz już nie mam nadziei, krwawienie jak normalne miesiączkowe i ból brzucha.

16udrjjgntojuwbl.png
    7cs - szczęśliwy! 14dpo-202,3 16dpo-607,4
    25.11.2017 - 6tc [*]
    Córeczka - 08.2016
  • Niecierpliwa123 Ekspertka

Wysłany: 25 listopada 2017, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanka tak bardzo mi przykro

xnw4flw15c030w8v.png
  • Niecierpliwa123 Ekspertka

Wysłany: 25 listopada 2017, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co jest z Agniechaaaa?! Dziwnie milczy? Agus odezwij sie i nas nie stresuj!

xnw4flw15c030w8v.png
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanka wrote:
    Nie badalam wiecej razy bety. Uznalam ze skoro wyszla pozytywna to ciąża jest i wszystko będzie dobrze tak jak za pierwszym razem. Nie chciałam się nakręcać z tym robieniem bety. Poza tym to by i tak nic nie zmieniło... Trzymam się myśli że to był po prostu błąd zarodka i wtedy lepiej że tak się stało. Następnym razem już wszystko będzie dobrze. Teraz już nie mam nadziei, krwawienie jak normalne miesiączkowe i ból brzucha.
    Tak mi przykro :( nie wiem co napisać pamiętaj,ze jesteśmy jak będziesz chciała pogadać

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2017, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och dziewczyny moje kochane co tu się wydarzyło ? Nie będę marnować czasu nawet ma komentarz do wszechwiedzącej kolezanki - powiem tylko, że większość z nas długo czekała na ciąże i jest ona ważniejsza niż wszystko inne ma świecie, w dodatku po poronieniu każda ciąża jest zagrożona i ma medyczne podstawy do l4.

Za wszystkie trzymam mocno kciuki, mam nadzieje ze wszystko dobrze się skończy <3

Dobrej i spokojniej nocy moje mamuśki !

• shadee Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2017, 00:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 anonimowość niestety niektórym odbiera rozum :) na szczęście my jesteśmy tu po to by się wspierać a nie hejtować.

Dobrej nocy dziewczyny

po_prostu_ja lubi tę wiadomość

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2017, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobitki Dziekuje za kciuki!!! Dzis bede wiedzieć jak poszedł egzamin :)
    Po uczelni M zabrał mnie na prezentowe zakupy po których padłam jak długa i dlatego milczałem ale po nadrobieniu wątku powiem szczerze, ze dobrze ze tego nie czytałam bo ręce mi opadły :D

Moje oświadczenie: jestem tak ograniczona i wykorzystuje podatników na l4 byłam juz przed ciaza! O ja zła :D
    Wole jak kobitki w ciazy naciągają podatników niż cała reszta nierobów z Warszawy na ul wiadomej żyjąca tylko ze mnie i mająca mnie całkowicie w 4literkach tyle w temaci :D

Kolejna sprawa to witam Magia :) jestes na liście!!!!

Sanka :( nie ma odpowiednich slow :( tak mi przykro :(

P.s administracja działa niektóre posty „nad inteligentnej” koleżanki zostały skasowane a jaka administrator 1str ostrzegam, ze jeszcze jedno obrażanie dziewczyn a kasuje Cię z wątku! Jestesmy tu aby jak najbardziej dyskutować ale w sposób kulturalny i z szacunkiem dla drugiego człowieka!!!!

Życzę miłego dnia każdej z Was :) <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 06:51

Paulina.G, shadee, Lena21 lubią tę wiadomość

• Ove Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2017, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanka, bardzo, bardzo mi przykro :(
    Ja, o dziwo, dzisiaj nie bardzo mogę spać i już jestem na nogach.
    Także zaraz zabieram się za prasowanie :)

