LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Malaczarna ze mna tez lezaly przez ten mc kobiety na lyzeeczkowania ciaz czy polipow max 12h i do domu. Jedna dziewczyna bardzo wymiotowala i byla 24h.
A Justyna nie zauważyłaś ze ktos sie z Toba nie zgadza a Ty swoje ? Mi przy 7.9 dawali zastrzyki w tylek i nie bylo mowy o wyjsciu a przy 7 to jest naprawdę niebezpieczne. Poza tym wypisujac sie ma wlasne zadanie ryzykujesz ze jeśli cos sie stanje tl na twoja odpowiedzialnosc + problemy z ponownym przyjeciem. Z tego co wiem Malaczarna jest akurat z tego miasta i mysle ze zaden normalnt lekarz nie daje samych tabletek.
-
Gratuluję wszystkim maleństw. Ja miałam powitać moją małą Martę jutro, ale straciłam ją w styczniu. Teraz oczekuję kolejnego cudu Dowiedziałam się o nim równo pół roku (co do dnia) od poronienia.Magdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r. -
Hej! Nadrobię Was później ale chciałam się tylko pochwalić że wczoraj o 22.05 przyszedł na świat mój Mieszko!! 3340g i 51cm długości 10 punktów!
Czujemy się dobrze walczymy tylko z cukramiKaktus93, Urszulka89, Vanilka, PixiDixi, anecz_kaa, karolcia87, Mini89, MałaCzarna1988, blama, melbusia88, Mmargotka, Loczek2018, katka84, Carolline, marta258 lubią tę wiadomość
-
Delvila wrote:Gratuluję wszystkim maleństw. Ja miałam powitać moją małą Martę jutro, ale straciłam ją w styczniu. Teraz oczekuję kolejnego cudu Dowiedziałam się o nim równo pół roku (co do dnia) od poronienia.❤Ada&Pola❤
-
Witam i gratuluje wszystkim ja miałam termin porodu na 10 lipca s moje bliźniaki przyszły na świat 22 czerwca małe okruszki bo Franus 3040 a Ines 2470 wczoraj minął nam miesiąc wspólnego życia a mój syn 2 letni przyjął rodzeństwo bardzo dzielnie i odpowiedzialnie jak na 2 latka
Pozdrawiam wszystkie Mamy te brzuchate i te co już maja swoje maluszki nie pod serduszkiem a na serduszkuNalia, Kaktus93, MałaCzarna1988, melbusia88, Mmargotka, katka84, Carolline lubią tę wiadomość
-
U nas dzisiaj jakoś marudnie, Ada śpi po 30 minut, budzi się z płaczem, jest niespokojna. Kupę robi i purta
, siku robi, je. Może jej za gorąco? Ale leży w samym pampku i już nic raczej nie mogę zrobić na tę temperaturę. mój maz uważa, że jej zachowanie to wina wczorajszych gości, za dużo emocji i nowych twarzy A ja oczywiście panukuje, że może coś jej dolega, może chora ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 15:07
❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:U nas dzisiaj jakoś marudnie, Ada śpi po 30 minut, budzi się z płaczem, jest niespokojna. Kupę robi i purta
, siku robi, je. Może jej za gorąco? Ale leży w samym pampku i już nic raczej nie mogę zrobić na tę temperaturę. mój maz uważa, że jej zachowanie to wina wczorajszych gości, za dużo emocji i nowych twarzy A ja oczywiście panukuje, że może coś jej dolega, może chora ?
Nalia, masz w domu niemowlaka niemowlaki płaczą, bywają marudne, czasem im za gorąco, czasem mają za duzo bodźców ... powodów może być milion. przytul ją, połóż u siebie na piersiach, tak żeby główka oparła się o obojczyki. Oddychaj spokojnie i miarowo, powoli, głęboko. Delikatnie gładź ją po pleckach, mów do niej szeptem. Może się uspokoi. Im bardziej Ty będziesz zdenerwowana - tym Ada również.Carolline lubi tę wiadomość
-
shadee wrote:Nalia, masz w domu niemowlaka niemowlaki płaczą, bywają marudne, czasem im za gorąco, czasem mają za duzo bodźców ... powodów może być milion. przytul ją, połóż u siebie na piersiach, tak żeby główka oparła się o obojczyki. Oddychaj spokojnie i miarowo, powoli, głęboko. Delikatnie gładź ją po pleckach, mów do niej szeptem. Może się uspokoi. Im bardziej Ty będziesz zdenerwowana - tym Ada również.❤Ada&Pola❤