LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie badalam wiecej razy bety. Uznalam ze skoro wyszla pozytywna to ciąża jest i wszystko będzie dobrze tak jak za pierwszym razem. Nie chciałam się nakręcać z tym robieniem bety. Poza tym to by i tak nic nie zmieniło... Trzymam się myśli że to był po prostu błąd zarodka i wtedy lepiej że tak się stało. Następnym razem już wszystko będzie dobrze. Teraz już nie mam nadziei, krwawienie jak normalne miesiączkowe i ból brzucha.
-
Sanka wrote:Nie badalam wiecej razy bety. Uznalam ze skoro wyszla pozytywna to ciąża jest i wszystko będzie dobrze tak jak za pierwszym razem. Nie chciałam się nakręcać z tym robieniem bety. Poza tym to by i tak nic nie zmieniło... Trzymam się myśli że to był po prostu błąd zarodka i wtedy lepiej że tak się stało. Następnym razem już wszystko będzie dobrze. Teraz już nie mam nadziei, krwawienie jak normalne miesiączkowe i ból brzucha.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Och dziewczyny moje kochane co tu się wydarzyło ? Nie będę marnować czasu nawet ma komentarz do wszechwiedzącej kolezanki - powiem tylko, że większość z nas długo czekała na ciąże i jest ona ważniejsza niż wszystko inne ma świecie, w dodatku po poronieniu każda ciąża jest zagrożona i ma medyczne podstawy do l4.
Za wszystkie trzymam mocno kciuki, mam nadzieje ze wszystko dobrze się skończy
Dobrej i spokojniej nocy moje mamuśki ! -
nick nieaktualnyCześć kobitki Dziekuje za kciuki!!! Dzis bede wiedzieć jak poszedł egzamin
Po uczelni M zabrał mnie na prezentowe zakupy po których padłam jak długa i dlatego milczałem ale po nadrobieniu wątku powiem szczerze, ze dobrze ze tego nie czytałam bo ręce mi opadły
Moje oświadczenie: jestem tak ograniczona i wykorzystuje podatników na l4 byłam juz przed ciaza! O ja zła
Wole jak kobitki w ciazy naciągają podatników niż cała reszta nierobów z Warszawy na ul wiadomej żyjąca tylko ze mnie i mająca mnie całkowicie w 4literkach tyle w temaci
Kolejna sprawa to witam Magia jestes na liście!!!!
Sanka nie ma odpowiednich slow tak mi przykro
P.s administracja działa niektóre posty „nad inteligentnej” koleżanki zostały skasowane a jaka administrator 1str ostrzegam, ze jeszcze jedno obrażanie dziewczyn a kasuje Cię z wątku! Jestesmy tu aby jak najbardziej dyskutować ale w sposób kulturalny i z szacunkiem dla drugiego człowieka!!!!
Życzę miłego dnia każdej z WasWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 06:51
Paulina.G, shadee, Lena21 lubią tę wiadomość
-
kashanti wrote:osobiscie nie rozumiem dziewczyn, ktore jak tylko dowiedza sie o ciazy to chca isc na L4. pracodaca ma obowiazek dostosowac warunki pracy do twoich potrzeb lub przeniesc cie na inne stanowisko. L4 to zwolnienie lekarskie i powinno byc wydawane tylko ze wzgledu na chorobe wlasnie... ciaza to nie choroba. w danii pracuje sie do 4 tygodni przed rozwiazaniem chyba, ze ciaza jest zagrozona. zadnych zwolnien i zadnych cyrkow. potem sie nie dziwcie,ze pracodawcy robia jaja i nie chca zatrudniac kobiet w sile wieku bo boja sie, ze taka zaraz zaciazy i zostawi prace. polska cebula
Agniechaaaa, po_prostu_ja lubią tę wiadomość
-
Hej Lipcówki witam się z terminem porodu na 12 lipca. To moja pierwsza ciąża, upragniona, dużo przeszłam ale pierwsze in vitro jak narazie zakończone sukcesem. Jestem juz po pierwszej wizycie, 6tydz 1dzien ledwo widoczny zarodek. Wizyta 7tydz 1dzien bijące serduszko i człowiek ma prawie cm pierwsze badania krwi i moczu ok. Teraz czeka mnie wizyta ok 19 grudnia i mam nadzieje ze dalej bedzie wszystko pięknie szło. Także tadaaaam jestem z Wami
Co do zwolnienia lekarskiego to jestem na nim od samego początku, od rozpoczęcia stymulacji. Myślę, że nie można wkładać wszystkich do jednego wora. Tak, ciąża to nie choroba. A praca też nie zając. Nie ta, to inna a teraz jest czas dla nas.muminka83, po_prostu_ja, Agniechaaaa, Paulina.G, Sabinkak, Duzaa, Mmargotka, Lena21, Niecierpliwa123, Existenz, Ankakalina1987, gapa25 lubią tę wiadomość
-
Sanka, tak bardzo mi przykro Trzymaj się tam mocno:(
Miłej niedzieli wszystkim! Ja próbuje powoli wygramolić się z łóżka żeby zrobić sobie śniadanko i chyba skończyły mi się wymówki i muszę zacząć robic coś na uczelnie... Jak tak leżę w łóżku to mam mega lenia, ledwo się się zmusilam żeby sobie hybrydy na paznokciach zrobić wczoraj, a tak to leżę i oglądam serialie i filmiki na YouTube;O Macie jakieś sposoby na większa motywacje? -
nick nieaktualny