LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybbeczka91 wrote:Cześć wszystkim, w piątek byłam u lekarza i na usg było widać pęcherzyk(5t+3d). Następna wizyta za 2 tyg mam nadzieję, że wszystko będzie ok i bEddie biło serduszko.
Wczoraj się wściekłam, po pracy byłam w aptece, która prowadzi dyżur i kupiłam duphaston po 39,99 za opakowanie. W normalnej aptece, niecały miesiąc temu kupiłam po 22,99, a tu przebicie prawie 100%! Na dodatek kobieta odrazu wydrukowała paragon (zanim podala kwotę do zaplaty), kiedy odmowilam zapłaty powiedziała ze nie ma sprawy, ale nie może oddać mi recepty, bo ona już ją zrealizowała w systemie. No kpiny normalnie... -
Oj dziewczyny tak czytam o tych Waszych apetytach i choć muszę przyznać że na razie przytulam tylko męża to apetyt mi si e waha tak że zwariować można... Są dni kiedy nic nie jestem w stanie zjeść ale zmuszam się z rozsądku a są takie jak dziś ze wyciągam talerz frytek za jednym posiedzeniem... I te omdlenia.. Ahh stan błogosławiony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 15:19
-
nick nieaktualny
-
Mnie na szczęście narazie omijają wymioty ale mam przeczucie, że dopadną mnie na święta. Mnie za to meczy okropny smak w ustach, co bym nie zjadła to zaraz blee i tylko zeby myje dzisiaj mi tez brzuch doskwiera, cos mnie kłuje i pobolewa. Pytałam gin w ptk co ma mnie niepokoić to powiedziała ze ból umiejscowiony w dole i taki okresowy. Jak narazie takiego nie ma wiec uff...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedronka89 wrote:Moje jedyne uciążliwości ciążowe to baaaardzo bolesne piersi. Nie wiem co gorsze stanik ( nie ważne jak dobrze dobrany) czy jego brak. I do tego potworna czasami zgaga.Nic na nią nie pomaga ani mleko ani migdały.
Ja mam dość duże piersi i kupiłam sobie stanik bez fiszbin, jest rewelacja, bo nie czuje tak bólu jak wcześniej, takze polecane
"Troszkę Nas Jest.." -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Mój gin nie liczy tak liczy normalnie tak jak mi idzie na suwaczku na IP tez mi tak liczyli
Nalia lubi tę wiadomość
-
madlenka wrote:Mnie na szczęście narazie omijają wymioty ale mam przeczucie, że dopadną mnie na święta. Mnie za to meczy okropny smak w ustach, co bym nie zjadła to zaraz blee i tylko zeby myje dzisiaj mi tez brzuch doskwiera, cos mnie kłuje i pobolewa. Pytałam gin w ptk co ma mnie niepokoić to powiedziała ze ból umiejscowiony w dole i taki okresowy. Jak narazie takiego nie ma wiec uff...
-
Agniechaaaa wrote:Mój gin nie liczy tak liczy normalnie tak jak mi idzie na suwaczku na IP tez mi tak liczyli
Wiem o co Ci chodzi mamaginekolog fajnie to wyjaśniła i mówi ze u lekarza mówi np że ma 9 tydzień i 3dzien, ale w normalnych rozmowach mówi ze jest w 10 tygodniu, bo to wynika z angielskiego nazewnictwa i odmiany czy jakoś takAgniechaaaa, Nalia lubią tę wiadomość