LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
PixiDixi wrote:Nic mi nie wiadomo na temat refundacji.. Byłam niedawno na wizycie u pediatry i mówiłam, że karmię mieszanie a ona nic nie powiedziała tylko zapisała ten fakt. Popytam w takim razie. Ja daje nań pro nutra plus to jedna puszka powyżej 40 zł, ale to mleko jest ponoć B. Dobre i nie bardzo chciałabym coś zmieniać bo skład jest bogaty i kupy są ładne hehe
A jak pediatra nie da to zawsze można się wybrać np prywatnie do dermatologa a on wystawia informacje dla lekarza prowadzącego (pediatry) o zaleceniu stosowania takiego a nie innego mleka. Wiem że refundacje są spore, w zależności od mleka.PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Pixie Dixi jakie aniołki zazdroszczę u mnie lekarz prognozuje jeszcze dwa tyg do porodu, szyjka leciutko się skrocila tylko. Moja mała chyba woli zdecydowanie siedzieć w brzuszku
PixiDixi, pumka1990 lubią tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
PixiDixi wrote:Dziękuję, to cenna informacja :-*
-
Hej idę wstawiać pieczarkową. U mnie noc kiepska, młoda nadrabiała cały dzień za brak aktywości w dzień albo odreagowywała mecz :p w rezultacie dała popalić, zastanawiałam się czy pęcherza nie przebije
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 11:07
PixiDixi, katka84, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
MałaCzarna, rozeznam się dam znać co i jak, może innym się też przyda...
Ula, jak ja bym zjadła pieczarkowa... Mniam.
Edit:Britty, oni są aniolkami tylko jak śpią, jak się budzą to zawsze ryk i tylko się zastanawiam czy oni zawsze będą tak się przekrzykiwac gdy płaczą hehe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 11:20
-
Cześć dziewczyny. Zazdroszczę już tym które mają dzieci przy sobie. Ja wizytę mam za tydzień czyli 39 tydzień i już mam wpisane w karcie ciąży hospitalizacja 39 tydzień że względu na cukrzycę ale nie mam pojęcia czy będą mi już za tydzień wywoływać poród czy będą czekać do 40 tygodnia. Szyjke już miałam bardzo krótka w 35 tygodniu. Ale nic się nie dzieje. Wizytę mam w piątek i nie wiem czy mnie położy na weekend czy dopiero w poniedziałek. Już bym chciała mieć to wszystko za sobą
-
hej. idę wstawiać pieczarkową. U mnie noc kiepska, młoda nadrabiała cały dzień za brak aktywości w dzień albo odreagowywała mecz. w rezultacie dała popalić, zastanawiałam się czy pęcherza nie przebij. jak już się uspokoiła ok 2 to potem do 4,30 tropiłam mendę komara bo dziabnął mnie trzy razy. Muszę zmienić siatkę w oknie w sypialni Także jestem niewyspana... na 13 idę na żele i rzęsy a potem nie wiem. Jak przeżyję to będę myśleć miłego dnia aha! dziś 38tc - do terminu 14dni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 11:27
-
klaudia382 wrote:Z wczorajszego ktg nie bylam zadowolona. Podlaczyli mnie pod inna maszynę ktora ciągle przerywala a raz nawet pokazala spadek tętna do 80... ale polozna powiedziała ze to dziecko ucieka i traci sygnał...
Całkiem możliwe. Moja ostatnio tak kopała że nawet zapis akcji serca był przerywany - tzn wogóle się nie pisał. Dlatego zamiast trwać 45min siedziałam prawie 1,20 godz. Bo co chwilę trzeba było poprawiać. Także to nie wina maszyny
-
Dziewczyny jak to jest z tym KTG ze dzieciaczki ich tak nie lubią?
Ja pierwsze będę miała jutro jak się zgłoszę do szpitala i podejrzewam że też łatwo nie będzie tylko zastanawiam sie co im przeszkadza w tym badaniu?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
PixiDixi wrote:Nic mi nie wiadomo na temat refundacji.. Byłam niedawno na wizycie u pediatry i mówiłam, że karmię mieszanie a ona nic nie powiedziała tylko zapisała ten fakt. Popytam w takim razie. Ja daje nań pro nutra plus to jedna puszka powyżej 40 zł, ale to mleko jest ponoć B. Dobre i nie bardzo chciałabym coś zmieniać bo skład jest bogaty i kupy są ładne hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 13:16
PixiDixi lubi tę wiadomość
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
Ja to chyba poczekam do najbliższej pełni, akurat będzie na termin .
Coś tam mnie męczy po nocach, od godziny 3-4 nie mam spania, bo brzuch mi się spina, ale zawsze się wycisza więc fałszywe alarmy.
Nalia - kciuki!
Pixi - przystojniaki rosną Ci jak na drożdżach
Półtora tygodnia przed terminem chyba mnie rozłoży . 9 miesięcy nie chorowałam, a tu dziś kaszel mnie męczy i generalnie czuję się kiepsko..PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Dzięki Olcia i Aneczka za info.
Aneczka jak tam Twoje wyniki krwi??
Aniu, jak już się ogarniesz i będziesz mogła to chciałabym Kochana byśmy dokończyły temat diety. Zostało mi ponad 20 kg na plusie po ciąży więc help... Z mojej strony jest już gotowość do walki o sylwetkękatka84 lubi tę wiadomość