w4sqgox1ip3g0r0c.png

iv09i09ki84d2sju.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2017, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kashanti wrote:
    osobiscie nie rozumiem dziewczyn, ktore jak tylko dowiedza sie o ciazy to chca isc na L4. pracodaca ma obowiazek dostosowac warunki pracy do twoich potrzeb lub przeniesc cie na inne stanowisko. L4 to zwolnienie lekarskie i powinno byc wydawane tylko ze wzgledu na chorobe wlasnie... ciaza to nie choroba. w danii pracuje sie do 4 tygodni przed rozwiazaniem chyba, ze ciaza jest zagrozona. zadnych zwolnien i zadnych cyrkow. potem sie nie dziwcie,ze pracodawcy robia jaja i nie chca zatrudniac kobiet w sile wieku bo boja sie, ze taka zaraz zaciazy i zostawi prace. :| polska cebula :|
    Osoba ktora jest pierwszy raz w ciazy, nie ma pojecia jak sie zmieni jej posttzeganke swiata za kilka miesiecy, nie wiem jak sie bedzie czuc jutro, nie ma pojecia co przwd nia, nie ma prawa tak ogolnikowo sie wypowiadac! Ciaza to nie choroba to stan blogoslawiony, to cud, to czas dla kobiety zeby zwolnic skupic sie na sobie na przygotowanii sie fizycznym i psychocznym, to czas na odpoczynek i leniuchowanie jeali jest ochota bo potem uwierz mi takiego czasu nie bedzie. Nie psuj nerwow na forum bo zadnym autorytetem w sprawach ciazy nie jestes. Siedz gdzie siedzis, Polska nie teskni! I nie kazdy pracodawca idzie na reke i zapewnia wszysyko o czym poszesz- swiat bylby idealny ale daleko mu

Agniechaaaa, po_prostu_ja lubią tę wiadomość

relg3e5e6cfj7fkg.png
    zrz63e5ewa17bqxb.png
    km5sdf9hhvdxzmyl.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2017, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Lipcówki :) witam się z terminem porodu na 12 lipca. To moja pierwsza ciąża, upragniona, dużo przeszłam ale pierwsze in vitro jak narazie zakończone sukcesem. Jestem juz po pierwszej wizycie, 6tydz 1dzien ledwo widoczny zarodek. Wizyta 7tydz 1dzien bijące serduszko i człowiek ma prawie cm :) pierwsze badania krwi i moczu ok. Teraz czeka mnie wizyta ok 19 grudnia i mam nadzieje ze dalej bedzie wszystko pięknie szło. Także tadaaaam jestem z Wami :)

Co do zwolnienia lekarskiego to jestem na nim od samego początku, od rozpoczęcia stymulacji. Myślę, że nie można wkładać wszystkich do jednego wora. Tak, ciąża to nie choroba. A praca też nie zając. Nie ta, to inna a teraz jest czas dla nas.

muminka83, po_prostu_ja, Agniechaaaa, Paulina.G, Sabinkak, Duzaa, Mmargotka, Lena21, Niecierpliwa123, Existenz, Ankakalina1987, gapa25 lubią tę wiadomość

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2017, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Miłej niedzieli.

Niech będzie spokojna.

Duzaa lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• karolcia87 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2017, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego ☺

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • po_prostu_ja Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2017, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo raaaaaany, w końcu się dziś wyspałam Hahahha :p
    Miłego dnia dziewczyny! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 08:56

3i499vvjq8tpbt16.png
  • Cynamonkowaaa Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2017, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanka, tak bardzo mi przykro :( Trzymaj się tam mocno:(
    Miłej niedzieli wszystkim!:) Ja próbuje powoli wygramolić się z łóżka żeby zrobić sobie śniadanko i chyba skończyły mi się wymówki i muszę zacząć robic coś na uczelnie... Jak tak leżę w łóżku to mam mega lenia, ledwo się się zmusilam żeby sobie hybrydy na paznokciach zrobić wczoraj, a tak to leżę i oglądam serialie i filmiki na YouTube;O Macie jakieś sposoby na większa motywacje? :D

34bwdqk3ol07x06e.png
    Beta 15 DPO 843,83
    Beta 18 DPO 4089,10
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2017, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry miłego dnia :))

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2017, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanka bardzo Ci wspolczuje....
    Trzymaj sie !

Dobry dzien Dziewczynki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2017, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdałam :D

shadee, Sabinkak, Paulina.G, Sanka, terka, po_prostu_ja, muminka83, Duzaa, Cynamonkowaaa, Lena21, gapa25, anecz_kaa, Rocheera lubią tę wiadomość

‹‹ 119 120 121 122 123 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