LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCynamonkowaaa wrote:No mnie tez tak liczy jak Nalia:) Pokazuje mi w kalendarzu ze teraz jestem w 6tc;)
-
Dziewczyny a jak teraz z Waszymi objawami?. Pytam bo js jakas taka ptawie bezobjawowa. Troche piersi mnie bola czasami bole w krzyzu ,a w sumie od kilku dni to prawie nic nic.Piersi to musze mocniej docisnac by poczuc. Wiem,ze jest roznie ,ze objawy raz da mocniej raz slabiej ,ale hmm jestem w ciazy blizniaczej i sadzilam,ze te objawy to jakies konkretniejsze będą. ...
Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Dziewczyny a jak teraz z Waszymi objawami?. Pytam bo js jakas taka ptawie bezobjawowa. Troche piersi mnie bola czasami bole w krzyzu ,a w sumie od kilku dni to prawie nic nic.Piersi to musze mocniej docisnac by poczuc. Wiem,ze jest roznie ,ze objawy raz da mocniej raz slabiej ,ale hmm jestem w ciazy blizniaczej i sadzilam,ze te objawy to jakies konkretniejsze będą. ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sanka wrote:Ech dzięki wam wszystkim za słowa wsparcia... brzuch mnie wciąż pobolewa, krew również jest, nadziei już nie ma.
Najgorsze jest to że tak dostałam od życia po nosie. W pierwszej ciąży wszystko było idealnie, szybki i łatwy poród, córeczka najwspanialsza na świecie. Więc niby czemu teraz miałoby być inaczej? Rodzina już usłyszała radosną nowinę a teraz trzeba wszystko odwoływać. Mam nauczkę by następnym razem się wstrzymać z informowaniem. Plany już były porobione co i jak będzie, jak wszystko zgrać z moją pracą i egzaminami. Teraz już nic nie wiem
Ale trzymam za was wszystkie kciuki, mam nadzieję że już żadna nie pójdzie tą samą drogą co ja i każda z was w lipcu przytuli swojego maluszka -
Hormonki wam szaleją ja jak narazie tez można powiedzieć ze jestem bezobjawowa. No moze zmęczenie mnie moze zdradzić a lekarze zazwyczaj liczą skończone całe tygodnie ciazy, na początku mnie to myliło ale juz sie przyzwyczaiłam.
Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie. Biorę 3 razy dziennie duphaston. Acard raz dziennie i Neoparin to heparyna. Wczoraj i dziś jedynie przy podcieraniu na papierze od czasu do czasu pojawiają się brązowe upławy. Podejrzewam że to po Neoparin. Czy ktoś ma doświadczenie z tymi zastrzykami. Moja ginekolog mówi że do póki nie ma żywej krwi to okey ale przyznam że do piątku chyba serce mi stanie
-
Cynamonkowaaa wrote:Ja ostatnio ryczałam bo jajko było na twardo a nie na miękko, wiec to chyba szwankowanie ciążowe;d
A w ogole mozna jajka na miękko??? Chyba nie wolno? Jedynie na twardo.
Ja jeszcze zadnych objawów nie mam i mne to troche niepokoi. Zapachy wyczuwam na kilometr ale jem jak jadłam i zadnych mdłości nie mam. Kiedy sie powinny zacząc mdłości . Za to zmęczona jestem ze przespalabym cała zimę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 19:06
-
CarPer wrote:A w ogole mozna jajka na miękko??? Chyba nie wolno? Jedynie na twardo.
Ja jeszcze zadnych objawów nie mam i mne to troche niepokoi. Zapachy wyczuwam na kilometr ale jem jak jadłam i zadnych mdłości nie mam. Kiedy sie powinny zacząc mdłości . Za to zmęczona jestem ze przespalabym cała zimę. -
muminka83 wrote:Dziewczyny mam pytanie. Biorę 3 razy dziennie duphaston. Acard raz dziennie i Neoparin to heparyna. Wczoraj i dziś jedynie przy podcieraniu na papierze od czasu do czasu pojawiają się brązowe upławy. Podejrzewam że to po Neoparin. Czy ktoś ma doświadczenie z tymi zastrzykami. Moja ginekolog mówi że do póki nie ma żywej krwi to okey ale przyznam że do piątku chyba serce mi stanie
-
CarPer wrote:A w ogole mozna jajka na miękko??? Chyba nie wolno? Jedynie na twardo.
Ja jeszcze zadnych objawów nie mam i mne to troche niepokoi. Zapachy wyczuwam na kilometr ale jem jak jadłam i zadnych mdłości nie mam. Kiedy sie powinny zacząc mdłości . Za to zmęczona jestem ze przespalabym cała zimę.
https://mamaginekolog.pl/jaja-w-ciazy/
Mądry artykuł o jajkach w ciąży - zdrowy rozsądek przede wszystkim, ja np. nie jem jajek z marketu, tylko takie swojskie -
Ja jeszcze zadnych objawów nie mam i mne to troche niepokoi. Zapachy wyczuwam na kilometr ale jem jak jadłam i zadnych mdłości nie mam. Kiedy sie powinny zacząc mdłości . Za to zmęczona jestem ze przespalabym cała zimę. -
Lena21 wrote:https://mamaginekolog.pl/jaja-w-ciazy/
Mądry artykuł o jajkach w ciąży - zdrowy rozsądek przede wszystkim, ja np. nie jem jajek z marketu, tylko takie swojskie