LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cynamonkowaaa wrote:Na ostatnim USG chyba było widać pęcherzyk, niestety nie dostałam zdjęcia, ale widać coś było! Teraz będę miała porównanie:) Musi być dobrze:)
Pewnie ze musi inaczej być nie moze bedzie piękna kropka a potem większy przecinek jak w moim przypadkuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2017, 20:51
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ja jestem właśnie na Izbie Przyjęć, dzisiaj dostałam krwawienia. Miałam już usg i kropeczka jest taka sama jak była w czwartek. Czekam jeszcze na wynik bety i zobaczymy co będzie dalej...
-
Sanka wrote:Ja jestem właśnie na Izbie Przyjęć, dzisiaj dostałam krwawienia. Miałam już usg i kropeczka jest taka sama jak była w czwartek. Czekam jeszcze na wynik bety i zobaczymy co będzie dalej...
-
Hej nadrobiłam was na wyrywki, co ja czytam, nie powinnismy iść na l4 w ciąży? A jak sama sobie jestem pracodawcą i nie mogę zmienic sobie stanowiska to mam sobie z czego kasę wypłacać? Szalona jakaś
Dziewczyny nie stresujcie się tym, że jest sam pęcherzyk bo ma prawo, jeśli nie było monitoringu cyklu owulka mogła być w innym dniu cyklu i ciaza może być młodsza. Pierwszą wizytę miałam w 5t4d pecholerzyk miał 10 mm i było widać zarys zarodka dopiero, więc przy 8 mm ma prawo nic nie być mam nadzieje, że wszystkie w tym składzie dotrwamy do lipca i będziemy spadać piękne letnie noce z biustem na wierzchu karmiąc nasze maleństwa
Miłego wieczorkuPixiDixi lubi tę wiadomość
-
terka wrote:Warto zrobić badania czy na pewno to jest to. Bo moze nie muso. Dość specyficzna ta tarczyca jest jednak objawowo. Takie objawy co mozna pominąć myśląc o wszystkim innym jak przepracowanie niedospanie itd albo myśleć ze to tarczyca a to po prostu zmiana trybu na bardziej intensywny Jesli to tarczyca i wyniki to potwierdza to lekarz szybko leki wypisze i unormuje wiec nie ma co sie martwic
no właśnie ja już po badaniach i z diagnozą oraz przepisanymi lekarstwami
-
terka wrote:Koniecznie powiedz o tej pomyłce lekarzowi. Bo będzie chciał zwiększać dawkę a wiadomo dlaczego nie pomogło mysle ze zrozumie ze mogło sie cos takiego zdarzyć. Jakbyś sie wczesniej zorientowała to mozna by brać więcej tabletek ale jak po powrocie to juz teraz tylko prawidłowe brać nie podniosło sie a to juz bardzo dobry znak ze nie ma tak zle
Sama sobie dołożyłam stresów, eh...
shadee wrote:Ove, ja właśnie od jutra łykam to co i Ty - aż sprawdzę jaką mam dawkę by się nie pomylić ....
shadee wrote:
to chyba niebezpieczne w ciąży - nigdy nie miałam problemów z tarczycą, a tu BACH - 7 tc i od razu niedoczynność
I tak w ogóle dzięki dziewczyny za wsparcie i słowa otuchy - od razu mi lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2017, 21:28
-
shadee wrote:dziewczyny, a co do smaków to niestety - ku mojej rozpaczy - cały czas mam ochotę na coś słodkiego
a że niestety mam podejrzenie wczesnej cukrzycy ciążowej powinnam bardzo uważać ze słodyczami
rano do śniadania wyjęłam ogórki - ale musiałam je szybko odstawić do lodówki bo kompletnie nie wchodziły
dodam, że dieta sprzed ciąży raczej nie uwzględniała zbyt wielu słodkości, bardziej kwaśne i słone potrawy
co za pomieszanie z poplątaniem
oo ja tez slodkie bym mogla non stop. i Smakuje mi jeszcze bardziej niz przed ciaza. w ogole wydaje mi sie ze w ciazy poprawiły mi sie kubki smakowe wszystko jest pyszniejsze i wyraziste.
-
Sanka wrote:Ja jestem właśnie na Izbie Przyjęć, dzisiaj dostałam krwawienia. Miałam już usg i kropeczka jest taka sama jak była w czwartek. Czekam jeszcze na wynik bety i zobaczymy co będzie dalej...
-
Vanilka wrote:oo ja tez slodkie bym mogla non stop. i Smakuje mi jeszcze bardziej niz przed ciaza. w ogole wydaje mi sie ze w ciazy poprawiły mi sie kubki smakowe wszystko jest pyszniejsze i wyraziste.
Oj to ja mam węch jak pies tropiący, ciagle mi czyms pachnie albo śmierdzi. Wszedzie czuje jakies zapachy. -
-
po_prostu_ja wrote:Nie trać narazie nadziei... jesteśmy z Tobą i mocno trzymamy kciuki.
Sama mówiłaś, ze to wczesna ciąża, wiec może beta jeszcze podskoczy.