LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaktus93 wrote:Jak jest naprawdę bardzo ciepło to u nas krótki rękaw plus polspiochy. Nie zakładam czapki, za co obrywa mi się od wszystkich
Co do czapki ja ubierałabym w tym wieku na zewnątrz. Są takie przewiewne z dziurkami
A jak jest tak ciepło to wystarczy body z krótkim rękawem i tyle. Ewentualnie jakaś pieluszka na nózki.
-
Hej tak w skrócie, jak dam radę to napiszę więcej wczoraj tj 22.07.18 przyszła na świat moja córeczka Zuzia waga 3300.
po 15 h męki zrobiono mi cc było dużo powikłań mala nie mogła wstawić się w kanał ustawienie potyliczne tylne,do tego zrobiła kupę w płynie i to wypiła i ma zapalenie płucek ale mówią że bd dobrze, ja walczę o laktację.Urszulka89, shadee, Duzaa, Vanilka, karolcia87, anecz_kaa, dżelka, Mmargotka, Loczek2018, katka84, Kaktus93, melbusia88, MałaCzarna1988, Carolline, marta258, krooolik lubią tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Britty wrote:Hej tak w skrócie, jak dam radę to napiszę więcej wczoraj tj 22.07.18 przyszła na świat moja córeczka Zuzia waga 3300.
po 15 h męki zrobiono mi cc było dużo powikłań mala nie mogła wstawić się w kanał ustawienie potyliczne tylne,do tego zrobiła kupę w płynie i to wypiła i ma zapalenie płucek ale mówią że bd dobrze, ja walczę o laktację.Britty lubi tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Vanilka wrote:A jak ubieracie dzieciaczki na spacer w taka pogode? Krotki rekaw? Czy jeszcze dlugi? Moja mama to ciagle mi mowi ze za cienko ubieram mala i juz sama nie wiem. Jak u Was sytuacja wyglada?❤Ada&Pola❤
-
Britty wrote:Hej tak w skrócie, jak dam radę to napiszę więcej wczoraj tj 22.07.18 przyszła na świat moja córeczka Zuzia waga 3300.
po 15 h męki zrobiono mi cc było dużo powikłań mala nie mogła wstawić się w kanał ustawienie potyliczne tylne,do tego zrobiła kupę w płynie i to wypiła i ma zapalenie płucek ale mówią że bd dobrze, ja walczę o laktację.
Gratulacje! siły dla was i zdrówka dla małej.Britty lubi tę wiadomość
-
po 15 h męki zrobiono mi cc było dużo powikłań mala nie mogła wstawić się w kanał ustawienie potyliczne tylne,do tego zrobiła kupę w płynie i to wypiła i ma zapalenie płucek ale mówią że bd dobrze, ja walczę o laktację.
szczęścia dla was i mnóstwo zdrówkaBritty lubi tę wiadomość
-
Urszulka89 wrote:Ile jesteś po porodzie? A dlaczego myślisz że nie masz? Małą karmisz kp?
-
Klaudia przystawiaj ja do piersi tak często jak możesz. Cycki nie muszą być twarde. I niestety noworodki wiszą na cycu. Przytulaja sie, pocycaja, śpią i od nowa.
W upały mleko jest mniej kaloryczne żeby te maleństwa częściej jadly/piły właśnie by się nie odwodnic.
Moja tak z miesiąc wisiała na cycu, wychodziłam tylko do wc często jadłam na lezaco. Smoka nie chciała.
Ale to minie prędzej czy później. Dzieciaki tak mają że chce być przy mamie, blisko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 20:22
Carolline lubi tę wiadomość
Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024